Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 464
  • 501
  •   1
Отговори
# 465
tanyatais,  BlackSnake много ви благодаря  Hug
Много ми е готино така като ми казват  Mr. Green

# 466

Моля,ви кажете ми да продължавам ли още с ударния(днес ми 6-ия ден) или да почвам смесения. Praynig
мИНАВАЙ ВЕЧЕ СМЕСЕНИЯ ЕТАП!! Много става иначе....И...Добре дошла и от мен!

DanyGod страхотна промяна  Hug Hug Hug Hug HugМного си хубава  Crazy Crazy Crazy

# 467
  • Варна
Здравейте !
Нова съм за тема и прочетох всичко от началото . Имам едно питане ,тъй като не срещнах никъде проблем като моя .Хем трябва да отслабна , хем съм диабетичка . Лекуващата ми лекарка категорично ме отказа от този режим с мотива ,че уврежда бъбреците ,а диабета допълнително ги усложнява . моите изследвания са добри и гледам да съм рамките на допустимата захар.Ако някой се  е сблъскавал с подобен казус моля да ми даде напъдствия !Предварително ви благодаря ! Laughing
РР : пише втори път защото първата публикация нещо не ми се появи  Embarassed

# 468
Здравейте момичета и момчета Simple Smile Толкова се радвам да ви видя  Hug Не съм писала отдавна-бях малко на море, но винаги ви чета- всеки божи ден  Hug
Много новички са дошли,желая им успех с Дюкан и да бъдат много търпеливи.  bouquet
На моето слънчице Зоритка, със закъснение честитя рожденния ден и искам да и кажа че за нея няма нищо невъзможно и я чакат само слънчеви хоризонти занапред  Simple Smile   bouquet  Hug
Дорче Simple Smile и на теб честито 2 годинки с Дюкана и да ти кажа че съм в същото положение финансово затруднено като теб , но мисля фатки и прийоми да се справям някак  Hug
Немското цветенце се върнало най-после  Simple Smile  Hug Много ни липсваше на всички!
Тонито27 , не спирам да ти се възхищавам, радвам се че устоя на волята и желанието си и следваш пътя си.БРаво!  Simple Smile  Hug
Биборанка-сладуранка   Simple Smile напълни ми сърцето с предаването по БТВ.Най-после да видят някой от нас,  що за слънца сме.Но наистина трябва още и още. Цвете за теб, че се престраши да отидеш   bouquet
За протокола аз съм предсрочно в 4-та принудително. Simple Smile (вместо 6 месеца,бях само 3) Ям си триците, спазвам протеиновия четвъртък но от там нататък протеини - няма.Всъщност не съм само аз така , а доста са като мен, за съжаление.
Адашчето и тя се появи  Hug Марчелка също  Hug Шушинце, мерси за 1-ва страничка, много ме радва когато ме споменете. На Венерас-красавицата също благодаря и много поздрави на майчето и  Simple Smile  Hug

До скоро  Hug

# 469
Цитат
мИНАВАЙ ВЕЧЕ СМЕСЕНИЯ ЕТАП!! Много става иначе....И...Добре дошла и от мен!
Благодаря от сърце GrinningНай накрая ще си направя мечтаната салатка без олио разбира се WinkЩе се включвам да докладвам

# 470
Мом ичета Повдивчанки хайде да си спретнем и ние една срещичка та и ние да се запознаем пък и снимки да покажем,че така само София,Свищов и Бургас ще гледаме Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile!
какво ще кажете ? !Чакам предложения ? Hug
Има специален рестарант наречен Фреш на Отец Паисий 15 който във фитнес клуба ми е адвертайзнат като Ресторанта на Дюканките,та си викам да го пробваме,а?
Линк
Fresh Bar & Grill

