19 Магрибска-Лятна и все още ваканционна

• 22 433
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Шакира,Честит рожден ден!!Много здраве,щастие и радостни семейни мигове и много да Ви радва малката Лина ,искрени поздрави и много положителни емоции!

# 106
честит рожден ден Шакира!!!
Много здраве щастие и сбъднати мечти през тази година от живота ти!!!  bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 07:15 от nikito71

# 107
Добро утрооо!

Мила Шакира, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди такава каквато си! Пожелавам ти всичко най-хубаво в живота за напред!

# 108
Шаки,Честит рожден ден! Много щастливи мигове ти пожелавам!!!     bouquet   bouquet   bouquet   С моя баща се родени на една дата, а пък и аз съм лъвче.

Момичета, на всички вас успешно начало на седмицата!

# 109
Шакира,чеатит рожден ден,да си жива и здрава и късмета и щастиетовинаги да са край теб
Дала,Шакира е права,че може да е някаква инфекця.Тук в Англия са им голям проблем вътрешноболничните инфекции и почти няма бебе излязло без такава.А докторите може да казват,че незнаят какво и е,защото може да не са обявили,че имат такава инфекция,когато снахичката е раждала и ако сега си пеизнаят,пък преди не са го обявили и не са взели мерк става лошо за тях.
Ми Ники неостана,всичко съм купила е то нали многото нещо де и теб съм готова да те взема,онзи ден вънках най-добря ми приятел да идва с мене,ама неиска на работа бил,ама ще му го изкарам през носа.А аз като за сяко нещо дето съм тръгнала да правя баш в последния момент съм Оп назад моме Калино.Нещо от притеснение ли,от какво ама имам чувството,че утре ще ми залепнат краката на летището и няма да мога да тръгна.Незнам днес ми е едно такова хем притеснено,хемразвълнувано,хем малко ме е страх,хем само като си помисля за цялото таралянкане ме хваща страх.Това естествено не го казвам на мойто момче,че много страхлив и все си мисли,че нещо съм му ядосана или,че нещо ми е крив.Вера ми вика аз на всички съм казал,че във вторник идва жена ми и аз останах без думи.Какво да кажа,ми в акъла ми е ама не сме женени има време,малко се яосах,ама непърхах от щастие,само казах,ами хубаво.АМи утрекакво да правя с Бога напред и ако нещо не ми е по кефа се прибирам,ако има нещо нередно звъня в полицията и пак се прибирам.Хич няма да цепя басма на никого.

# 110
  • Egypt
Шакирче, честит ти рожден ден! Да си жива и здрава, другото ще си го купиш   bouquet
Далка, честит ти празник и на теб с малко закъснение, ама няма как, гони ме без-нет-ие Laughing

Сега съм за малко пак в Кайро, седим със Софито на терасата на един МОЛ, и чакаме нашия татко да дойде да ни вземе, че ще ходим да в Кентъки- сега това е малко като културно мероприятие за нас  Twisted Evil Предната вечер се борих с един гущер, дето се беше намъкнал в стаята ни, пак добре, че беше от черните, че има едни- направо прозрачни, като стъклени, не се виждат, и борбата с тях е трудна  Mr. Green
Аз започнах да тренирам леко, правя малко фитнес в нас, че ако продължавам само така да ям и спя, скоро ще се търкалям, и току виж ме сменили с някоя красавица (напливът за мястото ми е голям  Confused ) Ама много нахални тия арабки бе, постоянно звънят, напират, предлагат се на тепсия, аз направо се ошашавих- в Бг нямах такива трудности, по-леко разгонвах мухите...
Прегръдки за всички ви и поздрави от пустинята.

# 111
Шакира,Честит Рожден Ден!!  bouquet

Желая ти здраве,любов и късмет !!Наздраве!

# 112
  • Varna
Шакирчееее, честит рожден ден!!! Мила, първо ти пожелавам да си много, много здравичка, да имаш достатъчно нерви да се справиш със Линка-Глезолинка и бъди си все такава каквато те виждах до сега. И лИбоФ разбира сеее много лИбоФ Hug

ФАЙМИЧ Hug-сериозно арабките такива нахални бееей??? А бе бях чувала ама ти на място виждаш каква си е голата истина. Я кажи какво манжи лапаш та се страхуваш да не се търкаляш Wink
НИКИ- може и на кафенце може и на друго да се видим. Има снимки ще пратя, че аз и от екскурзията във България не съм слагала, по точно сложих една само и след това не съм влизала във албума хич.
АЛЕДОРЧИК- така заредих батериитеее Душоооо. Ми добре се чувствам там, даже повече от добре. Голямо миткане беше, нямахме спиране а и времето със нас беше. Не беше жежко тъкмо 28,29 градусчета-народа френдли, усмихнат, поздравяват те и непознати хора ей така на улицата, ухилени. Бе, за мене работа бееее да има усмихнати хора около мене много да не ми личи като се хиля като а за де казвам като какво Wink Иди, иди там пък и на Мароко иди щом имаш възможност. И аз искам да ходя де ли не-нямам насита- ненаситница не една еййй. Трябва да се засрамя Embarassed
ЛИНЧЕ- Муцеййй, не останаааа. Така е, такива са притесненията. Дано всичко да е чудесно, дано  да е вярното момче и ние да сме се страхували за тебе напразно. Така ще се радвам за тебе ако знаеш, така ще се радвам........ HugГоспод пред тебе ти след него!!!!
МИНЧЕЕЕ- как мина днеска бе Сладур?????

