Хитринки за всякакъв случай - 4

• 108 947
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Другарката певица Рени, страхотен ник! Peace
Сърдечни благодарности за съвета.  bouquet  bouquet  bouquet
Имах и евтин оцет!  Wink Имам си вече и нова ютия! Party
Дори изгладих! Peace

Моля,Благодаря! , светът /форумът/ е малък.
Засичаме се и в други теми! Hug

# 601
  И аз да помоля за помощ: новият халат за баня на мъжа ми и след поредното изпиране пуска все още власинки.След като го ползва по тялото му полепват тези мъхчета.

Има ли някаква хитринка за справяне с този проблем?

Пране до припадък. На моя мъж халата с времето спря да ги пуска, но при първите пранета ставаше целия в сини власинки.

# 602
Момичета трябва ми някакъв препарат/спрей/ за  почистване на вътрешното тяло на климатик. Някой ако е ползвал такъв, моля да ми препоръча.

# 603
Момичета трябва ми някакъв препарат/спрей/ за  почистване на вътрешното тяло на климатик. Някой ако е ползвал такъв, моля да ми препоръча.

Може и да има специален препарат, но аз лично съм виждала техници да ползват препарат за прозорци с все пулверизатора Thinking.

# 604
  • Стара Загора
При мен обезмаслител ползват, когато идват за профилактика, но мухъл не знам да е имало.

# 605
  • София
Имате ли решение за почистване на ръжда от дрехи?  ooooh!

# 606
  • Пловдив
 Peace Този препарат го ползвам с години. Мноого e ефикасен и икономичен! За броени минути изчезват ръждивите петна! http://vasilevsisin-ltd.com/index.php?page=shop.product_details& … mart&Itemid=8

# 607
Още един глас от мен за "Клири"-то. И аз го ползвам от години и съм много доволна.

# 608
Има едни японски или китайски спрейове, за които зная, че са ефективни. Ето

# 609
Да, точно такъв спрей ми трябва, да знаете къде във Варна има.

# 610
Момичета здравейте!  bouquet
За жалост не мога да изчета подробно цялата тема,за това се извинявам предварително ако е било обсъждано но някой да препоръча как да премахна надраскано с химикалка върху дреха newsm78 А лак за нокти?Благодаря ви много!  bouquet  bouquet  bouquet

# 611
  • ...на безопасно
Здравейте! Това Клири дали ще изчисти ръжда върху кожа?

# 612
Да, точно такъв спрей ми трябва, да знаете къде във Варна има.

В София към купувала от Техномаркет, даже беше малко по-евтин. Вероятно и във вашия Техномаркет има.

# 613
Здравейте, не видях да е обсъждано та да питам - някой знае ли как се чисти грунд? Покапал е по плочките в банята и е станал като гума  Sad с какво ли не го търках и не  Sad става само с нещо остро да го стържеш, но ме е страх да не надера плочките

# 614
Грунда не се чисти с нищо. Това е вид епоксидна хидроизолация. Само търкане му е майката, но ....ако не се повреди повърхността..

Общи условия

Активация на акаунт