Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 447
  • 501
  •   1
Отговори
# 60
Ихааааааа мерси за гу6ките  Hug  Hug  Hug

Може ли да се опла4а? Ужасно ми е криво. Малката много ме слу6а по принцип, но поне 1 път в деня така изфирясва, 4е просто думи нямам. Та днес повода бе, 4е иска да я нося на кон4е. След като мнооооооого подробно и спокойно и обясних, 4е ме боли кръста и не мога, последва такава нервна криза....рева, тръ6ка се, блъска.....абе  ooooh!

Аз съвсем спокойно из4аках да и мине, сега спи кротко, а аз се 4увствам като парцал.....и така ми се яде сладко. Аз обикновенно си успокоявам нервите с Нутела  Whistling

Да не говорим, 4е въпреки махнатите 3 кг и отгоре коремът ми 6те се пръстне.
Дори ми се струва, 4е расте. Като бременна в 5 месец съм  Cry
Мисля да ходя до билковата аптека за някой 4ай  Crossing Arms

Айде оплаках се. Отивам да будя дребоса и на басейн.

Hug

# 61
Ух бабачкааааа  Mr. Green тая розовката как си е намерила бельо незнам  newsm78
Сегааа,виждам,че много ви се пише,но има хора които се опитват да ви четат.Връщам се в старата тема назад после напред и така.
Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

# 62
зорита   newsm59  party023 бъди щастлива и обичана.
тони, мирка - страхотни резултати  bouquet Hug
блеки  Peace Hug
Мастерче - а дано потръгнат отново smile3534
шуши мерси за записчето smile3525 smile3525
Дорчестър  -  Peace Hug честити ти две години
Моята трета върви успешно. Един килограм съм под калкулатора,  newsm68 newsm44включила съм всичко.
Добре дошли на новите  smile3525 smile3525
Гушки и целувки за всички  Hug newsm51 Hug

# 63
Привет и от мен!  Hug
Не съм писала няколко дена, че ме е срам и се боря с един огромен + от 2 кг. след галата в понеделник  Embarassed. С друго нямам проблем, мога да спра по всяко време, ама това сладко ще ме съсипе. Lucie, ако искаш мжем да поспорим за изядени количества шоколад (минлото лято не искам да казвам какви грамажи ядях, че ме е срам)  Whistling И кашкавал обожавам, ама като съм казала 40 гр. и толкова, гледам го, облизвам се, ама не посягам, а пък с тия торти и сладоледи вече не знам какво да правя (винаги ми е било слабост това пусто сладичко). Иначе не посягам към него, даже и в деня в който имам Гала устоявам на изкушенията, ама дойде ли вечерята и прасето полудява. Трябва да се взема в ръце, че не искам пак да нося старите си дрехи. Thinking

Шуши, много ти благодаря мила за записа на първа  Hug, дано да ми помогне. То се видя, че аз до калкулатора няма да стигна, ама поне да си задържа теглото.

Последно искам да честитя на всички с всякакви поводи, които съм пропуснала - рожденни дни, месечинки, годишнини и минусчета!  smile3525
Зоритаbdbaloni Много здраве, щастие и късмет!
Ами това е за сега от мен!   bouquet

# 64
 Хелоу прекрасни! Two Hearts

Леле колко неща искам да напишааа...

Започвам с Биляна  bouquet  bouquet  bouquet Много ми хареса представянето ти в БТВ и ти благодаря от сърце!

Зорита-Честит Рожден Ден!Желая ти здраве и  сбъдване на мечтите от "оня списък" Wink ти можеш всичко  love001

Поздрави с малко закъснение за дъщерята на Филюдка Hug,съпруга на Шуши(стискам палци за вас fingerscrossed) и разбира се Блеки-Честит Рожден Ден  bouquet

Мирка и мен разплака HugБраво,момиче!
Тони страшна си!Евала Peace
Женуша дано си по-добре вече Praynig

Мастерче,ако позволиш ще ти дам съвет, за да се размърдаш-яж по-често,повечко водица и два три дни си наложи да не хапваш нищо след 6-7вечерта.Пробвай изпитано  Peace

