Хитринки за всякакъв случай - 4

• 107 936
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Де клечки, де черници..с малко захар съм разгазирала на децата винаги  Peace

# 241
Здравейте.
Бихте ли ми дали идеи или да ми препоръчате препарати за почистване на наварени тенджери и тави. Благодаря предварително.

# 242
Здравейте.
Бихте ли ми дали идеи или да ми препоръчате препарати за почистване на наварени тенджери и тави. Благодаря предварително.
Какви тенджери и тави??

# 243
Здравейте.
Бихте ли ми дали идеи или да ми препоръчате препарати за почистване на загорели тенджери и тави. Благодаря предварително.
Какви тенджери и тави??
Може би така е по-правилно да се каже  Thinking. В началото на темата има идея да се варят във вода със сода, но това е само отвътре или става въпрос за малък съд предполагам. Отвън как може да се почисти черното? Пробвах със сода само, но не се получи.

# 244
Сигурно става въпрос за загорели.  Rolling Eyes
Пробвай със сода бикарбонат. Ако ти е загоряло нещо, в тенджерата сложи вода и сода да поври малко. После се чисти лесно.

Сега виждам, че си писала. За външната страна на съдовете, ако са много загорели се иска яко търкане...
А препарати има много, не знам какво да те посъветвам.

# 245
Благодаря Eclat   bouquet. Ще пробвам отново със сода, но този път по-енергично  Mr. Green.

# 246
Е, содата може да не помогне достатъчно, ако е много и отдавна загоряло. Нямаш ли под ръка някакъв препарат?
А най-добре е мъжка ръка да свърши тая работа.

# 247
Черното чистя с ЗЕБРА препарат.много е добър.Намазвам и оставям малко да постои после става като ново

# 248
  • BG
Може да има разрешение някъде из темите на моят проблем, но не можах да изчета всичко.
Та, някой да има идея какво да направя за да не ми се събира килима?

# 249
Може да има разрешение някъде из темите на моят проблем, но не можах да изчета всичко.

Двойнолепяща лепенка  Peace

# 250
Здравейте! Наистина доста полезна информация сте събрали тук. Аз да питам някой ако има идея дали натопен в олио тампон става и за премахване на лепилото от хартиено тиксо върху фурнира на вратата. Вчера си изгубих няколко часа да търкам със спирт и  Mr.PROPER ( не в комбинация ), но резултата беше единствено съсипана кожа на пръстите на ръцете Sad

# 251
  • BG

Имаш предвид велкро ли  newsm78

# 252
Здравейте.
Опитай като свариш малко мляко в съда.Това веднъж случайно го открих Peace

# 253

Имаш предвид велкро ли  newsm78

Не. Ето това http://911.bg/a2/dvustranno-lepiashta-lenta-50m12mm.,-prozrachna-64-3459957.html

# 254
  • Стара Загора
Здравейте.
Опитай като свариш малко мляко в съда.Това веднъж случайно го открих Peace

Медикс за фурни. (същото е като Зебра)

Общи условия

Активация на акаунт