руса с розов оттенък

• 19 996
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
За мен фрапиращ е вкусът ти.А иначе малко неща могат да ме стреснат едно от тях е начина ти на изказ и "ЛОГИЧНОТО МИСЛЕНЕ",което имаш:))))))

# 16
А аз не мога да разбера хора като теб,първо не се нуждая от мнението ти по повод вкуса ми и второ бих те помолила да си изкарваш нервите на някой друг!

# 17
Незнам каква си момиченце ли си жена ли си,недей да ме разсмиваш.За провинциалистки,като теб една ГОЛЯМА УСМИВКА!!!!

# 18
  • Kопенхаген
На мен ми харесва цвета, изглежда някак си индивидуално и свежо. А така като гледам дамата, показана на снимката няма нищо общо с чалга културата. И защо изобщо се обсъжда вкуса на авторката тук, идеята на темата е друга  newsm78

# 19
Да темата определено е друга,но нали виждаш колко комплексирани хора има,все пак нали и те трябва да кажат нещо! Grinning

# 20
Аз намирам цвета за много изискан. Не виждам нищо общо с чалга-културата, дори напротив много елегантен рус цвят!

# 21
И аз смятам, че цвета си е хубав. Казвам го от позицията на една бивша блондинка с уговорката, че почти няма русо, което да не съм била. Това просто не ми остана здрава коса да го постигна, иначе и на мен ми харесва. Сега съм тъмнокоса, за да може пак да ми се оправи косата...
За русо с розов отенък ми бяха казвали магазин в Пловдив къде има, но не мога да ти кажа дали ще постигнеш русото на снимката. Много си зависи от основата, но действай смело  Hug
Фолкаджийките залагат на друго русо, ако някои нямат наблюдения просто споменавам...

# 22
Ох и аз бях блондинка преди около 3 години,но да ме питате защо се направих тъмна,няма да мога да ви кажа  Thinking и за това сега съм решила и съм се заела да действам смело(както казва Vio_Lina) !

# 23
Вела Колестон също имат такъв цвят, аз обаче така и не го пробвах, докато бях руса, но съм го виждала на позната и стоеше интересно Simple Smile

# 24
Ох и аз бях блондинка преди около 3 години,но да ме питате защо се направих тъмна,няма да мога да ви кажа  Thinking и за това сега съм решила и съм се заела да действам смело(както казва Vio_Lina) !
То и аз отново обмислям варианта да се върна на русото, но не знам дали косата ми е готова  newsm78
Или ще стана пак блондинка или ще си тегля отново черната боя и ще забравя за русото в близките 6-7 месеца...

# 25
Недей моля те да се боядисваш черна,нали знаеш колко трудно се маха после,по-добре поизчакай,а тя сега каква ти е косата?

# 26
Ми бях черна и тя си падна с времето и сега съм кестенява, естествения ми цвят. хубавото е, че и черно и русо ми отива, но откакто се напатих с едно ужасно Palette и малко ме е страх от русото... Но пък русоо си е русо да му се невиди, пак си ме привлича. И сега особено като видях тази снимка на Скарлет Йохансон... / мисля, че е тя, ако не се бъркам /  newsm78

# 27
А на теб какъв ти е естествения цвят? Rolling Eyes

# 28
Да,Скарлет Йохансон е.Моят естествен цвят е тъмно кестеняв,но честно да ти кажа трудно си го спомням вече.  Grinning  Браво на теб,че си имала търпението да изчакаш черното да падне,аз не успях и го махнах с римуувър преди 2-3 седмици.А защо не си доволна от палете,аз съм си харесала цвят,но май няма да го взема?

# 29
Ми вече писах в една друга тема за Palette XXL. Миналата година се наложи веднъж да я ползвам. най-светлото русо, само за корените. Нанесе ми я фризьорката ми и започна адски да боли, та седях под климатика и с насочен вентилатор към главата ми, за да боли уж по-малко. Като поизветря ми поотмина. След това още при самото разрясване на косата се видя, че е много изгорена. Оказа се, че ми е разранила и кожата на главата - имах струпеи. И от тогава не искам да чуя за Palette. Преди бая годинки се правих с червена на Palette отново и станах адски червена. Просто боите им всички имат прекалено много супра, а за русата не знам какво има, беше кофти, свистеше едно такова като киселина. Но това общо взето си зависи от самата коса. Явно или аз съм попаднала на кофти боя или просто тази боя не е за мен. По-скоро мисля, че е второто. И общо взето след този случай на следващия месец се появих при фризьорката ми с кестеняво на Лореал Кастинг и реших да си поспестя за малко болежките. Ако реша сега пак да се правя руса ме притеснява единствено факта, че пак трябва да слагам супра и боя, защото моята коса трудно се изсветлява...

Общи условия

Активация на акаунт