Хитринки за всякакъв случай - 4

• 107 924
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Да.Прясно.Материята е някаква изкуственна.

# 181
  • София
Аз пък имам по тапета... Cry Изглежда като напишкано. Cry

# 182
  • София
Момичета, отчайвам се с тези лепенки на дограмата. Пробвах с коресилин, ацетон, циф, олио, Меглио, с професионален нож за дограма и е адски трудно - пада милиметър по милиметър. На единия прозорец към терасата почти успях да ги махна с много много труд и време, на другия до който и достъпът отвън ми е по-труден съм доникъде. Оставям го така, няма да се вижда отвътре пък когато имам време и желание ще си стържа по-малко  ooooh!

# 183
Дайте идея за отпушване на канал? Пробвах хл. сода и топъл оцет - не се получи
                           За да не ми се запушва канал профилактично сипвам утайка от кафе - чудесно изчиства. В кухнята така или иначе често изсипвам утайка, а в банята се къпя с такава, затова канала е винаги чист.
                          Опитах рецептата да махна петна от старо тиксо с лакочистител - перфектно стана  Peace.
лю

Аз отпушвам със сода каустик на люспи-безотказно.

# 184
аз пък си мислих,че утайката от кафе запушва канала...
преди време си правих пилинг на тялото с утайка от кафе и канала в банята ни в Студентски град се запуши ooooh!

# 185
  • София по рождение
аз пък си мислих,че утайката от кафе запушва канала...
преди време си правих пилинг на тялото с утайка от кафе и канала в банята ни в Студентски град се запуши ooooh!

абсолютно си права  Peace аз си правех също пилинг, много е хубаво за цлулит, но спрях, защото се наслагва утайката от кафе и се запушва

# 186
Тези днес ги прочетох в едно списание,дано да свършат работа на някой. Grinning
1.Мирисът на блажна боя,ще отстраните от прясно боядисаната стая,ако в нея поставите купичка със сол.
2.Ръбът на ваната,или мивката-там често се събира мръсотия,от която можете да се отървете,ако изтъркате с парцалче,върху което сте поръсили малко сол.
3.Ароматът в стаята-ако искате в дома ви да се носи ухание на рози,този съвет е за вас:
изсипете в една бутилка,или бурканче, пресни-силно ароматни листчета от рози,без да ги мачкате.Поръсете всеки пласт с малко сол.Накрая добавете винен спирт.Затворете плътно шишето и го съхранявайте на хладно място.Когато искате да освежите някоя стая,оставете в нея бутилката отворена.

# 187
И аз съм си задръствала мивката с утайка от кафе..
За премахване на лош мирис от хладилника се минава с разреден с вода лимонов сок.

# 188
Момичета, имам нужда от помощ и ще съм ви много благодарна   bouquet
От около седмица имам мравки само по плота в кухнята и около мивката, не мога да разбера от къде идват  #Cussing out Не искам да пръскам с препарати, защото имам малко детенце. Някой знае ли нещо ефикасно? Предварително благодаря!!!  bouquet
Напой с оцет гъбата за почистване и мини с нея плота, така ще изчезнат напълно. Изпитано

# 189
Цитат
За премахване на лош мирис от хладилника се минава с разреден с вода лимонов сок.
Аз слагам половин лимон .

Петна от кръв по светли дрехи чистя с кислородна вода.

Препарат против мухък чисти идеално тоалетната чиния.

# 190
Ако имате изцапано на бяла гарнитура, пробвайте с бебешка пудра. Поръсвате, разтърквате и изчетквате. Изпитан метод.

# 191
  • София / Пловдив
И в тази тема да ви питам, все някой ще даде идея за хитринка  Wink
Купих си страхотна тениска - памук с ликра. След първото пране се появи дупка най - отпред  Confused Явно има пропуск в нишките.
Пробвах да я зашия с конец - много си личи, защото материята е тънка и е грозно. Опитах и с нишка от тънък чорапогащник, същата работа.
Имате ли идея как да скрия дупката, поне пришитото да не личи?
Мислех да залепя нещо отгоре, но се чудя какво и с какво лепило? Как е най - удачно да го прикрепя?
Проблемът е, че върху тениската си има ситни камъчета и много трудно ще намеря нещо, с което да се върже.

# 192
Ами първото, което ми идва на акъла е да пришиеш камъче в/у закърпената дупчица.

# 193
  • София / Пловдив
Ако намеря подходящо камъче, ще го залепя направо, но с какво лепило?
Чудя се дали ще стане с онова прозрачното Поксипол  Rolling Eyes 

# 194
Ако намеря подходящо камъче, ще го залепя направо, но с какво лепило?
Чудя се дали ще стане с онова прозрачното Поксипол  Rolling Eyes 

И с онези на Хенкел става, дето в рекламата един го лепят за тавана (забравих как се казваха).

Общи условия

Активация на акаунт