руса с розов оттенък

• 19 996
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Съжалявам за това,което ти се е случило,аз съм се изрусявала с какво ли не,но такова нещо не ми се е случвало,а за тази боя (специално за русите тонове)съм чела и други подобни мнения и май няма да я взимам.

# 31
Винаги ми е харесвало русото с такъв отенък, много изтънчено стои, разбира се на фона на подходящ тен и грим(поне според мен де). Аз съм с естествения си цвят- светло кестеняв, така и не се престраших през годините да се боядисам, навивам се и после се отказвам Simple Smile Ще му дойде времето и на това, но да видим кога. Според мен се консултирай с някоя фризьорка, боите с които работят са професионални и ги няма по масовите магазини, а и все пак това им е работата, да разбират от цветове Simple Smile Успех.

# 32
Ако питаш мен, ако трябва да избираш между нея и да си теглиш една супра - тегли си супрата. Май тя гори по-малко... и после една боичка на Гарние, мисля беше 111 с една мацка с лунички и супер светло-сива коса или както ти искаш с розов отенък... Аз в началото действах така, докато накарам косата ми да поддаде и да стане много светла. После корените само с боя няколко месеца...
Но и аз съм за фризьора, да ръководи процеса!

# 33
Благодаря ви,момичета!   bouquet  Да,аз съм напълно съгласна с теб Pozitivnata-задължително е тенът и грима да са подходящи,иначе... hahaha а за боядисването,не бързай има време ще се боядисаш!По-добре си се радвай на собствения цвят докъто можеш!Vio_Lina ще те послушам за супрата,макар че малко ме е страх да не си изгоря много косата

# 34
Най-добре преди това говори с фризьор за всеки случай, за да се получи както трябва цвета  Hug

# 35
Още веднъж благодаря за съветите,ще говоря с фризиорката ми и ще видим какво ще стане! Hug

Общи условия

Активация на акаунт