Бихте ли пуснали мъжа си сам на море?

• 10 046
  • 192
  •   1
Отговори
# 105
 Не се сърди, човече, ние и двамата сме с еднаква професия, свързана с много пътувания. Тези пътувания, разделяния, не са ни най-приятната част от работата ни, но като цяло си я обичаме. Не бихме я сменили. Въпреки, че понякога се налага да разделим за по няколко дни, седмица. За себе си говоря в минало и в бъдеще време, защото от две години съм вкъщи да гледам детето.
Има случаи, в които така се налага. Обичаш си и семейството, искаш да си с него, но си харесваш и работата, от нея идват и парите.

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 17:09 от valerie

# 106
Много ме кефи мнението: "ако е тръгнал да ми изневерява, ще го направи ако ще да не го пускам до кенефа сам"...явно има големи гугутки. 95% от изневерите при мъжете са ситуационни -  просто понеже се е отдал случай, поркани са, скучаят, не могат да отказват и тн....така че - опичайте си акъла!...Особено на морето...особено в "мъжка компания".... Друг е въпросът, ако не ви пука.   Peace
....
Дефинирай "опичайте си акъла".  Да му сложа печат с восък на оная работа ли? И да го проверя после да не е нарушена целостта?...

Това с восъчния печат е остаряло и неефективно. Под "опичайте си акъла" имам предвид да се ползват конвенционалните женски средства: мрънкане, скандали, боботене, цупене, сълзи, демонстративно самосъжаление, апели към съвестта, дискретно следене на външните контакти (поща, скайп, СМС), физически контрол и наблюдение: "да прекарваме повече време заедно", заплахи: "ако заминеш вземам детето и се прибирам при майка"....абе вие си знаете, няма да ви уча аз!  Peace

# 107
Ми моят три години подред работи там, сума време преди да отидем аз и децата. Като гледам как ме посреща при пристигането ми, значи е бил послушен. Wink Crazy

# 108
Ми моят три години подред работи там, сума време преди да отидем аз и децата. Като гледам как ме посреща при пристигането ми, значи е бил послушен. Wink Crazy

хохохох, няма по-послушно животно от гузния мъж  Wink

# 109
Не се сърди, човече, ние и двамата сме с еднаква професия, свързана с много пътувания. Тези пътувания, разделяния, не са ни най-приятната част от работата ни, но като цяло си я обичаме. Не бихме я сменили. Въпреки, че понякога се налага да разделим за по няколко дни, седмица. За себе си говоря в минало време, защото от две години съм вкъщи да гледам детето.
Има случаи, в които така се налага. Обичаш си и семейството, искаш да си с него, но си харесваш и работата, от нея идват и парите.

Е нали това казвам, при вас основното е, че и двамата нямате нищо против това. Ако не ви допадаше идеята, отдавна да сте я сменили като направите някакъв компромис, например да не е в тази сфера или да е с по-ниска заплата. Въпрос на характер, разбирания и т.н., важното е, че сте се уцелили и не се разминавате  Peace

... Под "опичайте си акъла" имам предвид да се ползват конвенционалните женски средства ...

Аааа, не, най-добре е да направиш така, че в твоята компания да му е по-приятно, отколкото сам с приятели  Laughing

# 110
Това с восъчния печат е остаряло и неефективно. Под "опичайте си акъла" имам предвид да се ползват конвенционалните женски средства: мрънкане, скандали, боботене, цупене, сълзи, демонстративно самосъжаление, апели към съвестта, дискретно следене на външните контакти (поща, скайп, СМС), физически контрол и наблюдение: "да прекарваме повече време заедно", заплахи: "ако заминеш вземам детето и се прибирам при майка"....абе вие си знаете, няма да ви уча аз!  Peace
хо хо хо, искам ли да ускоря развода си-ще се възползвам от съветите ти. Mr. Green
Но после ше те карам да ме запознаеш с някой кротан , дето да иска да седи до полите ми и да обича да му готвят домашна манджичка и да му пекат шоколадови сладкиши. Mr. Green

# 111

... Под "опичайте си акъла" имам предвид да се ползват конвенционалните женски средства ...

Аааа, не, най-добре е да направиш така, че в твоята компания да му е по-приятно, отколкото сам с приятели  Laughing

точно Peace
с мрънкане и цупене това няма как да стане Wink
поне в моя случай

# 112
хохохох, няма по-послушно животно от гузния мъж  Wink
М, нямах предвид това послушание. Whistling Бил е послушен докато ме е нямало, а като отида става непослушен.

# 113
  • Boston, MA
Аз не искам да ходя с него, като се събере с най-добрите си приятели, живеят всички в различни държави, те си имат разговори и преживявания без мен. "Пусках" го, даже го навивах да ходи на сватба в Аржентина на друг негов приятел, докато аз бях в България една година, не иска . Когато аз се събера с моите най-добри приятелки (които също са надалеч), знам че и на него му стават безинтересни нашите разговори в един момент. Много са ни малки отпуските, и когато стане трудно координирането, гледаме да не пропускаме възможност някой да иде, дори и сам, на дълъг уикенд/ваканция, каквото и да е.

# 114
хо хо хо, искам ли да ускоря развода си-ще се възползвам от съветите ти. Mr. Green
Но после ше те карам да ме запознаеш с някой кротан , дето да иска да седи до полите ми и да обича да му готвят домашна манджичка и да му пекат шоколадови сладкиши. Mr. Green

Глупости, мъжът ми никъде не ходи без нас (аз също), по мъж е от повечето други които познавам.

А за тези които се подиграват на мъжете, които отказват командировки,ще кажа: жалки душици Sick

# 115
Люлякови нощи....защо да са жалки душци, нима не е жалко да откажеш командировка защото - "жена ми не ме пуска"? Смешно е, че даже и жалко.

# 116
Жалки душици са хората, които по какъвто и да е повод се смеят на някой друг.

# 117
Жалки душици са хората, които по какъвто и да е повод се смеят на някой друг.

Peace
Жалки душици са хора, които пренебрегват правилата в семейството, от страх, че някакви си чужди, непознати хора ще им се смеят за нещо, от което те самите (и половинките им) изпитват нужда.

# 118
Случвало се е два пъти да не мога да си взема отпуска и тогава мъжът ми беше с детето на море. Много ми липсваха Sad  Иначе не е проявявал желание да почива сам, а и доколкото го познавам няма и да прояви. По-добре ни е заедно.

# 119
Люлякови нощи....защо да са жалки душци, нима не е жалко да откажеш командировка защото - "жена ми не ме пуска"? Смешно е, че даже и жалко.

съгласна съм Peace

още повече ,че отказвайки ходене в командировка
това е все едно клинчиш от работа

Общи условия

Активация на акаунт