руса с розов оттенък

• 19 994
  • 35
  •   1
Отговори
Здравейте,обръщам се отново към вас с молба,този път за боя за коса.Знам че има доста такива теми,но там не видях това,което търся като отговор.Та към въпроса ми-знаете ли боя за коса,която е руса,но придава розов оттенък,също бих искала тя да се продава по интернет,гледах в сайта на hair 2007,но там не можах да видя добре каталога,ако знаете такива бои,моля ви пишете ми! newsm17

# 1
http://zlatnaribka.com/product_info.php?products_id=648

С това съм се правила -  стана розово, но само върху вече изрусена коса, иначе няма да стане, защото е безамонячна.

Изрусяваща  с розов оттенък мога да препоръчам на Крамър, но по интернет не знам дали ги има.

# 2
Точно тази боя си бях харесала от златна рибка,но не бях сигурна дали е наистина с розов оттенък,е вече съм-благодаря ти!Сега ще проверя за крамър.  bouquet

# 3
  • Където е сърцето
Сесил пусни снимки сега и после

# 4
Задължително,то ще е след около седмица.

# 5
Момичета,знаете ли защо и в сайта на zlatna ribka и в този на hair 2007 боите с розов оттенък ги няма вече,да не би да са ги спряли от производство въобще? ThinkingПросто съм отчаяна,тук и в парфюмериите ги няма и незнам дали вече мога да си намеря от някъде,ако знаете нещо,пишете,моля ви! Praynig

# 6
Не вярвам да са ги спряли. В салоните ги има. Може да ги няма в момента и да ги заредят скоро.

# 7
Дано да си права!  newsm17

# 8
Момичета,вижте,ето този цвят искам да постигна.Ако искате споделете някакво мнение или ми дайте съвети. Hug
http://www.glamour.com/images/beauty/2008/09/0924-scarlet-johans … -pink-hair_li.jpg

# 9
На мен леко ми простее, поне на снимката  Peace Представях си го по-розово, а не като изгорено.

# 10
От къде на къде пък като изгорено?!Но ти си знаеш,всеки си има мнение!

# 11
Странен цвят,Странен вкус на мен изобщо не ми харесва:)

# 12
Ами те хората са казали-вкус приятел няма!Пък и не виждам нещо лошо вкуса ми да е странен,различен от вашия!Незнам защо въобще трябва да го отбелязвате?!

# 13
Правилно вкусовете са различни,но какво да се прави кичът ни заобикаля навсякъде така,че....Всеки има право на мнение!:)))

# 14
Да напълно правилно чалгата и кичът ни заобикалят и са навсякъде,за това малката разлика в мненията и вкусовета е фрапираща и стряска! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт