защо искате 2 дете

• 13 493
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Се тая с кво сте у Вас.Гугъл.

# 181
Какъв гугъл? Искаш да ми кажеш, че Хбох се купува повече? Ами да, то и Голфове има много, но това не значи че са коли. Да не говорим колко безумно много заблудени хора ползват PC и всички Майкрос. боклучави програми за тях.
Ама пак не ми обясняваш за Масло

# 182
Ами не искам, не го ли разбра, отвори си сам и си прочети, не се прави на дръж ми шапката, елементарно е..Темата е защо Искате 2 дете.Айде чао. Laughing

# 183
Глупости, аз имам брат и в това няма нищо лошо. Мойте родители не са били глупави, ама успяха да дадат по едно жилище на мене, на брат ми и т.н. В крайна сметка баща ми е преценил и успял да даде и на двамата достатъчно. Сега и двамата имаме по 1 дете. Не, че не искам второ, ама цяелия този дискомфорт, прекъснах унирвеситета и сега трябва да наваксвам и още и още и имам хубава работа, която ми дава добри доходи, за да се грижа за това дете Peace Пък и тъпо може да прозвучи, но най-после имам желаната от себе си перфектна фигура, след като родих всички ми го казват, ами не искам сега те първа да съм бременна, да раждам и т.н ooooh! Tired

Извинете, ама това си е чист егоизъм. Кариерата, университетът и перфектната фигура по - важни ли са от детето? Не мога да повярвам, че има хора, които разсъждават така.

# 184
Егоизъм или не, не знам, но има хора които решават да живеят без деца. Никой няма право да ги съди. А и да не забравяме, че в България такива са едни от най-успелите и уважавани хора - сегашният премиер, предишният премиер, Слави Трифонов, Дони. Все хора, които са постигнали страшно много в живота.

# 185
Разбира се, че както кариерата и работата, така и образованието са важни!
Аз прекъснах университета, знам какво е да наваксваш после, с дете на ръце и работа да търсиш  Stop
А без тях - няма как да се издържаш. Е, може би ако легнеш на плещите на родителите си или на половинката, ама аз не мога така...

А Дони и Слави - какъв пример са - за какво?

# 186
  • София
Егоизъм или не, не знам, но има хора които решават да живеят без деца. Никой няма право да ги съди. А и да не забравяме, че в България такива са едни от най-успелите и уважавани хора - сегашният премиер, предишният премиер, Слави Трифонов, Дони. Все хора, които са постигнали страшно много в живота.
Сегашният премиер има дете.  Peace

# 187
Ха, не знаех за бате Бойко. А Дони и Слави са пример за успели хора. Просто исках да кажа, че много хора избират да нямат деца, за да постигнат целите си в живота или просто защото така им е по-лесно, по-удобно, по-приятно. Никой не може да ги съди. Никой не може да съди една жена, че не иска да забременява и да заприличва после на .... Не всички успяват да си върнат фигурата след раждането...

# 188
Някои нямат деца, защото не са намерили половинката  Wink

# 189
  • Варна
Никой никого не съди. Но ко Лили Ивнова (само пример за талантлив и успял човек) каже избрах кариерата пред деца и семейство има някакъв смисъл, но ако една средностатичска българка без уникални даденост, казва, че неможе да си разваля фигурата, за да ражда, това е егоизъм.
Но всеки прави сам избора си и сам си носи последствията.

# 190
Между другото и аз все си казвах - да бе, да, да забременея и да стана сто кила  Stop
Ама това до момента, в който забременях - от там нататък не го мислех.

# 191
  • Overijse, Belgie
Аз писах по-напред. Четох, четох, цъках с език и си мислих "значи, като осигуриш по едно апартаментче и кола, значи всичко е на 6 и Детето ще му капе мед от устата като казва "Татеееей, дай 50 лв за дискотека""...Та явно и някаква застраховка сключваш да не израстне келеш и да не пропие и издруса всичките благинки  newsm78 А, и ще има достатъчно акъл да се изучи в елитния университет, за който са спестени паричките. И дано в университета научи какво е пирамидата на Маслоу и да я обясни на баща си.
Няма нужда да ми отговаряте...просто размишлявах малко...

# 192
Warthog даваш тъпи примери, а колко успели политици и хора от светският живот имат деца, че и по 2, по 3.  Grinning
Намери за кого да се хванеш. Дони  Shocked

прекъснах унирвеситета и сега трябва да наваксвам и още и още и имам хубава работа, която ми дава добри доходи, за да се грижа за това дете Peace Пък и тъпо може да прозвучи, но най-после имам желаната от себе си перфектна фигура, след като родих всички ми го казват, ами не искам сега те първа да съм бременна, да раждам и т.н ooooh! Tired

Извинете, ама това си е чист егоизъм. Кариерата, университетът и перфектната фигура по - важни ли са от детето? Не мога да повярвам, че има хора, които разсъждават така.

Не смятам, че е егоизъм, и мога да повярвам, че има хора, които разсъждават така.  Grinning
Кариерата и висшето са изключително важни неща, перфектната фигура също. Когато една жена има да наваксва много за тези неща, не виждам защо да не остане с едно дете.
Деца, деца, ама не бих останала без образование заради тях, и не бих си развалила външният вид, душевният и физически конфорт, само и само да имам повече от едно дете.

Аз имам 2, но са кротки душички, ангелчета, които никога не ме изнервят, и съм от онези 0.00001% жени, които като забременеят качват по 500 гр на месец, и месец след раждане носят 26 номер дънки.

# 193
Just a Girl , друго си е да ги народиш 3-4 в една гарсониера и да си нон стоп по майчинство - а мъжа да се бъхта за 500лв и да тънете в мизерия  Peace
За кво са ви условия, за кво ви е университет? То те като станат на по 16 - да се хвърлят на борсата направо...

# 194
Разбира се, че както кариерата и работата, така и образованието са важни!
Аз прекъснах университета, знам какво е да наваксваш после, с дете на ръце и работа да търсиш  Stop
А без тях - няма как да се издържаш. Е, може би ако легнеш на плещите на родителите си или на половинката, ама аз не мога така...

А Дони и Слави - какъв пример са - за какво?

В никакъв случай не оспорвам важността на кариерата, работата и образованието, а само че са по - важни от раждането на дете! И аз знам какво е да ходиш на работа, да гледаш дете и да учиш по цяла нощ. Преминала съм през това и знам, че е много трудно. И въпреки всичко родих второто си дете точно в този период, защото осъзнах,че децата са по - важни от всичко. Годините минават, а ние се самозабравяме в стремежа си да успеем във всичко.
     Второто дете  не означава край на обучението и кариерата. А просто повече усилия.
     Виж с килограмите си така и не успях да се справя, но ..... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт