защо искате 2 дете

• 13 516
  • 293
  •   1
Отговори
# 165

Това, че воювате сами за жилище, е супер. А имало ли е моменти, в които да сте се обръщали критично към родителите си (в мислите си) и да сте си казвали: "Ех, ако бях получила по едно жилище от вас, колко по-леко щеше да бъде?" Защото аз лично имам такива страхове - че след време детето ми ще ме съди за това, че не съм успял да му осигуря нормален живот....

Ние живяхме в малък апартамент, на ръба дет се вика, не сме имали дори видео игри да не говорим за компютър или други глезотии. Но ето на, със сестра ми станахме хора, с образование, с възпитание, въпреки лишенията. Научихме се да ценим важните неща от живота. Нямаме осигурени апартаменти или други неща, които някои смятат за задължителни предпоставки за решението за дете, но сме самостоятелни и сами ще си извоюваме тези неща от живота. Аз вече почти успях. Разбираемо е да се притеснява човек от финанси, ако не може да си изхрани децата, но да си мисли че трябва да им осигури жилище, кола и какво ли не, за да се реши да има деца, е малко прекалено. Ако всички чакаха на това, то нямаше да са останали деца.

# 166
Може пък в мойта глава да е проблема, знам ли?

# 167
ахам, кат от къща и ключ за мОсквич...извинете, ама променете малко стереотипа....Освободете децата си поне от подобни истъпления. Peace

# 168
  • Има много детски смях.
Мдам, а после като дойде време да гледам внуците, пак ще съм виновна, че не мога да се разкъсам между двете/ трите ми деца и техните семейства.  Stop

# 169
Абе стига бе...и после им завещават някакви руини в град, в който децата не живеят...най-често... TiredНашите деца е твърде вероятно като поотрастат и в страната да не се свъртат особено -вие апартаменти...им гласите. ooooh!

# 170
Смятам да помагам всякак на децата, вкл. материално и работя по въпроса да има за всеки по нещо, но не мисля да страдам излишно, ако няма за всички и апартамент, и кола, и вила. Щом аз съм могла да ги постигна сама, и те ще могат  Peace Нека сме живи и здрави, винаги ще имат нашата морална подкрепа, както и всичко, което можем да направим във финансово отношение. Имотите нямат нищо общо с човешките отношения, или поне не трябва да имат, при нормални такива.

# 171
  • Варна
...Нашите деца е твърде вероятно като поотрастат и в страната да не се свъртат особено -вие апартаменти...им гласите. ooooh!
Peace подкрепям напълно. Дори аз ще ги изпратя в чужбинско. Защо да ги обременявам с имоти, които ще са товар и ще им вменяват криворазбрани задължения. На децата са нужни любов, добро възпитание и правилна насока за развитие, и образование. С останалото ще се справят сами.

# 172
Ама децата имат и определени нужди, така щото да растат нормално.

# 173
Това никой не го отрича и всеки работи в тази посока, така щото детето да е нахранено, облечено и задоволено в разумна степен с разни нещица.

# 174
А за да има домашен юут и спокойно семейство - то трябва да е поне донякъде подсигурено.
Аз пак да кажа - аз като забременях - не бях никак  Wink

# 175
Това го прочетох и се съгласих, ако не помниш.
За пирамидата на Маслоу всички знаем.
Освен това аз пък планирах децата си и ги създадохме в момент, който преполагаше достатъчно стабилност, също И финансова ,така щото  да имаме нужното спокойствие и създаване на един уют.Две години след това Живота Поднесе Обрат.Така че това не е гаранция. Grinning...пак да кажа и аз.

# 176
Каква пирамида, какъв Масло?

# 177
а, ама моля те-осигурявай си там плейстешъните ти, за всяко да има, няма драма за мен.Само да те светна, че точно плейстешън не се  котира, мини на х-бокс поне. PeaceНомера е да имате обаче ток, че да го пускате, нали така?

# 178
Чакай бе, аз питам за маслото, не за тока. Наистина не я знам тая пирамида, затова питам.

# 179
а, ама моля те-осигурявай си там плейстешъните ти, за всяко да има, няма драма за мен.Само да те светна, че точно плейстешън не се  котира, мини на х-бокс поне. PeaceНомера е да имате обаче ток, че да го пускате, нали така?

Никога няма да си купя от боклуците на Майкрософт. Вкъщи сме на Епъл, освен това сме и фенове на Сони Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт