Хитринки за всякакъв случай - 4

• 107 940
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
вързвай им опашка отгоре не отстрани. косичката издърпана "хлабаво", а ластичката да е стегнато усукана да не се изхлузва.  така няма да им убива.

# 211
вързвай им опашка отгоре не отстрани. косичката издърпана "хлабаво", а ластичката да е стегнато усукана да не се изхлузва.  така няма да им убива.
                          Ако се изпотяват децата (особено косиците), надали прически ще помогнат. Нямам обаче решение за проблема.

# 212
тук не става въпрос за прически.обикновено децата с дълги косички се потят най много около вратлето, именно за това предложих тя да е вдигната нагоре.по този начин потенето ще е по малко и опашката няма да убива.

# 213
тук не става въпрос за прически.обикновено децата с дълги косички се потят най много около вратлето, именно за това предложих тя да е вдигната нагоре.по този начин потенето ще е по малко и опашката няма да убива.
                         А аз понеже имам сходен проблем в момента виждам, че при нас не е това... Но все още не знам как да се справя  Rolling Eyes.

# 214
И моите много се потят и по скоро малката баткото вече не толкова защото е късо подстриган но малката все едно е излязла от баня Tired на свичкото отгоре няма сезон тя спи вечно отвита винаги и е топло(като майка си е)     Tired

# 215
Здравейте, темата е чудесна   bouquet
Аз се боря с петно от мастило, пробвах  препарат за петна, с паста за зъби, с прясно мляко - нищо не помогна.

# 216
върху какво е петното, защото ако е върху памучна дреха може да опиташ с ацетон newsm78

# 217
върху какво е петното, защото ако е върху памучна дреха може да опиташ с ацетон newsm78
Върху памучна риза е. Ще опитам с ацетон, но да не избелее цветът от него?  newsm78
 Благодаря   bouquet

# 218
Здравейте!Да попитам и тук.Кажете моля,как да почистя надраскана с химикал щампа на блуза?
Пробвах с препарат за петна Перилис,не стана.Търках с гъба и сапун,но химикала си стои.

# 219
  • Варна
Здравейте!Да попитам и тук.Кажете моля,как да почистя надраскана с химикал щампа на блуза?
Пробвах с препарат за петна Перилис,не стана.Търках с гъба и сапун,но химикала си стои.

Аз ти писах и в другата тема, но ето пак моето предложение: Опитай със спирт.  Peace

# 220
Аз пробвах да изчитя петното от мастило и с ацетон, и със спирт - петното си остана.

# 221
Сетих се за нещо, може да го знаете. Когато чистя червен (син, черен) или друг много цапащ лак за нокти, го чистя с кръгови движения върху нокътя - това е с цел да не се зацапва кожата около нокътя, а и някак-си по-лесно пада лака.  Hug

# 222
  • Варна
Сетих се за нещо, може да го знаете. Когато чистя червен (син, черен) или друг много цапащ лак за нокти, го чистя с кръгови движения върху нокътя - това е с цел да не се зацапва кожата около нокътя, а и някак-си по-лесно пада лака.  Hug
Аз пък просто държа добре напоения памук дълго време без да търкам.  Peace

# 223

Аз ти писах и в другата тема, но ето пак моето предложение:
Опитай със спирт.  Peace

Благодаря,ще пробвам веднага.  bouquet

Пробвах,но за съжаление надрасканото с химикал  си стои. Sad

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 09:57 от лава

# 224

Аз ти писах и в другата тема, но ето пак моето предложение:
Опитай със спирт.  Peace

А с най-просто веро пробва ли? Понякога върши чудеса.

Благодаря,ще пробвам веднага.  bouquet

Пробвах,но за съжаление надрасканото с химикал  си стои. Sad

Общи условия

Активация на акаунт