''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 671
  • 428
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Моят отговор го няма в анкетата - обичам да си купувам изгодно скъпи парфюми!  Mr. Green

# 16
  • София
Моят отговор го няма в анкетата - обичам да си купувам изгодно скъпи парфюми!  Mr. Green

Peace

# 17
Благодаря момичета Hug Hug Hug

От предната тема видях, че Клеми си има вече Адикт  - със супер кеф да го ползваш, невероятен парфюм е Grinning newsm51 newsm51, отдавна го искаше, пожелавам и на всички останали момичета сбъдване на парфюмните мечти Grinning

По темата - имам парфюми от различен ценови клас и ако даден аромат ме грабне, дори да е доста евтин бих го ползвала с удоволствие. Честността ми обаче изисква да призная, че скъпите парфюми ме привличат неудържимо Embarassed, може би именно, защото са по -недостижими, мечтая за тях и понякога ми се превръщат във фикция, което с парфюм който мога да си купя веднага не се е случвало. Мисля обаче, че това се получава с всички луксозни стоки. Ето, признах си за втори път Laughing Знам, че е снобско, но какво да правя, като е така - не мога да си кривя душата. Peace

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 13:33 от Tess d`Urberville

# 18

Открадна ми думите от клавиатурата Mr. Green

# 19
  • виртуално
Може би е малко рано, но да обобщя - цената няма значение, но размерът има  Mr. Green
тук напълно те подкрепям  newsm10

или както е каза Мечо Пух - колкото повече, толкова повече

# 20
Въпросът е дали ви привличат повече, а на каква цена ще го купите е отделна тема Grinning

# 21
  • Sofia
Не познавам жена, която да не иска лукс.
Друг е въпросът на колко жени им се случва.

# 22
 Peace и аз така мисля, а както се казва - дай боже всекиму! Grinning

# 23
Тес, чудесно оформление на темата. Както винаги , перфектна.
Ще гласувам с трета опция. Rolling Eyes

# 24
Въпросът е дали ви привличат повече, а на каква цена ще го купите е отделна тема Grinning
По принцип всичко по-скъпо ме привлича повече,но..при парфюмите не е така по простата причина,че по скъпите са ми адски тежки и ме убиват  #Puppy dog

# 25
  • София
Стенли, Честит Рожден Ден, желая ти само сбъднати мечти!

Тес, страхотно нежно оформление,   bouquet
Гласувах с третата опция, защото имам парфюми от всякакъв ценови клас, и въпреки това не мога да си изкривя душата, че скъпото ме привлича, дори само заради факта, че трябва да се замисля дали е разумно да го купя или не. А неразумното така влече .....  Laughing

Миши беше питала в предната тема за Sun. Moon, Stars - за мен е почти същият аромат като Итърнити на Келвин Клайн, въпреки че има хора, които не намират прилика. Силен, тежък, ориенталски, но за съжаление имаше нотка, от която ми ставаше лошо и го подарих.

# 26
И понеже стана твърде луксозно Sunglasses Laughing, ви черпя с по една ледено студена бира - любимо питие за мен. Наздраве!

Пеперуда, благодаря ти Hug

# 27
И понеже стана твърде луксозно Sunglasses Laughing, ви черпя с по една ледено студена бира - любимо питие за мен. Наздраве!

Пеперуда, благодаря ти Hug

Разкош! И аз не мога без биричка лятото  Blush

# 28
Цената, като стойност, никак не може да ме провокира да зажелая някой парфюм. Провокира ме това, което излиза като аромат от шишенцето, и чувствата, които ми носи. Мога да обичам еднакво както парфюм от 20, така и от 200 лева. Просто първия ще си го купя по-лесно, а за втория ще почакам, което ще настърви желанието ми. Или ще го убие завинаги.
Ама да ме привлече нещо, щото струвало майка си, баща си и половината кралство - тц, това не съм аз. Mr. Green

# 29
Ще гласувам с трета опция, но иначе и мен по-високата цена ме провокира повече. Но не от снобизъм(надявам се), а по-скоро очаквам по-висока класа. Което обаче не винаги е така.
Но никога не бих си купила нещо, само защото е скъпо, както и не бих се лишила от нещо харесвано, само щото не е "марково".

Общи условия

Активация на акаунт