# 113
шакира-честит рожден ден   bouquet

дала има една арабска поговорка ,която в превод звучи -Око за око ,зъб за зъб-но,вината е на този който е започнал . Peace
Мислех да пиша още ,но няма да има смисъл .

фаима дано и следващите ти включвание да са все положителни  Hug .Как е Софи ,ще  успеели да се справи с езика ,за да започне училище  newsm78

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 19:27 от Дон Койоте

# 114
Файма,какви арабки те плашат теб.Та ти си супер жена,да не е луд да погледне друга.Много щастие и хубави мигове ти желая HugИ прегрътки и целувки за малката Софи Hug Heart Eyes

# 115
Шекинце-честит празник мила  bouquet HugСамо добро да срещаш по пътя си  и да сте здравички в семейството

шакира-честит рожден ден   bouquet

дала има една арабска поговорка ,която в превод звучи -Око за око ,зъб за зъб-но,вината е на този който е започнал . Peace
Мислех да пиша още ,но няма да има смисъл .

фаима дано и следващите ти включвание да са все положителни  Hug .Как е Софи ,ще  успеели да се справи с езика ,за да започне училище  newsm78

Думите ти много ме успокояват-да разбирам ли че ще се включиш ПО Сестрински да помогнеш или ...както винаги само вятър на устата ще си правиш и поговорки ще цитираш
Сметката е вече у СВЕАР-дай в реалност мъдростта си,ако можеш и имаш Blush

Фаима-мерси че не ни забравяш.Добре си -усещам по поста ти....да нацелуваш Софи

# 116
дала явно пак нищо не си разбрала .Знаеш ли ,понякога си мислим,че хората ни мислят за нещо различно от това което сме,или пък само си мислим ,че сме .Но никой не може да се скрие сам от себе си . Peace
Ето ти един поздрав за да се успокоиш

http://www.smashbeats.com/v74426/native_deen__small_deeds

# 117
Здравейте магребинки! Нещо не можех да отворя до сега форума, май някакъв проблем имаше... newsm78 При вас също?

Лина, утре рано тръгваш нали? Сигурно няма да можеш да спиш тази вечер. Хайде пожелавам ти попътен вятър. Да изкараш незабравимо и да намериш отговори на въпросите си! Ние сме с теб! Леко изкарване. Господ напред и ти след него.  Hug

Делта, няма ли снимки от Турция?   bouquet

Днес мина добре, първия работен ден,така да се каже, макар че бяха само 3 часа. Играхме си, четохме книжки, сменях й един път памперса и после и приготвях каша и я нахраних, ама тя май си беше гладна от игрите, че излапа всичко.  Laughing Иначе тя щъка наляво надясно, не я изпускам от очи, че все пак си е отговорност. Но ми хареса, мина безпроблемно днес. Майка й след това ми писа един имейл, че много се радвала, че всичко е паснало много добре. Пише ми Марта (така се казва малката) изглеждаше много спокойна и в добро настроение, ти също изглеждаше така сякаш ти е харесало. Аз си викам, майката нали е психотерапевт, веднага ни разгада, кой как се чувства  Laughing Другия понеделник ще съм пак на работа при нея, защото тази седмица няма пациенти, всички са на почивка.

Иначе сутринта имахе на гости (в университета) един комисар дето работи с деца до 18 години и кооперира с училища и различни институции. Разказваше ни какво става, когато нарушат закон. Примерно трябва да си изработят социалните часове, ако не го направят може да ги вземат от четвъртък вечерта до понеделник сутринта в арест. Там трябва на единия ден да напишат как се чувстват след това, което са направили. На другия ден пишат как биха могли да поправят грешката си. Имат библия за четене и идват полицаи и социални работници да говорят с него. Ако след това пак нарушат нещо, даже и да е нещо дребно, наказанието винаги е такова както предния път, или малко по-тежко, но никога по-леко. Беше интересно! Simple Smile Харесват ми такива посещения, от които научавам нещо ново.

# 118
  • по пътеката
шакирке, 4естит рожден ден! хубави пожелания и много позитивност!  bouquet

# 119
Minaaa,мерси за пожеланията,току що стегнах багажа.И просто незнам къде да се дяна от притеснение,иде ми да хвана гората и ни на летище да ходя,ни в Египет.Имам чувството,че някой ми е натъпкал джобовете с желязо и ме е циментирал за пода. Shocked Онова пък от там само пита как съм,ами как да съ като над огън,пари ми на дупето,ама и на него му пари.Радвам се,че първия ти работен ден е минал успешно дано няма проблеми с малката.Аз съм работила в дтска градина и имай предвид,че е много трудно понякога,а родителите първия им въпрос е Беше ли щастливо детето днес?А да го направиш щастливо понякога си е мисията невъзможна,но ако детето ти допада и ти харесва да си с него тогава всичко е много,много по-лесно.Желая ти успех с малката Hug Hug Hug
Ами момичета неостана,ще ви шпиша от там,ами какво да кажа Господ пред мен и аз след него.за всички едно голямо Hug Hug Hug Hug  bouquet.Искам да кажа,че на никого не се сърдя за това каквото и да е казал,просто си мисля,че всеки си мери спред своя аршин,а аз мисля,че е достатъчно да разпериш доверчиво ръце,за да разбереш кой иска да те прегърне и кой да те прикове на кръста.Е аз съм на този етап.Благодаря в за съветите и загрижиността Hug Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт