Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 45-та тема

• 92 818
  • 665
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Титулина, жива и здрава да е принцесата. Само радсот да ви носи. Весел празник   bouquet

Само да споделя  Peace
Не си спомням по рецепта на коя съфорумка, Лабрекс беше пържила тиквички, като се овалват в брашно и после се топват бързо в ледена вода и хоп в тигана. Вчера ги правих. Наистина са супер. Така направих и патладжани. Облизаха си пръстите всички. Имах гости на вилата. Гледаха ме подозрително, но после признаха, че е страхотна идея.
Благодаря на съфорумката за рецептата, а на Лабрекс за подкокоросването  Laughing Hug
Естествено снимки нямам  Embarassed  
Виновна  Blush

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 15:33 от abet

# 286
макарони  Simple Smile

# 287
  • София

Тутулина, благодаря за почерпката!
Пожелавам на дъщеря ти здраве, късмет и любов!
Вяра, много интересни мекички! БРАВО! Как само си си играла да ги пържиш...... !
За днес  патладжан кебап  ( на Ками) , ама от жегата ли, от що ли.....забравих да сложа  шайбите домати....
Видях ги чак като извадих тавата от фурната....., но и така са си вкусни!

Пикантни пил. бутчета  - престраших се да ги намажа с мед и лимон - станаха фантастични!
И пикантни картофки на фурна.

За десерт брауни на КХ.   Дидибу, още веднъж    bouquet

Успешна седмица на всички!

# 288
Здравейте,
пеп-4oочите ми останаха в твоите катми,днес ще ги правя,само да попитам мога ли да сложа 1 пак. суха мая newsm78
suni4kaгвинотите ти ми зарадваха очите,страхотно изглеждат
mama Tinимам питане,ще ми споделиш ли сигурна пропорция мляко и желатин и ако има някаква особеност при приготвянето,иска ми се да направя желиран крем,предварително благодаря на всички  bouquet
Днес за обед карначета със салата     и мляко с грис за десерт  bouquet

# 289
Бени аз на една кофичка от 450 гр кисело мляко сложих 20 гр желатин - 2 пакетчета по 10 гр. В хладилника се желира за 1 час. Предварително сложих  желатина в 1 чаена чаша и допълних с хладка вода. като постоя 20 минути на водна баня за съвсем кратко го доразтворих и след това смесих с млякото.
успех, и после да покажеш крема Peace

# 290
Бени аз на една кофичка от 450 гр кисело мляко сложих 20 гр желатин - 2 пакетчета по 10 гр. В хладилника се желира за 1 час. Предварително сложих  желатина в 1 чаена чаша и допълних с хладка вода. като постоя 20 минути на водна баня за съвсем кратко го доразтворих и след това смесих с млякото.
успех, и после да покажеш крема Peace
Благодаря за бързия отговор,снимка обещавам,но може да е и утре  bouquet

# 291
  Тутулина,да ти е жива и здрава дъщерята! newsm59 А тортичката сигурно е много вкусна!!! Grinning

# 292
  • София
Тутулина, да ти е жива и здрава щерката nbirthday

Рina, макароните изглеждат страшно ароматни и стоят като  лакирани - може ли рецептата?

# 293
  • На брега на реката
nadeto_sp, благодаря ти  Hug
Не мога да не се възхитя на простичките неща, които си способна да приготвиш и поднесеш с много финес  Blush
  bouquet

# 294
Рina, макароните изглеждат страшно ароматни и стоят като  лакирани - може ли рецептата?
И са много вкусни и лесни за приготвяне!  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231840.msg12052638#msg12052638

# 295
  • София
pina,  bouquet ще ги приготвя обезателно.

# 296
  • София
Тутулина , честит рожден ден на дъщеричката ти! Да е жива и здрава!   bouquet

За днес приготвих пуешко месо с гъби и кашкавал и пълнозърнесто хлебче в машината за хляб.

# 297
  • София
Днешната закуска:

# 298
Зеленчукови кюфтенца

гръцки доматен сос

рибка със зеленчукови кюфтенца.

# 299
Здравейте,
пеп-4oочите ми останаха в твоите катми,днес ще ги правя,само да попитам мога ли да сложа 1 пак. суха мая newsm78

сеха/прясна мая нали е в съотношение 1/3 - т. сухата ако ти е 7гр. е за 21гр прясна мая, значи сложи още половин пакетче.

Общи условия

Активация на акаунт