Минолтичка, както винаги си супер

Веси, да ти е здрава, игрива и все така хубава малката кукла

Луничка, ако го искаш Инфакола е твой

Да се отчета за днешната консултация - 6350 гр, 61,5 см и вече обиколката на гърдите й е по-голяма от обиколката на главата
През третия си месец Диана е придала 840 гр и е порастнала с 3,5 см. Дружното реване се състоя като тон даде баткото, а след него и малката. Дано всичко е спокойно тази вечер
, ох и не само тази вечер
Да попитам правите ли нещо за да не се прегъват ушичките на бебоците, защото аз освен да й слагам лента на главичката друго не правя, но без особен успех, тя така си върти главата, че пак се прегъват понякога.
И още нещо, точно преди да тръгнем за консултацията Диана се обърна от гръб по коремче, е имаше лек наклон в нейна полза, но и това е постижение
За похода, моето предложение е да се срещнем отново на шадравана в морската например в 16.30ч, щото има пейки и после да отидем до Черно море, сега се сещам че може и в паркчето срещу Макдоналдс, но там май няма сянка. Моля, гласувайте
...не сме излизали на разходка от 4 дни а само по двора по малко и това е
надявам се утре да съм по добре и да тръгнем отново из улиците на наше село
само Чепинци вече ни омръзна
искам да ви видя най-сетне софийски мамчета 
Ама и то разбра,че леля му и каките от Варна дойдоха на гости.То беше хилене,гукане,после на кафе зяпа листата по дърветата и чак в 20.00 се сети че й се спи.Ми то закога ама дремна до 21 ч. и след банята в 22ч. беше труп/едва си изцока млякото/.Добре дошли на новите мами и готино кафенце Дебела Берта-да ти се връща.Та аз ще бягам да пооправя,че после като хукнем...Лек ден на всички.