Хитринки за всякакъв случай - 4

• 108 020
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Пинокио, такива кърпички на Heitman има в Хит, но не си спомням каква беше цената( някъде към 4 лв май). В Била се продават на Grey, които също са много хубави.

# 376
 Joy
Гес преди няколко поста /на същата страница/ изрично ви писа, че това не са кърпички, ама аз що ли се бъркам.
 Joy

# 377
Дедо, бъркай се Simple Smile Като чета между редовете и се изказвам неподготвена е така Simple Smile

# 378
В 'Билла' има препарати на тази фирма, но конкретно този го нямаше в началото на седмицата. Ако някой го е виждал в конкретен магазин нека драсне къде. И ориентировъчно някаква цена.

В Пикадили има със сигурност (поне в бургаския) не само този от снимката, но и други видове за премахване на нежелана боя от дрехите. Цената беше между 5 и 6 лева, съжалявам, че не съм по-точна.

# 379
  • МИНДЕРА
Някакъв препарат за петна да препоръчате  newsm78

# 380
  • София
Тези дни и мен ме вълнува темата с петната.
По омалели отдавна бебешки дрешки.
Дали има някакъв шанс за тях или да ги събирам в торба и по етапен ред...

# 381
За петната опитайте с Astonish Oven. Аз случайно установих, че действа. По-добро е от Меглио. Пръскам, оставям за известно време (няколко мин) да подейства и или изтърквам на ръка или слагам веднага в пералнята. Само че не знам за стари петна дали ще свърши работа, имам предвид вече изпраните дрешки на  malenush  newsm78

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 15:01 от simba21

# 382
В 'Билла' има препарати на тази фирма, но конкретно този го нямаше в началото на седмицата. Ако някой го е виждал в конкретен магазин нека драсне къде. И ориентировъчно някаква цена.
В Пикадили има със сигурност (поне в бургаския) не само този от снимката, но и други видове за премахване на нежелана боя от дрехите. Цената беше между 5 и 6 лева, съжалявам, че не съм по-точна.
                                  Ще потърся в 'Пикадили', защото в 'Билла' ни 'Грей', ни нищо. За цената си точна, горе-долу питах   bouquet.

# 383
  • при моите деца .....
Търся една рецепта за алуминиева мивка - оцет и олио - в равни количества  newsm78 и се намазна и престоява - не остават петна от капки, не се задържа вода - това са спомените ми - ще се радвам, ако ми помогнете с точната рецепта.

# 384
Ето:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=416231.msg12763178#msg12763178

...
Намерих начин как да стои лъскава поне една седмица - след като я измия хубаво с препарат (имам и такъв Lex против котлен камък) чакам да изсъхне и полирам със следната смес: 1 супена лъжица олио и 1 супена лъжица оцет (ябълков мирише по-хубаво - става и с винен) - разбъркани хубаво и с едно памуче намазвам цялата мивка. След около 5 минути избърсвам ако има нещо с домакинска хартия.
...

# 385
Ето:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=416231.msg12763178#msg12763178

...
Намерих начин как да стои лъскава поне една седмица - след като я измия хубаво с препарат (имам и такъв Lex против котлен камък) чакам да изсъхне и полирам със следната смес: 1 супена лъжица олио и 1 супена лъжица оцет (ябълков мирише по-хубаво - става и с винен) - разбъркани хубаво и с едно памуче намазвам цялата мивка. След около 5 минути избърсвам ако има нещо с домакинска хартия.
...

Благодарности  bouquet! Това ще го пробвам задължително Peace.

# 386
За петната опитайте с Astonish Oven. Аз случайно установих, че действа. По-добро е от Меглио. Пръскам, оставям за известно време (няколко мин) да подейства и или изтърквам на ръка или слагам веднага в пералнята. Само че не знам за стари петна дали ще свърши работа, имам предвид вече изпраните дрешки на  malenush  newsm78
И мен ме вълнува темата с петната,че напоследък не се справям успешно.Как случайно откри ,че този препарат действа,в смисъл за петна ли е или обезмаслител?Дай малко повече инфо!

# 387
И мен ме вълнува темата с петната,че напоследък не се справям успешно.Как случайно откри ,че този препарат действа,в смисъл за петна ли е или обезмаслител?Дай малко повече инфо!

Обезмаслител е, като Меглио. Нямах Меглио и реших да опитам с този. Дето се вика, бях прежалила една тениска предварително, в случай че нещо се прояде от препарата. Но то взе че стана, че и по-добре и с по-малко търкане от Меглио. Това бяха петна от червено вино. После, като видях, че работи за такива петна, почнах да го ползвам на общо основание - за всякакви.  Hug

# 388
  • МИНДЕРА
Трябва ми нещо много силно за упорити петна нищо не помага  Whistling Whistlingпробвах какво ли не вече Whistling

# 389
Трябва ми нещо много силно за упорити петна нищо не помага  Whistling Whistlingпробвах какво ли не вече Whistling

Уточни къде са петната и от какво са. Твърде общо е зададен въпроса и надали някой може да ти отговори Peace.

Общи условия

Активация на акаунт