Добре дошли Невинна и Дебела Берта

Темичката е отново сладурска, поздравления Минолтичка.
Благодаря ти Кремче
. Днес очаквам да получа капките от Дикси, но бих взела и твоите, че вече незнам докога ще караме с тия колики. Само ще ни е по-сложно взимането, може би ако сляза някой път за разходка с вас в морската. Ама ще се разберем някак де
. Иска ми се да се включа и в похода ама все още не сме за пред хората - още реве на разходките макар, че има малък напредък издържа около 40 мин без да се изнервя, и все така упорито не заспива освен след бурен рев в количката
.Ох това малко диване ще ме побърка все един и същи номер ми върти -заспива дълбоко на гърда и в мига в който го сложа в кошарата се ококорва сякаш не е заспивал и започва да се закача и гука, хем се ядосвам че се е събудил хем ми иде да го схрускам сладкото гугутче. И това е цял ден - ако заспи веднъж е голяма работа. Явно на мен се е метнал и аз не мога да спя през деня
ама съм дърта магарица вече.Днес следобед сме на ортопед стискайте ни палци да е всичко ОК.
Освен това аз имах много малък корем а и до края можех да си стягам коремните мускули. Ей таз 
Не се притеснявай за бебенцето, кърми го и му се радвай! Когато ни изписваха от болницата, доведоха баткото ни с гнойна ангина 39 градуса температура. Направо пощурях, не знаех кого да лекувам, кого да пазя.
Голямо благодаря
А ти все едно не си била бременна,направо ти завиждам(благородно
.Дано да сме се оправили само с тези масажчета,който ни казаха да правим.

днес видях статия за теб и семейството ти в сп.9 месеца, но още не съм прочела.Браво!
. 
Дано съм ти била полезна.