''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 667
  • 428
  •   1
Отговори
# 30

Но никога не бих си купила нещо, само защото е скъпо, както и не бих се лишила от нещо харесвано, само щото не е "марково".

Peace Peace Peace

# 31
  • Бургас
за мен високата цена прави парфюма по-желан, не точно защото е равнозначно на по-висока класа, а защото не мога да го имам сега и веднага /за разлика от ароматите по-нисък клас/, и така живея си с несподелената любов или докато изскочи нещо ново и вълнуващо или докато "нещата просто се случат"  Mr. Green В никакъв случай обаче не поставям равен знак между скъпите и евтините аромати, но не съм и сноб  Naughty мога да нося масов аромат от среден клас /ниския май вече го израснах, но никога не казвам никога/. Бягам от ниския клас по-скоро защото ако започна да купувам и от него просто шкафовете няма да ми стигнат  ooooh!

# 32
  • Бургас
побързах да отговоря без да прочета какво сте писали, а то се оказа, че нищо нова не съм споделила, просто съм повторила думите ви  Rolling Eyes
Тес, днес си купих такива розови обувки и още едни  Blush

# 33
  • Враца
Ще отговоря с два цитата:

"Честността ми обаче изисква да призная, че скъпите парфюми ме привличат неудържимо"

и

"...скъпите са ми адски тежки и ме убиват"  - само че тук има малка промяна: По-скъпите са адски тежки и ... ме карат да се чувствам жива! Wink

# 34
ga_aMa_He, споделям мнението ти Simple Smile да са ти честити новите обувки Flutter newsm51

vmarinska  Grinning хареса ми отговорът ти с цитати

# 35
Ухуууууу:-))))Честита нова темичка!Гласувах с опция номер 3.
Чакам си Angel ама май ще е другата седмица.То и без това няма сега да го ползвам,но тръпката е невероятна!Иначе в събота пак опитах Аметиста и се доубедих,че ще се взимаме.
Честит Рожден Ден ,Stenly
Аз пък ви черпя с това.....на режим съм:
http://light.coca-cola.bg/

# 36
Миши Simple Smile вълнувам се за твоя Ейнджъл заедно с теб, аз пък вечер си слагам понякога от него и ми е суууупер Crazy Crazy

то и аз трябва да се стегна малко, че попрекалих със сладкишите тези дни newsm56

# 37
Ре, в миналата тема видях че искаш да си вземеш Velvet Hour от Ягодката, но се опасяваш че е прекалено сладък. Моя съвет е да го вземеш - не е лепкаво сладък в никакъв случайр остър и дълбок е според мен, но определено не е някаква ттежка сладникава миризма. Аз си го ползвам с голямо удоволствие особено вечер и мисля че цената му в ягодка е много добра. Между другото напоследък откривам в него някаква миризма на маслини, но не на истински маслини, а миризма като в козметичните продукти които съдържат маслини. На мен ми харесва и ми е интересна. В началото не я бях доловила...
По темата за скъпите парфюми ако трябва да съм честна за мен са излишно преекспонирани в повечето случаи. Да, наслаждавам се на много от тях, но за някои скъпи парфюми мисля че цената им е излишно завишена, може точно за да привлекат такива любителки на лукса и да ги направят по-желани, не при всички фрапиращо скъпи парфюми използваните съставки и преработката им са по-скъпи отколкото на парфюм за 40-50 лв примерно. Някои от най-любимите ми парфюми далеч не са в скъпия ценови клас, но ми носят същото, че понякога и по-голямо удоволствие от парфюми за 200 лв. И това че не мога да си позволя даден парфюм не ме кара да го желая повече - може би защото гледам на нещата под различен ъгъл, ако сега не мога да си позволя даден парфют, то след година да речем ще мога, нали така  Wink А аз умея да чакам.

# 38

Искренно ти се възхищавам! Аз така и не се научих на търпение  Blush Embarassed

# 39
  • Бургас

то и аз трябва да се стегна малко, че попрекалих със сладкишите тези дни newsm56
аз пък съм на два килограма разстояние от ароматния си подарък ама ме мързи да сменям лентичката
За сега чуденката ми е между Еликсира на Герлен - 30 мл и Синема едп 35 мл. В Бургас както вече казах има прИмоция на Герлен и 30 мл са .... 87,50 ако правилно запомних цената  Rolling Eyes

# 40
Къде точно е промоцията в Бургас? Пак съм назад с новостите?  Mr. Green

# 41

аз пък съм на два килограма разстояние от ароматния си подарък ама ме мързи да сменям лентичката
За сега чуденката ми е между Еликсира на Герлен - 30 мл и Синема едп 35 мл. В Бургас както вече казах има прИмоция на Герлен и 30 мл са .... 87,50 ако правилно запомних цената  Rolling Eyes

Аз ти пожелавам да получиш и двата  Peace

# 42
  • София
Може ли някой да ми даде отзиви за този мъжки парфюм.  bouquet Цената му е страхотна , но не намирам отзиви. Thinking
http://www.fragrancedirect.co.uk/Iceberg/Iceberg-Homme-Eau-de-To … 00ml/invt/0011560

# 43
  • Sofia
Доста от скъпите парфюми никак не са тежки, някои дори са обидно нетрайни за цената си.

Предлагам във връзка с темата да споделяме заглавията на любимите ни евтини парфюми, както и на любимите скъпи.  За притежавани става въпрос.  Peace

# 44
ga_aMa_He , браво на теб! Аз бих избрала Еликсирът, но може би защото вече си имам Синема - и двата са чудесни, но бих препочела Еликсир Grinning

Карен, много добра идея! Най -скъпите са ми Орхидеята, Адикт и Ейнджъл, най -евтиния Айлънд на Майкъл Корс. Много харесвам Бланк на Дюпон, той също спада към по -евтините, поне в бг. сайтовете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт