Бихте ли пуснали мъжа си сам на море?

• 10 040
  • 192
  •   1
Отговори
# 90
... Ако отиде в командирока какво ще направиш? Ами ако го уволнят,защото отказва да си свърши работата?
Представям си, ако трябва да кажа ,че не мога да отида на обучение или в командировка , защото мъжа ми не ме пуска. Ще умра от срам ...

Двама като се съберат е хубаво да имат горе долу еднакви разбирания по подобни въпроси, има хора, които се чувстват задушени и с командировките си поемат въздух, екстра за тях, ако си намерят такава работа, както и обратното.
Т.е. работата и всичко около нагаждаме спред личните си желания и нужди, както и тези на партньора и децата ни. Няма нещо, което да стои над семейството ми. И по-скоро бих се срамувала, ако не искам, но заради шефа в свободното си време съм някъде по командировки, отколкото, ако му кажа, че подобен тип работа не се връзва с начина ми на живот.

# 91
Аз няма да го пусна,но пък и той едва ли ще поиска да отиде без мен  Flutter Wink

# 92
Още се учудвам на някои отговори тук. Аз се гордея, че избрах точно този човек и че този човек избра точно мен. Този човек се гордее с мен на всяка крачка, възхищава ми се, подкрепя ме в цялата служебна натовареност, която имам. Аз отчитам особеностите на неговата дейност и се вълнувам от всяко постижение. Подозрението, собствеността, ограниченията са далеч от нашия свят.

# 93
Аз командировка не го пускам, та какво остава за море Wink От две години шефът му изобщо се отказа да му говори за командировки - последно само го беше информирал, че праща друг, защото знае, че моя жена му не го пуска  Mr. Green

Виж, да заведе детето, а аз да остана с бебето (някой ден, сега бебе няма) може - тя е по-ревнива и от мен, когато става въпрос за тати, та добре ще го пази Wink
И аз така!!!
Добре де, ама мъжете ви ги е страх от вас,че се съобразяват с такова нещо или? Ако отиде в командирока какво ще направиш? Ами ако го уволнят,защото отказва да си свърши работата?
Представям си, ако трябва да кажа ,че не мога да отида на обучение или в командировка , защото мъжа ми не ме пуска. Ще умра от срам, даже ще си търся работа, в която няма да ми се налага да се излагам,ако по някаква причина са принудена да живея с него и не мога да избягам.
Е кой ме бие през устата да казвам, че той не ме пуска или пък той да обяснява- не можем и това е/ Обичаме и за това се съобразява- както и аз с него! А и той напусна работата с командировките, което ме устройва идеално! Пък какво от това- да не е единствената работа/ човек работа винаги може да си намери, семейството ни е над тези неща!

# 94
Защо не,ама не е лошо да вземе и детето като ще си почивам  да е като хората.Хем те доволни ,хем и аз. Heart Eyes

# 95
Много ме кефи мнението: "ако е тръгнал да ми изневерява, ще го направи ако ще да не го пускам до кенефа сам"...явно има големи гугутки. 95% от изневерите при мъжете са ситуационни -  просто понеже се е отдал случай, поркани са, скучаят, не могат да отказват и тн....така че - опичайте си акъла!...Особено на морето...особено в "мъжка компания".... Друг е въпросът, ако не ви пука.   Peace

# 96
Важно е човек на интервютата си да каже, че не е в състояние да пътува. В такъв случай е напълно приемливо да не го прави, дори и другите колеги да получават такива назначения, защото е бил сериозен и отговорен и условията са договорени предварително. Ако работата изисква командировки, този човек не е за тази работа. Вариант "ами аз това няма да го върша, нищо че не ви го казах" няма. Щом се е наел и иска да се докаже като професионалист, глезотиите да си ги държи вкъщи и да си ги дели с партньора. Израстването в личност изисква да се изгради и роля към отговорността. Имала съм човек в екипа ми, който на първото си интервю сложи на масата ясно какви семейни задължения има и защо може и не може определени неща. Това беше ок за нас и перфектно се сработихме.

# 97
  • София
Много ми е интересно мнението на някои от съфорумките за командировките. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Има някои професии, позиции, които задължително си вървят с пътуванията. Давам пример собственото ми семейство - когато се запознах със съпруга ми, той не пътуваше. Работата му не го налагаше. Впоследствие смени работата, позицията, започна да пътува по много...Сега пак е в офиса, но знае ли човек какво ще се случи след няколко години...
Какво правите при това положение? В тия сложни времена, не се ли притеснявате, като поставяте такива ограничения, малко странно ми звучи служител да откаже да иде в командировка...? Все едно да откаже да работи.

# 98
Много ме кефи мнението: "ако е тръгнал да ми изневерява, ще го направи ако ще да не го пускам до кенефа сам"...явно има големи гугутки. 95% от изневерите при мъжете са ситуационни -  просто понеже се е отдал случай, поркани са, скучаят, не могат да отказват и тн....така че - опичайте си акъла!...Особено на морето...особено в "мъжка компания".... Друг е въпросът, ако не ви пука.   Peace
И после точно такива либерални се оплакват- "правил 3ка с приятелки" ; "Докато бил командировка с колежката..."

# 99
Хайде да не бъркаме разврата със свободата.

# 100
Ше ме извиняваш, че съм гугутка. Просто съм твърде наясно с мъжката психика, за да мисля, че ако го "спирам" или " връзвам", ще има ефект.
Дефинирай "опичайте си акъла".  Да му сложа печат с восък на оная работа ли? И да го проверя после да не е нарушена целостта?
Има по-страшни неща от това да изчука друга 'гугутка' някъде си, но не за това е темата.

# 101
  • Бургас
да   Peace

# 102
Не би пожелал да тръгне сам, пък и на море, хич не го влече. Но, хипотетично,  ако поиска, със сигурност не би ми станало приятно. Особено, ако очевидно и аз имам възможност да замина през същия период.
Иначе той често пътува, такава му е работата.

# 103
Seltakis не мога да го разбера кога се бъзика и кога не, така че няма да го коментирам Mr. Green

Много ми е интересно мнението на някои от съфорумките за командировките. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Има някои професии, позиции, които задължително си вървят с пътуванията. Давам пример собственото ми семейство - когато се запознах със съпруга ми, той не пътуваше. Работата му не го налагаше. Впоследствие смени работата, позицията, започна да пътува по много...

Ами на тези позиции да застават такива, които са без ангажименти или такива, на чиито половинки и на тях това им харесва  Simple Smile

Аз пък като се запознах с мъжа ми, той започна работа само с нощни смени по специалността. На мен ми беше все тая, защото нямаше никакви ангажименти нито към мен, нито към дете. Много скоро след това напусна, не отговаряше на представите му за семейство, каквото искаше да създаде. Никога не сме го обсъждали, но за мен е пределно ясно, че мислим в една посока. Но, ако беше останал на тази длъжност, въпреки, че е голямата ми любов, не бих се обвързала с него, не бих му родила дете и т.н.

Същото е и с хората, които обичат да са отделно, ако усетят, че другият ги задушава, не остават с него.

# 104
Абсолютно съм съгласна, че най-важното е хората да взимат рационални решения по емоционалните въпроси. Преди брака познавайте разбиранията на партньора вместо да се опитвате да го променяте. Кое му харесвате, ако ви е чужд?

Общи условия

Активация на акаунт