Хитринки за всякакъв случай - 4

• 108 030
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • МИНДЕРА
петната са на детски анцунг и от доста време се мъча да ги махна  дори не знам от какво са  Whistling

# 391
Аз съм много доволна от съвета за пилене на ноктите във фугите(при липса на пила в омента).
А пък аз пускам в миялната пластмасовата ми сушилка за чинии и я вадя като нова всеки път.Спестих си търкането на дупките на дъното. Peace

# 392
  • София
sisipisito, защо не опиташ с домакински амоняк? Тя химията не е измислена наскоро.

# 393
петната са на детски анцунг и от доста време се мъча да ги махна  дори не знам от какво са  Whistling

За петна по дрехи много ми помага препарата за чинии Тест гел. Едни кутии със зелен гел - най-прост препарат. Навлажнявам тъканта, натърквам с гела и оставям така да стои. Може и няколко дни, като периодично навлажнявам и натърквам на ръка. После след два-три пъти в пералнята петната изчезват.

# 394
  • МИНДЕРА

За петна по дрехи много ми помага препарата за чинии Тест гел. Едни кутии със зелен гел - най-прост препарат. Навлажнявам тъканта, натърквам с гела и оставям така да стои. Може и няколко дни, като периодично навлажнявам и натърквам на ръка. После след два-три пъти в пералнята петната изчезват.
Ще взема да пробвам не стана с аптата пастата миналия ден пробвах и SANO OXYGEN ,зелената тубичка ,така ми го похвалиха че веднага се заимах с него newsm78

# 395
  • France
Вчера, реших да изтупам килима в снега, но тупалката беше ръждясала и не посмях, за да не останат петна. Взех ракета за федербал  Laughing- страхотна работа върши...издържа точно, колкото да почистя килима- около 30 мин.  Mr. Green.

# 396
Нещо актуално за сезона:
мокрите обувки суша със сешуара! Peace

# 397
Нещо актуално за сезона:
Тъкмо се чудех как да изсуша два чифта мокри маратонки!  bouquetОтивам да включа сешуара!

# 398
  • Пловдив
За петната опитайте с Astonish Oven. Аз случайно установих, че действа. По-добро е от Меглио. Пръскам, оставям за известно време (няколко мин) да подейства и или изтърквам на ръка или слагам веднага в пералнята. Само че не знам за стари петна дали ще свърши работа, имам предвид вече изпраните дрешки на  malenush  newsm78
И мен ме вълнува темата с петната,че напоследък не се справям успешно.Как случайно откри ,че този препарат действа,в смисъл за петна ли е или обезмаслител?Дай малко повече инфо!

Обезмаслител е, като Меглио. Нямах Меглио и реших да опитам с този. Дето се вика, бях прежалила една тениска предварително, в случай че нещо се прояде от препарата. Но то взе че стана, че и по-добре и с по-малко търкане от Меглио. Това бяха петна от червено вино. После, като видях, че работи за такива петна, почнах да го ползвам на общо основание - за всякакви.  Hug
Петната от червено вино много успешно премахвам, когато ги полея с бяло вино. Пробвайте!

# 399
След ремонти гипсът по теракота,паркета се чисти с оцет. Peace

# 400
Нещо актуално за сезона:
Става и ако се натъпчат вестници вътре.

# 401
Това го знам от татко ми,лека му пръст:
Боядисвахме гардероба в детската стая и понеже ни трябваше малко мече/говорим за 80-те години/
тате направи такова от дунапренена ролка за коса - сложи извита саморъчно направена дръжка и стана перфектно

# 402
                               Остатъците от сапуни ги събирам в една кутийка, и като станат повечко ги пускам в блендера с малко вода - получава се чудесно измиващо средство.

# 403
Остатъците от сапуни ги събирам в една кутийка, и като станат повечко ги пускам в блендера с малко вода - получава се чудесно измиващо средство.

Освен в блендер, с какво друго мога да ги смеля? Или да се настържат Thinking? Доста остатъци имам и умишлено реших да ги събирам, като все се надявах да реша дали стават за нещо да се ползват и ето ти идея  bouquet.

# 404

Освен в блендер, с какво друго мога да ги смеля? Или да се настържат Thinking? Доста остатъци имам и умишлено реших да ги събирам, като все се надявах да реша дали стават за нещо да се ползват и ето ти идея  bouquet.

Вероятно и на дъска с нож ако ги наситниш и сложиш във вода ще се получи, само трябва да се разбърква от време на време. Не съм сигурна дали ще е добра идея да се сложат в тенджерка с вода и да се позаварят малко, но може да пробвам - ще пиша, ако стане хомогенно. Иначе са с най-различни миризми (най-различни сапуни), и не ми иде отвътре да капна някакви масла вътре, но се чудех дали да не сложа някакви по-едри неща - портокалови стърготини или друго.
                                 Сместа после става за пране, за миене на ръце и за къпане.

Общи условия

Активация на акаунт