Да благодаря на Росини за споделеното за четвърта  bouquet и на всички четвъртофазнички  bouquetУча се от вас Hug
Аз вече съм към превършване на трета,остана към седмица още.Доволна съм.Свалих още по собствено желание.За протокола почнах режима януари от 73кг, свалих 10(качени за около година) минах в трета, свалих още 4 и сега варирам около 59-59,5.Изобщо не ми е трудна трета.Толкова добре се научих да познавам как ми действат храните,че не ми е проблем да я спазвам.Това ми е първата и съм убедена последната диета.Избрах Дюкан по това, че тук са разрешени храните, които обичам и мисля, че това най-много ми помогна.Не съм любител на картофите и ориза,мразя кожа всякаква Laughing и мазнотии не ям,не си падам по свинското,царевица,банани,спагети и ядки .И така единственото от което трябваше да се откажа беше сладкото и тестяното,които обожавам,но реших,че е време да се спра и Дюканския режим е най-подходящ за мен.Вече съм убедена в това.
За да няма недоволни от режима всеки трябва да  избере най-добрия за себе си,мисля аз.
Със здравето абсолютно никакви проблеми, въпреки че съм с повишена функция на щетовидната жлеза от години.Имам си и язва, за която през първа и втора фаза бях забравила и сега като вкарах плодовете се обажда отвреме на време, но като усетя, че даден плод ми пречи не го ям повече.Пия много вода и чай.Колата я избягвам,а степ както вече писах мразя.Ям често и след 8 вечерта много рядко, ако хапна е нещо леко,спортувам колкото мога нищо спецялно просто карам колело,ходя пеш и на басейн.
Вече съм си направила горе долу схема за четвърта -*Боби* твоята ми допада много и те следя да знаеш Wink  bouquet

Ами това е.Страшно дълго дано не съм ви отегчила.

Прекрасен ден ви желая!С вас съм Peace Hug Hug Hug

# 65
Мастерче,ако позволиш ще ти дам съвет, за да се размърдаш-яж по-често,повечко водица и два три дни си наложи да не хапваш нищо след 6-7вечерта.Пробвай изпитано  Peace

Hug Hug Hug Hug Hug
Мерси за съвета,но ми е невъзможно да спазвам такова разписание....
На работа съм по цял ден.Сутрин си изяждам триците за закуска и излитам.Имам обедна почивка от 14-15ч.,тогава обядвам.По време на работа нев мога да ям каквото и да било,защото се занимавам с учениците (преподавател съм).На работа съм до 21:00ч. ....За да спазвам това,което ти ми казваш,означава да не вечерям....Е,как да стане та да не гладувам? Rolling Eyes

ЕДИТ
Миркаааа  Hug Hug Hug Hug Hug Убичам тЪ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 16:40 от TheNMaster

# 66
Gulbenur,Ванесса Йо,Bluelady,dj100,tqna - много ,много благодаря ... стоплихте ми душата  Hug  Heart Eyes
Гардения - не каза нищо за прощъпулника на сладкото Наде - какво си хвана  newsm78
Мастерчеееей -  Hug
Боби1973 - за теб специални  Hug няма ли вече да се появиш на някоя среща  newsm78

# 67
Пак нова тема  ooooh!..... Ей!

# 68
  • Пловдив
За наша радост Дюкан няма нищо против късното хапване и ние се възползваме максимално от него Simple Smile

# 69
За наша радост Дюкан няма нищо против късното хапване и ние се възползваме максимално от него Simple Smile
Hug Hug Hug Hug Hug
Ами аз си хапвам,к'во да правя...Нямам особено голям избор нали? Laughing Laughing Laughing Laughing
Иначе,ако гладувам гадинката(организма ми) ще се настрои за презареждане...

Пък и четох някъде,че ако човек не е на някаква диета и огладнее вечерта е най-добре да яде протеини,защото тогава не трупа....

Айде,пак по наш'та свирка играят,ама ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 70
Със сигурност съм сваляла при добро вечерно похапване на месце. newsm10

# 71
Абсолютно съм съгласна.Всеки си се познава най-добре и си има своя график, ама Мастерче ти по това което написа се храниш само два пъти на ден, а си във втора newsm78.Само исках да помогна Hug Hug Hug
Извинявам се, ако съм засегнала някой   bouquet
 Изчезвам пак newsm49

# 72
Тянчееей  Hug Hug Hug Hug Hug
Никого не си засегнала бей! Laughing

Не ям само 2 пъти.....Закусвам,обядвам и вечерям...И то стабилно... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 73
ок Hug

Ще се редактирам,за да ви кажа, че не съм против нощното хранене.Даже както написах вечер, ако ми се дояде хапвам нещо леко, а за мен няма нищо по-леко от печена пил. пържолка,рибка или кис.мляко.Протеини демек.Явно не съм се изразила правилно Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 17:48 от tqna

# 74
Здравейте момичета .............има опасност тия дни да се "прочуя " из вестниците ..в криминалната хроника ....ако някъде видите че има написано съобщения "Жена на 45г с инициали НП убила "експерт" от фонд ..." не се чудете коя е тази жена на 45 с инициали НП ....аз ще съм ...
а относно късното хапване ....момичета аз във всички фази откровенно си се тъпчех посред нощите понякога омитах повече от кофичка кисело мляко ...и мръфки ..и въобще какво ми падне ....
бягам пак по тъпотии ...до по късно

Общи условия

Активация на акаунт