AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 017
  • 783
  •   1
Отговори
# 540
Поръчах този молив, а той се оказа син. Rolling Eyes
Трябва да се гледа цвета, който е до молива, когато се поръчва. Ако няма цвят, зачи наистина е този на картинката Simple Smile

# 541
Daao, аз знам само за най- големият размер, че го няма изобщо. Имах поръчан и не дойде....................

Много мерси мила имах го поръчан сега ще знам да не го пускам , Преди няколко дни една колежка получи червеният лакроа , реших че ще се пробвам и аз да си взема един , дано дойде че за тия 58 лева на кръст ще ме разпънат , ще пиша утре като излезе фактурата
Ако някоя знае за друго развитие за тези неща да пише
34116   КОМПЛЕКТ СНRISТIАN LАСRОIХ RОUGЕ ЗА НЕЯ  
34082   КОМПЛЕКТ СНRISТIАN LАСRОIХ ЗА НЕГО  
34850   ПРЪСТЕН NIХIЕ 16,5  
03715   ПРЪСТЕН NIХIЕ 18,1  
04572   ПРЪСТЕН NIХIЕ 19,75  
31153   ТТА МИНИ ПАРФЮМ

П.С.Днес кандидатствах за карта към Райфайзен , стискайте палци да ме одобрят

# 542
Daao, аз знам само за най- големият размер, че го няма изобщо. Имах поръчан и не дойде....................

П.С.Днес кандидатствах за карта към Райфайзен , стискайте палци да ме одобрят

Къде кандидатства за картата аз опитах,но нещо не стана ......Как се подписва накрая ? Hug Ако може на ЛС кутията ти е пълна

# 543
Аз кандидатствах в клона на Красно Село , там ти дават да попълниш искането и после само ЛК трябва да им дадеш , от тук нататък трябва да изчакаш  тежката дума на Кредитният отдел, реших че на място е най-добре, но самите жени които ще приемат документите ти нямат много информация

# 544
може и онлайн

# 545
Много ви благодаря ще си го взема

# 546
  • София
Здравейте аз от скоро съм представител и мисля да си поръчам пакета с мостри който е на 7.90 лв. Та ако някой може да ме светне какво включва и дали си заслужава  Thinking

има 10 комплекта по 5 мостри на дамски и мъжки аромати
7 мостри на червила
7 мости на кремове на Солюшън
6 комплетка с по 5 мостри на Аню кремове
3 мостри на фон дьо тени
5 мости на Аню кремове

заслужава си като се има впредвид че е за 7.50 лв
за нов представител е супер

Толкова много???  Shocked Преди определено бяха по- малко като бройка. За 7,50 е супер.

# 547
Минералните сенки са хубави. Взех си лилавата гама. Малко е кофти, че трябва да ги ръсиш като солница (със затворен капак  Wink).
Опс, я кажи пак за сенките, че на снимката не се вижда хубаво. Къде ще трябва да си ги ръся? Не е ли направено да си топнеш с четчицата и да си сложиш? Как ги слагаш?

Не, като солница са - има само 3 дупки на отделение.

# 548
А къде я намерихте тази информация за мострите в пакета ?

# 549
поръчах си го през К 09
това съдържа,защото е почти цял  при мен
поръчвайте си  заслужава си толкова неща за 7.50 лв

# 550
Хайде и аз да се оплача, че направо ме побъркаха с техните криви математики.
Миналата кампания в първата си поръчка пуснах трите нови червила от топ бланката, нооооо ..... идват само две от тях и процента ми пада на 20, защото третото червило никъде във фактурата не е отбелязано като липсващо. А също случайно забелязах, че имам маска за коса, която беше фактурирана на 10% Shocked. След двукратни разправии от страна на координаторката ми проблема се разреши и си ми върнаха парите.
В следващата поръчка поръчвам продукти Аню на стойност 59 лева, които трябваше да са със 35% отстъпка, но и тук не уцелих-25%. По случая още очакваме включване.
В първата за тази кампания нямаше проблеми, но в днешната отново съм назад. Поръчката ми беше на стойност 192,20, крем за ръце от топ бланката отново го няма никакъв във фактурата и съответно тя става 189,70.
Първия и втория път преглътнах без да вдигам пара в чудесната им нова идилия, в която вече не се влачат разни там представители и координатори, ама тоя път  мисля да ги поразбутам от столовете.
Ще взема да ги попитам, ако толкова са закъсали, да минавам ли вечер да им купувам хляб и кисело мляко, да направиме една форумска благотворителна кауза ли?
Как пък не я разделихте тая баница?!?!?
Или баницата стана вече малка и като, че ли по-постничка...  

# 551

jhony ,
търси си правата мила и не се отказвай!!!
защо все при теб се получават грешки? питай и бутай където трябва и нетрябва

# 552
Айде и аз да се оплача. В деня когато са ми отбелязали плащането на ми начислили скромната сума от 0.09 лв. дебита се води "корекция". Как ще ми правят корекций и ще ми начисляват баланс без да се ме уведомили ? Когато аз и коордианторката звъняхме никой нищо не знае, може да е грешка в системата и това онова, ами оправете я тая грешка бе хора, аз ли да я оправям. Ако на всички представители в България се начлисли корекция от 0.09, то Ейвън ще са милионери.

# 553
  • Sofia
Не, като солница са - има само 3 дупки на отделение.
[/quote]

Добре де , а като ги слагаш не се ли ръсят по пода. Харесват ми , ама ако ще соля навсякъде край мен в синьо..... Удобно ли ти е да ги ползваш?

# 554
Хайде и аз да се оплача, че направо ме побъркаха с техните криви математики.

В следващата поръчка поръчвам продукти Аню на стойност 59 лева, които трябваше да са със 35% отстъпка, но и тук не уцелих-25%. По случая още очакваме включване.

Джони, нашият случай с Аню беше по-интересен: поръчка само с Аню продукти - 29 лв от тях фактурирани на 35%, а 48 на 15%. И в централен нямаха представа къде е скромната сума от 9,00 лв. Отидох още в петък да пусна бланката за корекции и докато си дойда до вкъщи беше въведена в отчета, а в понеделник 27 юли, дори беше коригиран баланса на представителката.

За случайте с безследно изчезнали продукти обаче, никога не съм се преборвала. Жалкото е, че всички бяха редовни за 50,00 лв и им се начисли и обработка. Хем клиента недоволен, хем представителя си плаща за удоволствието да пусне поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт