AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 27 101
  • 387
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Съжалявам  Rolling Eyes Явно, че на масата хора не им допада въпросната основа (макар че се чудя все пак имат ли база за сравнение, ако са ползвали друга основа или просто самият продукт "основа за грим" им е безсмислен  newsm78 ) и е по-вероятно при това положение и ти да не си доволна, затова по-добре не рискувай наистина  Peace Иначе аз съм ползвала основа на Орифлейм и една на Нина Ричи (ако не се лъжа, че беше преди бая време) и сравнявам с тях това, как се "чувства" и изглежда лицето ми с въпросната основа, ама при всеки е различно  Rolling Eyes

# 301
И на мен не ми допада  базата на Avon.Сравнявам я с тези на Clarins и Smashbox.
Иначе да похваля озаряващите  перлите.Много ми харесаха и се слага по много малко от тях и не знам кога ли ще ги изхабя. #Crazy
Взех си и крема за извайване на бюста, намазала съм се 2 пъти и разбирасе не стана чудо  Joy , но аз ще продължа да се мажа.
А новият парфюм не ме впечатли, JF повече ми хареса.

# 302
И на мен не ми допада  базата на Avon.Сравнявам я с тези на Clarins и Smashbox.
Иначе да похваля озаряващите  перлите.Много ми харесаха и се слага по много малко от тях и не знам кога ли ще ги изхабя. #Crazy
Взех си и крема за извайване на бюста, намазала съм се 2 пъти и разбирасе не стана чудо  Joy , но аз ще продължа да се мажа.
А новият парфюм не ме впечатли, JF повече ми хареса.

кой точно перли си си взела?

# 303
Най-светлите които са.

# 304
Най-светлите които са.

под номер 3325 8

златисти ли са или чевено кафяви?

# 305
Най-светлите които са.

под номер 3325 8

златисти ли са или чевено кафяви?

Да,тези са.Преобладава розовият цвят,има и бели топчета.

# 306
благодаря!!!
аз съм с тъмна кожа по принцип и след море още повече, и се чудех,но значи за мен са тези който са златистте  newsm78,тях ще си взема

# 307
  • София
Някой да е пробвал Овлажняващия серум за коса, този със синята капачка? Аз използвам зеления, но сега се чудя дали да не опитам синия. Чакам отзиви. Crazy

# 308
Някой да е пробвал Овлажняващия серум за коса, този със синята капачка? Аз използвам зеления, но сега се чудя дали да не опитам синия. Чакам отзиви. Crazy
Аз го използвам от около седмица,не че очаквам чудеса от него,но не виждам никаква разлика при моята коса с него.Ползвала съм зеленият и според мен е по-сполучлив Peace

# 309
  • София
mamamishi , кой е по-сполучлив зеленият или синият?  Embarassed

# 310
mamamishi , кой е по-сполучлив зеленият или синият?  Embarassed
Зеленият ми харесва повече,косата ми става някак мека и гладка от него,а от синия нямаше никакъв ефект поне при мен Rolling Eyes

# 311
  • София

аз съм с тъмна кожа по принцип и след море още повече, и се чудех,но значи за мен са тези който са златистте  newsm78,тях ще си взема

И аз съм с тъмна и се чудя кои от двата вида. По принцип не обижам "жълтата" гама, та не знам тези златисти как ще са ми. Но бронзовите са ми сууупер тъмни и ми трябват и светли.

A-ууу, разколебахте ме. Аз и без това имах някакви съмнения. Добре, препоръчайте ми тогава продукт за изравняване на тена. Преди години имах една основа (беше на Орифлейм) в една зелена тубичка. Чудна ставаше кожата от нея- много сияйна, гладка и равна. Нещо такова ми трябва.

Аз съм много доволна от този на Solutions- овлажняващ крем с тониращ ефект, фактор 20. На стр. 83 от К12. Леко кафеникав е, но като го нанесеш на лицето седи супер.

Сега се загледах на картинката, че е показан бял крем, не кафеникав. Аз ползвам все още от старата опаковка, преди да ги обновят. Да не би и самият крем да е по- различен.  newsm78

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 01:15 от bebsun

# 312
Здравейте момичета,извинявам се ако вече е обсъждано но се интересувам от следните неща:
дамската чанта от стр.104 Georgia,пише черно и бяло а на мен ми се струва ,че има и бежово по нея.Заслужава ли си?
интересува ме също от стр.95 витализиращия серум за лице и енергизиращия крем за очи Liiv Botanicals,на много изгодна цена са и ако някой ги е ползвал,моля  да сподили.

Никой ли не е ползвал от стр.95 витализиращия серум за лице и енергизиращия крем за очи Liiv Botanicals newsm78

# 313
и ма мен ми го поръчаха  newsm78
незнам да ли ще е сполучлив че клиентката е една мърморана  Rolling Eyes

# 314
Някой знае ли датата на продуктите кое обозначава? Срок на годност или дата на производство.

Общи условия

Активация на акаунт