Февруарчето продължава да расте , а мама мисли за море!!! (8)

• 12 244
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Аз мисля, че става дума за това http://www.zdravnitza.com/a/nav/list_center/list_center_id/338/color/4/cat/20
Харемче, дано всичко се оправи както ти се иска, но прочети за всеки случай статийката  Hug

Благодаря за статийкта  bouquet-беше ми много полезно четиво.

# 91
Аз мисля, че става дума за това http://www.zdravnitza.com/a/nav/list_center/list_center_id/338/color/4/cat/20
Харемче, дано всичко се оправи както ти се иска, но прочети за всеки случай статийката  Hug

Благодаря за статийкта  bouquet-беше ми много полезно четиво.
 bouquet Трябва да сме в помощ с каквото можем Simple Smile

# 92
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
тук има много хубави и разнообразни дрешки за бременни, даже сутиените им са секси  newsm44 smile3508

http://www.motherhood.com/

Поздрави  Hug

Дрешките са супер!!! Laughing
Svetla R знаеш ли доставят ли до България и каква е цената на доставката?

А иначе аз днес си купих бански танкини за морето  Grinning От mоthercare в Мол оф София - има намаление ---> от 89 на 44 лв. Wink

Харем стил всичко ще е наред; ще видиш  Hug

И един въпрос до мамите правили БХС: След колко дни излезе резултата?

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 18:54 от la vida loca

# 93
Харемче дано не се стига до там и всичко да бъде наред!  Hug

# 94
харемче  Praynig..дано всичко е наред
и не се налага серклаж!Дано!
дрешките са супер
но как ли става доставянето, всъщтност от къде става  Rolling Eyes
супер дрешки има
но без мерене, малко трудничко
А иначе резултатите за БХС излизат след седмица!

# 95
  • София
Харемче, дано не се стига до тази манипулация!  Hug

# 96
  • Варна
Харемче стискам палци всичко да е наред.

Момичета аз днес цял ден съм в едни размисли. Бях ви споменала че с първото ми дете след раждането имахме огромни проблеми, които се оказаха следствие от херпес. Но днес се чух една позната която е медицинско лице и тя ми се поскара да не разчитам само на БХС ами директно да си направя амниоцентеза, не толкова за хромозомните заболявания, колкото да се види със сигурност, че бебо е напълно здрав. Имат пред вид за вирусни инфекции и метаболитни заболявания, няма да ги коментирам, че да не ви плаша. Но не знам какво да правя, какво мислите да си направя ли направо амниоцентеза или да разчитам на БХС и ФМ. Страх ме е от самото изследване дали няма много да боли или да не успеят да го направят както трябва, не знам. Поне в едно съм сигурна ако правя амниоцентеза знам със сигурност кой ще ми я направи.

# 97
Харемче стискам палци всичко да е наред.

Момичета аз днес цял ден съм в едни размисли. Бях ви споменала че с първото ми дете след раждането имахме огромни проблеми, които се оказаха следствие от херпес. Но днес се чух една позната която е медицинско лице и тя ми се поскара да не разчитам само на БХС ами директно да си направя амниоцентеза, не толкова за хромозомните заболявания, колкото да се види със сигурност, че бебо е напълно здрав. Имат пред вид за вирусни инфекции и метаболитни заболявания, няма да ги коментирам, че да не ви плаша. Но не знам какво да правя, какво мислите да си направя ли направо амниоцентеза или да разчитам на БХС и ФМ. Страх ме е от самото изследване дали няма много да боли или да не успеят да го направят както трябва, не знам. Поне в едно съм сигурна ако правя амниоцентеза знам със сигурност кой ще ми я направи.

Аз миналата година правих амниоцентеза.Самата манипулация не боли.Усеща се само ,когато иглата преминава през кожата,но усещането не може да се нарече болка,по-скоро е неприятно,но минава само за една минута.Спомням си как миналата година не можех да спя от притеснение в очакване на кошмарната амниоцентеза,но само дето се притеснявах-всичко мина бързо и безболезнено.Да ви кажа честно очакването на резултата след нея е в пъти по-кошмарен.

