AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 006
  • 783
  •   1
Отговори
# 570
в 17.20 ми дойде поръчката,най-накрая, оказало се че в селския район сме мног представителки и днес на всички носят кашоните!!!  newsm78

другото което е получила съм малко спукана и изтегла пяна за вана от интернет предложенията,но нали е за мен се чудя дали да я сменям  newsm78 newsm78

# 571
  • Горна Оряховица
благодаря за отговорите,вече разбрах че последната ми дата за редовна поръчка е била днес до 10ч ,но пък дано намалят експресните че да пусна,имам към 70лв,това ми е втора поръчка, а по принцип пускам само една в началото на всяка кампания Peace

# 572
благодаря за отговорите,вече разбрах че последната ми дата за редовна поръчка е била днес до 10ч ,но пък дано намалят експресните че да пусна,имам към 70лв,това ми е втора поръчка, а по принцип пускам само една в началото на всяка кампания Peace

Тази кампания експресните няма да ги намалят. Обедини се с друг представител или я дай на координаторката си.

# 573
  • София
Сравнително нов представител съм и имам да запълня дупки във семейната козметика,та поръчвам и за нас,когато ми е на сметка,но каталози НЕ поръчвам,виждам се лично с клиентките си или разглеждат каталога онлайн,ако взема да поръчвам...не не мерси ....

Това сме го обсъждали преди, че брошурите увеличават поръчките. Аз като бивш клиент /и настоящ представител/ най-малко след 3-то разглеждане си харесвам нещо и решавам дали да го поръчам. На първо гледане никога не ми е харесвало нищо /освен ако ми свършва интим гела или шампоана/.
Чак да ви завиди човек - как успявате да обходите всички, да седнете минимум 30 минути да разгледат, да помислят, да видят мостри и т.н. Блазе ви.

# 574
  • Горна Оряховица
Защо няма да намалят експресната?  #Cussing outЗа пръв път ми се налага да се възползвам ,а те...

# 575
В к13 ще има мини брошура,открих следното при разглеждане на мостри и помощни материали за к12:
75051 МИНИ БРО УРА К13/2009

# 576
Здравейте
Интересува ме в кои банки можеше да се внесат парите със такса от 1 лв?

# 577
Здравейте
Интересува ме в кои банки можеше да се внесат парите със такса от 1 лв?

В Уникредит Булбанк и ДСК, но обезателно кажи, че е за AVON, защото служителите може да се направят на приятно разсеяни.

# 578
ДСК, първа инвестиционна, Уникредит Булбанк

# 579
УВАЖАЕМИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ,

Преференциалната такса за касови преводи към нас на всички каси на Уникредит Булбанк, Първа Инвестиционна Банка и ДСК е 1.00 лв.
В случай на необходимост, моля следвайте стъпките, които договорихме с Уникредит Булбанк с тях за изглаждане на процеса с кешовите вноски на техните каси:
 Вносителят трябва да уведоми касиера, че е Представител на AVON.
   При проблем с касиера, Представителите на AVON  следва:
- да се обърнат към Директора на съответния клон или
- да звънят на 0700 1 8484, Център за обслужване на клиенти, като подчертаят, че са  Представители на AVON.

# 580
Много ми е интересно какво ще правят тези от Спиди, ако аз и другите ми 30-тина познати представители в града пуснеме час за доставката един и същ интервал (естествено си доплатим 2лв за това) дали ще спазят часа? при положение, че куриера за града е само един! То и да си платиме за точен час според мен няма голямо значение.....  newsm78

# 581
длъжни са по договор със Ейвън да си спазят заявката. може да си търсите обещетение ако дойдат по-късно,но може да загубите по два лева но да им направите експеримент   newsm48

# 582
Сравнително нов представител съм и имам да запълня дупки във семейната козметика,та поръчвам и за нас,когато ми е на сметка,но каталози НЕ поръчвам,виждам се лично с клиентките си или разглеждат каталога онлайн,ако взема да поръчвам...не не мерси ....

Това сме го обсъждали преди, че брошурите увеличават поръчките. Аз като бивш клиент /и настоящ представител/ най-малко след 3-то разглеждане си харесвам нещо и решавам дали да го поръчам. На първо гледане никога не ми е харесвало нищо /освен ако ми свършва интим гела или шампоана/.
Чак да ви завиди човек - как успявате да обходите всички, да седнете минимум 30 минути да разгледат, да помислят, да видят мостри и т.н. Блазе ви.
Да и ти си права  Peace
А каква беше цената за 5 каталога за 2,95?  newsm78
Имаше ли такова нещо ?

# 583
  • Там някъде нейде !!!
Пет каталога са на цена от 3,50лв.. Аз също се чудя на такива как успяват с един каталог да си набавят големи поръчки. Аз така веднъж по погрешка останах само с един, че се видях в чудо и сега по сто пъти оглеждам дали съм си написала каталозите.

# 584
  • София
Ооо, аз не мога да се разправям. Поръчвам си повече и раздавам. Да, идва ми скъпо, но... не мога да си представя наприме да трябва да се виждам втори път с клиента, за да си взема каталога и да го предам на друг. Прекалена загуба на време. Аз и сега едвам смогвам да си обходя клиентите. Не че са много, просто всеки си едва ли не сам за себе си и на различно място.  ooooh! ooooh! ooooh!

А и отделно е вярно това, че много по- добре е да си го разглеждаш на спокойствие и когато и по колкото пъти искаш. И на мен да ми дадат да гледам на момента, няма да избера нищо.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт