Малко МАЙче тука гука, няма и минута скука! Тема №11

• 10 785
  • 279
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро!

Добре дошли Невинна и Дебела Берта   bouquet

Темичката е отново сладурска, поздравления Минолтичка.

Благодаря ти Кремче  Heart Eyes. Днес очаквам да получа капките от Дикси, но бих взела и твоите, че вече незнам докога ще караме с тия колики. Само ще ни е по-сложно взимането, може би ако сляза някой път за разходка с вас в морската. Ама ще се разберем някак де  Grinning. Иска ми се да се включа и в похода ама все още не сме за пред хората - още реве на разходките макар, че има малък напредък издържа около 40 мин без да се изнервя, и все така упорито не заспива освен след бурен рев в количката  Sad.

Ох това малко диване ще ме побърка все един и същи номер ми върти -заспива дълбоко на гърда и в мига в който го сложа в кошарата се ококорва сякаш не е заспивал и започва да се закача и гука, хем се ядосвам че се е събудил хем ми иде да го схрускам сладкото гугутче. И това е цял ден - ако заспи веднъж е голяма работа. Явно на мен се е метнал и аз не мога да спя през деня  Wink ама съм дърта магарица вече.

Днес следобед сме на ортопед стискайте ни палци да е всичко ОК.

# 31
Здравейте и от мен момичета!

Радвам се, че темата ви харесва. Добавила съм последните бебоци и съм оправила грешката в именцето на чедото на Galia1982.  Галче извинявай.

Есивесела честито ви кръщене! Недей се коси мила за корема, ще се оправиш. Просто ти трябва малко повече време. Малкото  девойче като проходи ще станеш като фиданка  Joy Освен това аз имах много малък корем а и до края можех да си стягам коремните мускули. Ей таз снимка е правена седмица и половина преди да родя. Тя затова и доки ми каза, че бебо ще е под 3 кила. А той се роди 3700  hahaha
За похода предлагам да се срешнем в градинката на Севастопол /където осакатиха дърветата/
Добре дошли на Дебелата Бертаи невинна.

А аз съм нещастастна защото голямото ми момченце е болно, и от летен вирус, стана тежка гнойна ангина. Само спи или  повръща. Никакво желание за каквото и да било. И тъй като е заразно сега се тревожа и за малкото.. което яде на час.. и от едната стая с компресите хвърча да кърмя.. а незнам как да го предпазя..  newsm45

аз пак хуквам.... прегръщам ви

# 32
Благодаря MINOLTICHKA за това, че си качила снимката и на моето чадо, да не говорим че с болния бати ти е неимоверно трудно да угаждаш и на нас. Стискам палци да предпазиш малкото фъстъче, а големия фъстък да оздравее по-бързо.

ИСКАМ ДА СЛОЖА СНИМКА НА БЕБО НА ПРОФИЛА СИ. ИСКАМ, МА НЕ МОГА, АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ PLS!

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 10:46 от Nevinna

# 33
  • София/Варна
.. и от едната стая с компресите хвърча да кърмя.. а незнам как да го предпазя..  newsm45

Предпазваш го - кърменето подсилва имунитета му.

# 34
Минолтичка, баткото бързо да се оправя!  Hug Не се притеснявай за бебенцето, кърми го и му се радвай! Когато ни изписваха от болницата, доведоха баткото ни с гнойна ангина 39 градуса температура. Направо пощурях, не знаех кого да лекувам, кого да пазя.
След няколко дни се заразих и аз. Разболя се и таткото. Влязохме в  някакъв безумен цикъл. Аз за месец и половина се разболях три пъти и вдигах температура над 39. Но след много консултации с Айла и момичетата от Кърмаческия, продължих да кърмя. И малкото не се разболя  Praynig

