19 Магрибска-Лятна и все още ваканционна

• 22 430
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Лина включвам се само да ти пожелая късмет днес ,лек път и много щастливи мигове с хабибито,ще те мисля и ще стискам палци и дано успееш да ни информираш своевременно как се развиват нещата,една голяма  Hug и Господ да е с теб   bouquet

# 121
КИКОТ-благодаря че ме Светна за същността на човешките същества
Житейските ти размисли ме развеселяват,тъй като са коренно противоположни на моите,а и  музикалният ти поздрав към мен за съжаление хич не ми допада-не е моя стил
В свещенната книга на Християните е казано-Ако имаш две ризи-сподели едната с ближния
Мислех че и в твоята такава книга има РЕАЛНА Съпричастност-а не само СЪВЕТИ и Благопожелания
Ако греша-сподели...сподели...интересно ми е да науча
КАК една арабска дама,демонстрараща просперитет и заможност ПОМА ГА на друга,демонстрараща че има нужда и е в беда?

Минче-браво за успешния старт. Hug А иначе ти поговори ли с майката-тя даде ли ти насоки за това ,какво обича.Спомням си че аз давах на италианчетата багета-хляб.те все бяха гладни и майката ми направи забележка,че не желая децата и да се хранят така.А само в определените часове.и е права....Много държеше винаги да носят шапки и от време на времеда им почиствам ръцете с бактериален разтвор.Мисълтта ми е ,че КАТО те насочи самия родител,вече знаеш в общи линии привичките и на самото дете
Те са кротки поне ,техните деца  bouquet

Линче-късмет Hug ще те мисля  bouquet

Делтичка-зареди батериите .Добре дошла отново по родните земи.

Момичета-Елиза е по-добре.Няма да се впускам в обяснение от какво е станало така и защо.Много неприятели четат и се кефят ,та вече няма да ги храня  Twisted Evil .Само да ви успокоя че е добре Hug

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 12:36 от dala

# 122
Добро утро! Хайде на закуската!

Дала, да, майката всичко ми обясни. Написа ми всички номера, на мъжа й, на сестра й, на родителите й и на болницата, дето е наблизо. След това ми обясни, ако се удари нещо, с какво да я мажа. Остави ми ключ ако решим да излезем. Ама аз първия път още не се престраших да излезна. Само я люшках на двора в една люлка. За храната ми остави едни бисквитки и кашата остави в една купичка колкото трябва да е. КАза ми само да прибавя 140 мл. вода и половинка от едно като нашите пюренца май. Така че в това отношение нямах затруднение. Само се чудех кога да й сменя памперса. Майка й го беше сменила точно преди да дойда...след това ми се видя малко тежичък и преди яденето го смених, беше пишкала само. Иначе аз не й давам нищо да яде освен това, което майка й е приготвила. А пък и то за три часа, освен тая кашичка и бисквитките....няма да изяде кой знае колко много. Тя е мъничка още, на 14 месеца. Simple Smile Надявам се и за в бъдеще да мине безпроблемно.

Хабибито идва утре  Crazy Много се радвам!
Лек ден на всички!  Hug

# 123
  • Varna
МИНЧЕ Hug
Имам снимки от Стамбул и от Девин не съм ви пуснала. Ама адреса дали е същия за албума.
Ей, сега ще проверя
ЛИНЧОК- на добър час още веднъж и едно голямо Hugза късмет и за кураж!!!
ДАЛЧЕЕЕ Hugкак си бе Душо? Как релаксираш? Радвам се че мъничето е по добре newsm10

# 124
Житейските ти размисли ме развеселяват,тъй като са коренно противоположни на моите,а и  музикалният ти поздрав към мен за съжаление хич не ми допада-не е моя стил
В свещенната книга на Християните е казано-Ако имаш две ризи-сподели едната с ближния
Мислех че и в твоята такава книга има РЕАЛНА Съпричастност-а не само СЪВЕТИ и Благопожелания
КАК една арабска дама,демонстрараща просперитет и заможност ПОМА ГА на друга,демонстрараща че има нужда и е в беда?

