AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 27 114
  • 387
  •   1
Отговори
# 360
  • тук и сега
И аз стоя с маската 10-тина мин - докато си измия тялото. На мен също много ми харесва.

Да, представителката ми е явно е приключила с поръчките. Имам ли възможност да поръчам отдругаде? newsm78

# 361
  • София
Повечето вече сме приключили с поръчките. Спешно ли е? Не можеш ли да изчакаш К13?

# 362
  • София
И аз стоя с маската 10-тина мин - докато си измия тялото. На мен също много ми харесва.

Да, представителката ми е явно е приключила с поръчките. Имам ли възможност да поръчам отдругаде? newsm78

Смятам, че може, тъй като в зоналния офис се пускат поръчки непрекъснато, независимо от редовните дати и  най-вече и на последния ден. Аз така пускам закъснели поръчки, когато клиентката си иска точно тези продукти. Но това зависи от желанието, естествено.

# 363
Аз днес ще пускам поръчка, ако някой е на зор да каже.

# 364
  • София
Очната линия Charcoal черна или тъмно сива е? Аз искам сива. Сега гледам новата на Калър Тренд, но тя ще е блестяща сива.  newsm78

Също така ми трябват сенки в кафявата гама. Според вас четворката, в новата опаковка, или тези дето са пак по 4 цвята, кутиите на Калър Тренд. Вторите ми изглеждат доста по- блестящи.  Thinking

# 365
  • София
Въпросче : Тройната антицелулитна терапия на Аню, добра ли е?  Flutter

# 366
  • Sofia
Тройната терапия - имам много добри отзиви за нея от клиентки, поръчвали са я по 2-3 пъти.

# 367
  • о`майна лунна нощ е
Имам питане за автоматичния молив - как се остри? Прекалено тънък е за острилка.

# 368
ами май не се остри а е като червило той за това е автоматичен

# 369
Виж дали не му се вади дупето и там да има острилка.

# 370
Момичета, искам да ви попитам Ейвън имат ли сенки, които са матови, а не блестящи? И евентуално ако имат, да ме насочите към модел...

# 371
Имам питане за автоматичния молив - как се остри? Прекалено тънък е за острилка.
Не се остри,навива се Rolling Eyes Ама и аз как го обясних

# 372
  • о`майна лунна нощ е
Достатъчно добре.
Значи при самото навиване на молива, той се самоподостря.

# 373
  • гр. Пловдив
Препоръчайте ми продукт или няколко за загрубяла кожа на стъпалата. Нещо изпитано и ефикасно. Благодаря ви предварително!   bouquet

Имам нужда от помощта ви и за омекотител за кожички. Кой е най-добър и за препоръчване?

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 16:44 от zwetellina

# 374

Някой ползва ли вече новата СУПЕР КЪРЛИШЪС да даде мнение?

Общи условия

Активация на акаунт