# 35
Добър ден мамчета и бебчета  Hug
MINOLTICHKA  темата  е невероятна. newsm51 Голямо благодаря  Hug Дано бързо да се оправи голямото ти синче fingerscrossed А ти все едно не си била бременна,направо ти завиждам(благородно  Heart Eyes)
Добре дошла Nevinna   Hug
Ние с Влади отиваме да видим какво ще ни кажат за очето,че от няколко дни има подобрение и мамка му е много щастлива  newsm44.Дано да сме се оправили само с тези масажчета,който ни казаха да правим.
maeva0959 и ние сме така,не се обръща но все иска да е на крака и то здраво си стъпва на тях.И както казваш за Криско и Влади така е най-щастлив.А то нали сме на един ден родени с Криско може и от това да е  Grinning
Отново много сладки бебчета и готини мами от срещичката. Peace
Лек следобяд на всички  Heart Eyes

# 36
Минолтичка бързо оздравяване на бати и стискам палци Бо да не се зарази
Ох това малко диване ще ме побърка все един и същи номер ми върти -заспива дълбоко на гърда и в мига в който го сложа в кошарата се ококорва сякаш не е заспивал и започва да се закача и гука, хем се ядосвам че се е събудил хем ми иде да го схрускам сладкото гугутче. И това е цял ден - ако заспи веднъж е голяма работа. Явно на мен се е метнал и аз не мога да спя през деня  Wink ама съм дърта магарица вече.
аз като не мога да го приспя младежа го кърмя легнала на спалнята- така той се нахранва и заспива, не го местя и разбуждам. Ако имам какво да върша ставам, ако не си спинкаме двамата. Аз в началото исках само в кошарта да спи, но сега съм му направила и на дивана местенце за сън и на спалнята го взимам- според случая.

# 37
Минолта, бързо оздравяване на детенце. И не се притеснявай относно бебчо - няма да се зарази. С кърмата му подсилваш имунитета
А на снимката си супер - и аз изглеждах така и не можеха да повярват, че съм бременна Laughing
Моето бебе днес ме изненада - храни се в 21.00 и после чак в 09.00 Shocked Направо не ми се вярва. Такъв сън му дръпна, пък и аз не я събудих
Мами, знаете ли какви документи трябва да се попълват след изтичане на последния болничен? Моя свършва на в началото на август и нали съм държавен служител, та никой нищо не казва Laughing
Лек ден и приятни разходки на всички Heart Eyes

# 38
Боби и аз така го лъжех, ама днес и това не помогна. Той дреме през цялото време докато суче и като я пусна изчаках хубаво да заспи и тогава да стана. Да ама не  Joy той след 3 минути пак се ококори и пак едни песни и викове. Знам аз, че ще заспи точно когато не трябва когато ще ходим на ортопед и ще се разсъни и после никакво заспиване, ама така ще е.

Минолтичка бързо оздравяване на младежа.

# 39
Благодаря Минолтичка за бързата редакция  Hug на именцето.Дано скоро баткото се оправи, а за бебчо както ти казват всички не се притеснявай с кърмата си е супер  Peace

Е ние вече май се събуждаме от дългия обеден сън, така че ще ходя да се кърмим както изглежда  Party

А преди това да попитам ако бебчо заспива с 23 часа вечер и се буди чак в 5:30 това означава ли че вече сам си пропуска нощното кърмене, което беше в 4 часа? Ако наистина вече е решил да не се буди в 4 направо ще съм на седмото небе че не се налага да го отучвам с водичка  Party, с което между другото ми се виждаше абсурдно да постигна успех  Crazy

# 40
Минолтичка, бързо оздравяване на баткото! И пак   bouquet за темичката! А снимките ти са чудесни!
За ушичките подкрепям с две ръце написаното от loranholl. Преди не вярвах, но на Виктория така й се деформираха. Тя не търпеше нищо на главичката си и от консултацитя дори ни бяха казали да й ги залепваме със специален лейкопласт  Crazy
таняб, радвам се, че нещата полека-лека вървят към подобрение  Hug . Продължавам да стискам палци за Лили  Praynig

Разгледах снимките на всички майчета, на които имаше пуснати линкове. Да не изброявам по именно, за да не забравя някой, но всичките са чудесни бонбончета! И Фелина с бялата рокля и разпусната коса е като самодива  Heart Eyes

П.П. KayRenn, поздравления за свалените килограми  Hug! Някакъв режим ли спазваш?
П.П. 2 Добре дошли на новите мами!

# 41
  • София
Здравейте  и от нас! wavey
     Ние вчера от пентаксима доста си поспахме, та през ноща след 3ч. будувахме и си играхме, а на мен така ми се спеше Heart Eyes.Вчера привечер температурата на бебчо в рамките на половин час варираше от 37.4, 37.1,37.00 и накрая спадна до 36.6, ама изчаках и не давах панадол и после здраво спане на бебо. 1stroller
      Nijntje , loranholl  и аз ви подкрепям в мнението си.Гледам, като го слагам да ляга все да му оправям ушите, да не се подгъвът, точно защото на мен едното ми ухо е щръкнало от бебе и е много гадно , ако имаш къса коса.Деформират се ушите, ама трябва да си ,като полицай все да ги пазиш, да не се подгънат  People No Good
      KayRenn, да почерпи,  newsm53  днес видях статия за теб и семейството ти в сп.9 месеца, но още не съм прочела.Браво! newsm10.
    Минолтичка, дано баткото бързо се оправя. Hug
    Galia1982 оправяй се бързо,за  да гушкаш много Теди .Ох, кога ще ми остане време да вляза в скайп ,да си побъбрим, че ми липсваш вече. smile3521
   Раличка, и моят бебо покашля понякога , но се задавя от слюнката си или от млякото.

# 42
  • вече Пловдив
Здравейте, мами и бебоци!
Минолтичка, страхотна тема, както винаги, благодаря, че намираш време за нас   bouquet! Дано скоро се оправи баткото и ти даде поне глътка спокоен въздух!  Hug
Добре дошли на новите майчета Дебела Берта и Невинна!  Heart Eyes
malachika, и моят последен болничен изтича другата седмица. Когато го представях, ми обясниха, че трябва да си пусна молба за отпуска по майчинство пред работодателя заедно с копие от акта за раждане на бебето и да попълня някаква молба-декларация пред социалните. Молбата не знам защо е, аз вече си получих еднократната помощ за раждане, а нямам право на детски  newsm78 Дано съм ти била полезна.
Снимките на всички са прекрасни! А като гледах "морските" снимки, направо усетих топлия пясък и вълните  Party Ех, тази година ще си остана само със спомените и снимките ви, момичета  Crazy
ТаняБ, силни  Praynig Hug от нас!

# 43
  • София/Варна
ТанчеHug! Малката Лили е боец и ще се справи!

П.П. KayRenn, поздравления за свалените килограми  Hug! Някакъв режим ли спазваш?
Преди 4 години ме диагностицираха с инсулинова резистентност. Тогава се наложи да изхвърля junk food от менюто си, както и бързите въглехидрати. Та това ми е режима и се надявам с него да се върна на старите си килца преди първата бременност.

KayRenn, да почерпи,  newsm53  днес видях статия за теб и семейството ти в сп.9 месеца, но още не съм прочела.Браво! newsm10.
Мдам, поизложихме се малко медийно. Покрай седмицата на кърменето още малко ще се изложим. Надявам се от БТВ да ме поизрежат малко.

# 44
  • София
Минолтичка, дано бебока не "закачи" нищо от батко си. Нашия Бобчо, уви, вече два пъти биде разсополивен покрай нас. Не ми се мисли как ще го пазя като тръгне пак кака му през септември на детска градина с вечните сополи и чудесии. Надявам се и него да го пази кърмата, обаче ако е нещо към което аз нямам имунитет се опасявам, че и кърмата не може да го опази.
KayRenn, благодаря сърдечно за информацията за дейностите в ССК, обадих се даже да запиша час за преглед в консултативния кабинет, че нещо мойто бебе има проблеми с акането, но отложихме за събота записването ако дотогава не се подобри положението.
Момичета, вкарахте ме в размисъл с тези уши   Shocked Все си мислех, че се определя от ген някакъв формата и клепналостта им. Ще внимавам вече и аз да не се гънат  Confused

Общи условия

Активация на акаунт