далче това подчертаното явно го тълкуваш така,дай другата на ближният си,до момента в който е в добри отношения с теб.Ако не дай си Боже каже нещо което не ти харесва -майната му,да си ти я върне обратно.А ако ситуацията беше следната -ти си дарила кръв на някого ,но той те е подразнил с нещо-ще бягаш след него ли за да му я източиш обратно  Thinking
Не знам ,но ми звучи малко гнусно-помагаш  за оцеляването на един детски живот ,а след това търсиш и пари,тако нещо се прави или напълно доброволно или пък още в началото се казва -ще помогна,но искам всичко да ми се заплати.Ако пък още в самото начало си знаела ,че Свеар няма такива парични възможности,а парите са ти проблема,защо изобщо си се съгласила newsm78
И друго-разбирам в Париж ти е тежко,децата ти са далече от теб,но сега си с тях ,радвай им се.Не разбирам ,откъде събираш толкова злоба. Peace

# 125

далче това подчертаното явно го тълкуваш така,дай другата на ближният си,до момента в който е в добри отношения с теб.Ако не дай си Боже каже нещо което не ти харесва -майната му,да си ти я върне обратно.А ако ситуацията беше следната -ти си дарила кръв на някого ,но той те е подразнил с нещо-ще бягаш след него ли за да му я източиш обратно  Thinking
Не знам ,но ми звучи малко гнусно-помагаш  за оцеляването на един детски живот ,а след това търсиш и пари,тако нещо се прави или напълно доброволно или пък още в началото се казва -ще помогна,но искам всичко да ми се заплати.Ако пък още в самото начало си знаела ,че Свеар няма такива парични възможности,а парите са ти проблема,защо изобщо си се съгласила newsm78
И друго-разбирам в Париж ти е тежко,децата ти са далече от теб,но сега си с тях ,радвай им се.Не разбирам ,откъде събираш толкова злоба. Peace

от Теб намирам злоба...ти ми показа и правилата на държание...
А Свеар си ми писа-чети...ще си ми върне всичко-малко по малко....има и сметката ми вече
Значи Тя си е наясно.....или ти пак ще и адвокатстваш.
Искаш да ти кажа че НЕ Желая да ми връща-така ли?Ами...няма!Желая и още как
И затова го правя и достояние....злоупотребите с времето се Разкриват

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 17:29 от dala

# 126
Дала, браво на бебе Елиза! Нека вече си отдъхнат и снахата и таткото и ти! Еееех,много хубава новина!!  bouquet Можеш най-сетне да се нарадваш спокойно на твоите дечурлига и Пловдив  Hug

Съжалявам,момичета навремето като ме молеше мъжът ми да направим басейн,аз се тръшках като на умряло,кой ще го чисти,кой,ще го ползва,много вода и т.н....на ми сега  #Cussing out и аз и децата искаме ,ама нямаааааа...много е топло,ходим всеки ден на морето, ама друго си е да се топнеш кога ти душа сака!!!Около нас всички съседи с басейни и по цял ден слушаме плицикане,смях и ми идва да се гръмна #2gunfire

Да се похваля ,днес купих за мен и мама билети за Лакме на Софийската Опера,която ще гостува септември тук ...всяка година има оперен фестивал,на който сцената и декорите се правят на тукашната средновековна крепост на самото пристанище ,буквално в морето и е много красиво Heart Eyes

До по- късно Hug

# 127
  • по пътеката
добър ви ден! аз няколко дни съм на педали ,а в4ера и днес  ходене  по лекари за алергията на моята дребоска! имаме си алергия, оба4е ваксините в бг  ги правят само в софия,с поръ4ка  и изискват  доста време за да се направят,а сега и отпуските и май ще увиснем !трябва да търсим  дали се внасят в тунис по поръ4ка от франция!малко съм против ваксините, още съм като във вакуум около инфото, мо по4вам да търся по форуми и сайтове медицински!ина4е за подръжка изписаха аериус и едно друго скъпо фръскало, докато стигнем до ле4ението ! само дано се завърнем без прецеденти като на идване! за окото няма да ми стигнат силите май, за най-добрата  докторица по алергиите се записваха за след 45 дни , представям си за о4ите  сигурно за другата година!много е нервозно нещо тука в бг, но пък срещнах хора ,които са запазили поне духа си на борци и 4овещинката си! едни от тях са моята  лели4ка от детската градина, която е над 80 г и у4ителката от преду4илищна на големите ми хлапета- евала за широките им сърца!
нека да поясня нещо, за жалост в  клюкарската тема не успях да пиша, имах ангажимент , а сега е затворена,но може би нашата тема ще е  под наблюдение от подфорума!за да се знае при4ината ,която кара  живеещите в тунис да търсят  помощ от живеещите в европа за бартер,тоест в европа се купува  нещото ,лекарство или друго и се праща у нас,а този в европа, ако е тунизиец полу4ава парите в еквивалент ,мо те се дават в местна валута на семейството му в тунис!ако аз искам услугата  от европеец, през бг се плаща сумата! от магреба пари като валута не се изнасят, ако не са спазени много сложни условия!
това е при4ината да се иска  помощ за лекарства от франция или англия, защото ги няма и няма как да се внесат  или е бавно и трудно! така за моя опатанол си увиснах, но не е животоспасяващо все пак!макар детето да страдаше! ето пак увисваме с ваксините, а не се знае какво ще успеем да подсигурим като се приберем ,но няма как! дано има късмет да го израсте по някакъв на4ин ,поддържащите поне ги има уж!
затова без да защитавам или нападам някого,ако е уговорено да се разплатят отна4ало, то си е редно да се платят по касовата бележка и разходи, ако е като дарение за детето, то си остава като такова! решението е на дарителя или на закупилия срещу заплащане!това е на4инът на хората,които нямат  възможност да щъкат извън магреба!дано съм обяснила добре!

за вси4ки лека ве4ер и дано утре е  по-добър денят ни! макар,4е ще вали!

# 128
Искам да ви поздравя с едно изпълнение на Аиша от Стар Академи, в Ливан. Самото момче, което пее е от Тунис, пее с Халед заедно. Много са лъчезарни и двамата като пеят, просто ме заплениха с изпълнението си. Момчето има едно такова нежничко гласче, и после като се появи Халед направо настръхвам от гласа му. А как са усмихнати и двамата просто...карат ме и мен да се усмихвам! Дано и вие се усмихнете, докато ги гледате! Ето ги:
http://www.youtube.com/watch?v=e2ony1Nn17U

Ох, ето още едно изпълнение на това момче, леле има просто велик глас! Мисля че той даже е спечелил 2008 Стар Академи!  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=yJE5ABHlO9U

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 20:38 от Minaaa

# 129
Здравейте на всички.само влизам да кажа че Линна е пристигнала и всичко е наред.тези дни пак ще вляза да ви кажа как е полужението  Simple Smile лека вечер

# 130
Minaaa , много хубава песничката ,сега си я слушам ,и двамата имат толкова страхотни и различни гласове .

Браво за Лина , така се радвам че е пристигнала добре , Хелуа , ще те чакаме да кажеш когато имаш време още новини .Дано си изкарат незабравимо   Heart Eyes

# 131
непременно ще казвам Simple Smile

# 132
Хелуа,  Hug Hug Hug
хубави новини, дано и всичко с хабибито на Лина е хубаво!!  Simple Smile

Не знам какво става в темата, изпуснах от поглед за уикенда, защото ходих на гости на Хелуа... но вие пак сте `дигнали патардията...
Каквато и да е причината, кой крив - кой прав, не ме интересува, не искам тати да дойде с метлата и катинара!! Успокойте се малко, уж сме възрастни и възпитани, а пак всичко мина на публичното поприще. Не бива така!!  Whistling

Иначе изморена и спяща във влака, в петък вечерта заминах за Варна. Спах през целия път, а когато пристигнах Хелуа ме чакаше и приключението започна. Прекарах един незабравим уикенд, а тя е прекрасен човек! Разбира се, видяхме се и с Марси и Делта, няма да се впускам в подробности, само ще кажа, че всички много ми липсват, особено Линда, и че всяка секунда се чувствах супер щастлива с всички тях!!  Hug Ще кача малко снимки във фейс буука Simple Smile

# 133
здравейте и от мен аз също имах страхотен уикенд във франция беше мн горещо заразлика от NL,но вчера ми се случи случка и то лоша smile3518  вечерта към 22ч се прибирах към вкъщи бях на гости на една дружка и в тесничките улички без да се усетя малки момченца минаващи със скутер ми драпнаха чантата  newsm45  ужас цяла нощ не съм спала в полицията бях, и най-лошото е че скутера нямаше номер и плюс това момчетата бяха мароканчета за съжаление,сега съм само с бг паспорт и паричките ми бяха там телефончетата всичко мискииинааа

# 134
хиа неприятна ситуация ,но все пак добре,че ти не си пострадала  Hug

Има една арабска пословица-в превод звучи -Удари ме и заплака ,изпревари ме и се оплака .

Общи условия

Активация на акаунт