AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 026
  • 783
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Ами аз си хаесах доста неща от К12 и 13 - определено ще взема от новата козметика с минерали - ФДТ и сенките, червилото после. Има хубави оферти за парфюми и много нови хубави комплекти бижута.
Чакам отзиви за новите нюанси на Про-то-го- за брюнетки, блондинки и кестеняви - хубаво ли стои, как е като консистенция и отговарят ли си цветовете в кататлога?

# 511
Минералните сенки са хубави. Взех си лилавата гама. Малко е кофти, че трябва да ги ръсиш като солница (със затворен капак  Wink).

Червилото, да си призная, днес ми се счупи.  Cry
Може и аз да съм виновна, но за втори път ми в живота ми се случва такова нещо.
Като трайност не е никак трайно, но е ефектно - с мокър ефект и има блещулки.

# 512
Проблема е че не знам номера на зоналната дори как се казва , а в сайта не го намирам.

като си отвориш 'сайта за представители" и си напишеш номера и си вече в страницата в горния десен ъгъл има "НАЧАЛО"  и следващотото е "Личен профил"  там пише твоите данни, а в подменюто "Помощна информация" има данни за координаторката и на зоналната

успех

# 513
  • Sofia
Минералните сенки са хубави. Взех си лилавата гама. Малко е кофти, че трябва да ги ръсиш като солница (със затворен капак  Wink).

Опс, я кажи пак за сенките, че на снимката не се вижда хубаво. Къде ще трябва да си ги ръся? Не е ли направено да си топнеш с четчицата и да си сложиш? Как ги слагаш?

# 514
Благодаря много за отговора

# 515
Monadirs & bebsun,  благодаря за отговорите (от преди 6-7 страници)   bouquet

# 516
emiliq_88 намери ли си данните?

# 517
  • София
Аз както никога този път пуснах само 1 продукт за мен. Харесала съм си от К13 и К14 разни нещица. Особено ми хареса 1 часовник, който е като гривна. От преди имам подобен розов, но с кръгъл циферблат и са много оригинални.  Wink

# 518
Момичета,токущо получих СМС че редовната поръчка до края на кампания 11 става 40 лева без такса обработка.

# 519
да и аз вчера разбрах

# 520
за някой К11 вече приключи!!!!
вече работим за К12

# 521
  • София
Момичета,токущо получих СМС че редовната поръчка до края на кампания 11 става 40 лева без такса обработка.
Кризааа...

# 522
Сега е ред и експерсната да направят 50 лв.  Grinning

# 523
Момичета по рано питах и сега пак ще питам дали има промяна някаква относно тези продукти
34116   КОМПЛЕКТ СНRISТIАN LАСRОIХ RОUGЕ ЗА НЕЯ 
34082   КОМПЛЕКТ СНRISТIАN LАСRОIХ ЗА НЕГО 
34850   ПРЪСТЕН NIХIЕ 16,5 
03715   ПРЪСТЕН NIХIЕ 18,1 
04572   ПРЪСТЕН NIХIЕ 19,75 
31153   ТТА МИНИ ПАРФЮМ 
Какъв им е статуса - Съхранено за следваща поръчка , Няма в наличност,не поръчвай или си идват?

# 524
  • София

Само дето като пробвах нямам изобщо опция редовна, само експресна.

Daao, аз знам само за най- големият размер, че го няма изобщо. Имах поръчан и не дойде. Както и преди време, тогава пак не си го получи момичето. Аман с тея пръстени. Не стига, че големината не отговаря, а направо и не идват.  Laughing

Току що видях, че имам опция да пукам редовна за К12, т.е. да си я набирам. Има нови специални и топ продукти.  Peace

Това се казва съответствие на цвета.  Laughing

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 13:00 от bebsun

Общи условия

Активация на акаунт