# 98
  • София
Вабени, честит ти празник миличка. Да ти е жива, здрава и умна красавицата, много да те слуша и да ти помага!  Hug

Харемче, не съм чакала резултати от амниоцентеза, но 10 дена чаках за БХС и си бях изкарала акъла от ужас, че нешо няма да е наред. Затова този път директно отказах да го правя. Така и така не е точно изследване, а да ме побърква допълнително не ми се иска. Моля се, всчко да е наред с бебето.
Днес след близо 3 часово чакане успях да си видя мъничето. То махаше с ръчички и крачета. Много се развълнувах. Не виждам това Чудо за първи път, но пак ме удариха емоциите и от вълнение пролях няколко сълзи. Пуснах и изследвания, които се оказаха съвсем в норма. Докторката благослови летенето със самолет и утре в ранни зори отивам да си видя момченцето, което от близо месец е във Варна при родителите ми и вече мнооого ми липсва.
Днес констатирах, че не съм мръднала на килограми, но почти нямам дрехи дето да ми са удобни. Шкембето ми пораснало и панталоните ми стягат  Blush Не обичам да ходя с поли, но докато не купя нещо по-удобно ще се жертвам да ги обличам.
Термиът ми засега е 02.02, но като знам, че баткото се пръкна близо месец по-рано няма шанс да вляза във февруари.

Оставям ви да пишете, а аз отивам да стягам багажа.

# 99
  • Варна
Вабени честита ти рожденичка, да ти е жива и здрава и много да ви радва.

# 100
Вабени,честита ти рожденничка,да ти е жива и здрава,много да те радва и слуша.
Харемче,дано при теб всичко да е наред,искрено ти го желая.Вероятно докторката се презастрахова,но пък ако и имаш доверие значи виж какво ще ти каже следващия път и ако настоява  я послушай.

# 101
  • Варна
Здравейте и от мен, много сте бързи в писането... Simple Smile

Тъй като термина ми е към края на февруари, тепърва ми предстоят БХС, излседвания на кръв и урина, записване на ЖК и т.н. Мами от Варна, знаете ли, на кой друг освен на Балев може да се рзчита за ФМ?
Ще ви кажа точния ми термин след консултацията в 12 седмица, тъй като все още не е много ясен.
Аз пропуснах фолиевата киселина от самото начало на бременността, но сама съм съм виновна дето разбрах толкова късно, че съм бременна. Всичко друго допуснах, но не и бременност.

Да питам пиещите дуфастон, колко време ви предписаха да го пиете? На мен една седмица, 2 пъти на ден по 1. Тази седмица вече измина и от 3- дена не го пия, но вчера пак имах една малка капчица кръв....Днес пак изпих едно хапченце на своя глава. Не съм качила нито грам, но пък ме подгони адско течение. Оффф, първата ми бременност беше песен, сега какви са тези кървенета, течения, отлепване на плаценти и прочие... ooooh!

# 102
Pesa, освен Балев знам, че и Давидков прави ФМ във Варна, но на мен лично ми препоръчаха Балев, затова и ходих при него. Относно Дуфастона, пия го от самото начало на бременността. Предписаха ми го до края на 13-та седмица, защото имах една несполучлива бременност миналата година ("кухо яйце"). Остават ми само още 2 дни и го спирам. Качила съм цели 5 кг... Добре, че по принцип съм слабичка и хората не забелязват. Simple Smile

# 103
  • Варна
Taniora, мерси, че писа, и аз знаех за Давидков, но тотално го бях отписала и забравила. Чела съм не много хубави работи за него...

# 104
Добро утро!

Аз да се похваля, котараците нямат токсоплазмоза! Остава и аз да си направя изследванията. Утре съм на лекар, та директно ще го помоля да ми пусне изследвания - няма да се занимавам със здравни каси и т.н., ще си мина всичко с допълнителното осигуряване. Малко повече ще се занимавам с фактури и т.н. ама, здраве да е.

Айде лек и ползотворен петък ви пожелавам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт