AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 008
  • 783
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Да попитам отново,редовната е 40лв,а експресната колко е?

# 556
до колкото знам 90 поне така пише в сайта

# 557
  • София
Миналата кампания в първата си поръчка пуснах трите нови червила от топ бланката, нооооо ..... идват само две от тях и процента ми пада на 20, защото третото червило никъде във фактурата не е отбелязано като липсващо.

Това червило и аз го поръчвах два пъти и все се чудих защо не идва, нито е отбелязано във фактурата, и се оказа, че е махнато от топ-бланката, точно когато пуснаха новия сайт  Shocked

Кой крем за ръце ти липсва от топ-бланката?
Да не би пак да е махнат от бланката?
Аз получих лилавия.

# 558
  • Бургас
Не намерих в сайта информацията, че редовната поръчка ще е 40 лв, този път са ме пропуснали и с смс да ме известят.
Много на зле вървя нещата при мен, втора кампания пускам по 50 лв, чудя се изобщо дали да продължавам.
Поръчах 10 каталога, яко се набутах, ако сега не събера свястни поръчки просто се отказвам. И без това печалба никаква, клиентките си поръчват колкото да не ме разкарват напразно,аз също съм напълнила един шкаф в къщи, имам да си ползваш продукти поне половин година.

# 559
И при мен нещата не са много розови,но все пак е нещо.....
Сравнително нов представител съм и имам да запълня дупки във семейната козметика,та поръчвам и за нас,когато ми е на сметка,но каталози НЕ поръчвам,виждам се лично с клиентките си или разглеждат каталога онлайн,ако взема да поръчвам...не не мерси ....

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 16:38 от Данитка

# 560
момичета и момчета,
 smile3511 smile3515 smile3516 smile3511 smile3515 smile3516
бясна съм на Спидиии
за първи път си поръчаш кашона да дойде до вкъщи,но ще е за последен.
живея на 15 км от Плевен и пътуването до там ми струва 2 лв  и реших че вместо аз да си мъкна кашона Спиди за 1,95 лв ще ми го достави до вкъщи.
но часът е 16.10 и още нямам ни вест, ни кост от куриер ,а от телефона на Спиди "ме успокойха" че довечера до 8 часа ще ми дойда кашона,ако няма възможност куриера днес да ми го достави ще ми се обади по телефона
ядосана съм много
Някой от вас имали ли са такива проблеми със Спиди?!?

# 561
  • София
Ами ти не си посочила час на доставка, така че чакаш, когато - тогава.
Действително се обаждат хората, поне в нашия квартал.
А и до довечера има още време  Peace

# 562
  • София
При мен всеки път ми го карат вкъщи,куриера идва между 7:45 и 8:00ч,така сме се разбрали.Последната доставка обаче,беше ново момче,което дойде в 14:30,събуди и мен и детето,явно другият е отпуска.Аз днес пуснах една редовна,да видим кога ще дойде

# 563
миналата година 1 път и тази година миналия месец съм получавала пратки от други места с тях и до 15 часа съм  го получавала. и 15-тина минути преди  да дойде ми се обажда куриера за точно място за среща на центъра на селото,маа сега нямам никой
вече е почти 5 часа, и съм много ядосана

# 564
  • София
meggylo, знам, че е гадно, но реално нямаш право да се ядосваш. Кашони се разнасят до 8, така че чакаш. Ако не искаш да чакаш цял ден, плащаш още 2 лв. 

Моят куриер е готин, идва навреме. Но 2 -3 пъти само съм пускала редовна и съм се оплаквала тук, че ги носи 1 жена, спира на майна си  и то идва все след 6-7.  #Cussing out

Аз вчера имах ядове с Ейвън, с паролата ми. Системата им не засичала някои домейни, разбирай почти всички, и за по- сигурно- да съм си направела поща в ABV. Но и с ABV не стана и след доста звънци, накрая оправихме проблема.

# 565
редовна или не като знам на коя дата ще е в офиса на спиди в плевен ще си дам 2 лв за автобуса ще си стана в 6 часа в 6,45 ми е автобуса за плевен и в 8,45 ще хвана за връщане от Плевен ,ще побързам малко ,но поне ще си го взема аз /защото аз си работя в селото но поне съм от 10 часа на работа/,а не да незнам дали ще дойдат и кога ще дойдат
до 8 часа,аз ако имам работа извън района ,кой ще ги чака тези да се накумят
друг е въпроса че те понеделник ,сряда и петък по график разнасят доставки до селото
няма да я бъде тази smile3511 smile3515 smile3516 smile3515 smile3511

# 566
  • Горна Оряховица
Една спешна питанка,ако може PraynigВ сайта ми пише ,че днес е последна дата за редовна поръчка,а на каталога че е валиден до 19.08,това означава ли че до 19.08 мога да пусна експресна (става в-с за 11 кампания) . А и никъде в Новия сайт не намирам колко е минималната поръчка и колко е експресната.Абе ,честно казано не съм доволна,докато свикна,ще видя голям зор, в стария сайт си пусках поръчките "със затворени очи",тук ми е трудно...
 newsm78

# 567
Можеш да пуснеш експресна до 19.08,мисля,че експресната е 90лв.,а за редовната получих смс,че е 40лв. до края на кампанията,но тя нашата редовна беше до днес в 10.00часа.

# 568
fiesta ,
редона ве4е не можеш да пуснеш, за експресна незнам,питай координаторката си?
аз вече съм в К12 от вчера

# 569
  • София
А и никъде в Новия сайт не намирам колко е минималната поръчка и колко е експресната.

Сумата за експресна е изписана най- отгоре , във файла, в който са датите са експресните.
Новини => Последни новини => Ниво и дати за експресни поръчки

Общи условия

Активация на акаунт