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 17:29 от tanyatais

# 471
Цитат
Черна роза, добре дошла!    Много странно - нищо да не си свалила за 6 дни ударна   , давай да търсим причината    - проблеми с WC? ... или да си в МЦ или ову? ;  как и кога се мериш;  ако искаш дай и примерно меню да го проверим; a с водата как си
Брагодаря  ви за сърдечния прием  bouquetПроблеми с WC мисля,че нямам защото и без да съм на диета не го посещавам често или може би сега е задължително ThinkingНе съм в МЦ и ову.Меря се вечер  и сутрин.Сутрин пия кафе + шунка ,после на обяд пак шунка с варени яйца,или риба тон,обезмаслено кисело мляко.Такива работи  + много вода над 2 литра
Моля,ви кажете ми да продължавам ли още с ударния(днес ми 6-ия ден) или да почвам смесения. Praynig
А триците кога ги ядеш? шунката каква е?Риба ядеш ли?
Нещо не правиш както трябва за да не сваляш.  Hug
Напиши днес какво точно яде,ако може и по колко?

# 472
  • Варна
DanyGod - следя те още от самото начало. Мнооооого голяма промяна. Продължавай все така. Радвам се, че и ти си харесала 1/1. Според един друг форум Дюкан препоръчвал напоследък точно тази схема. Наистина е лесна и нямам проблеми с WC-то.

Боби - не задържам защото организма ми се съпротивлява, а защото съм нарушителка. Не се хваля с това, защото не се гордея. Искам да изкарам едни стриктни 20 дни, ама такива каквито бяха в началото - без умишлени нарушения, само понякога купешка храна, или по-солено или такива ми ти работи, да се убедя, че пак не свалям и тогава едва ще мина в трета. А сега си мисля, че не свалям, защото ми липсва първоначалната воля, да не говорим, че за първи път от 15 години съм на тези килограми и мерки и "направо ще си посегна", такава красавица се чувствам.  Joy Това беше шегичка, имам още много за сваляне. Поуспокоих се, изследванията ми са чудни, не пия лекарства никакви, качвам се по стълби до 7 етаж почти без да се задъхам, купувам си дрехи от нормални магазини и вече не ми е толкова належащо отслабването. Но знам, че мога още, само 16.100 и ще мина в трета.

Благодаря ви за изслушването, вие сте моя "Клуб на анонимните дебеланки"....

# 473
Благодаря ви още веднъж за съветите ще устискам на П до петък и след това 3 фаза,но по-стриктна. Stop

# 474
може и 1/1 схема да избереш,не са ти много килата за сваляне и мисля че ще имаш успех.П-6 дена в никъкъв случай  Naughty
Рибата аз си я правя на тефлонов тиган   chef

ами днес ми беше 2рия ПЗ, немога да направя 1/1...
или 2/2 или утре да направя П, а в др ден ПЗ и така да почна 1/1... Thinking

# 475
Черна роза, и аз да ти кажа да минаваш вече във ІІ фаза. То до сега кат' не си свалила, за какво да се мъчиш още един ден  Peace Мярнах някакви шунки, незнам по колко ги ядеш, но готовите колбаси, вакумираните пържоли, рачешките рулца, пушените риби и т.н. на немалко от нас са правили такива номера. Най-добрия вариант е да си купуваш месо и да си правиш сама всичко от него - кайма, пастет, пържоли.... Иначе няма гаранция, че няма сланина в това, което си купуваш. И хапвай рибка (Мими     Hug  ), тя помага в свалянето, а и водата е важна. А, да се теглиш в едно и също време от деня, но преди да се наядеш. Успех и да пишеш как върви   bouquet

Валентина, галите ми са: режимна салата (неовкусена с олио, защото давам на Надя от нея, пък не искам още растителни мазнини да яде), основното е каквото е сготвила майка ми (а то винаги е с олио) и десерт (торта, сладолед, кисело мляко с бисквити или вафла и т.н.), алкохол не пия, но понякога си позволявам 1чаша от безалкохолното на мъжа ми, обаче той вече си взема разни обикновени 2-3литрови, които са с подсладители, тъй че не го броим. Ако при теб има нещо по-различно, казвай да изплагиатстваме  Mr. Green

Кали08, аз немога толкова етажи да кача без да се задъхам и на 53кг пак не можех  Joy Браво на теб  Hug Нямам търпение за срещата  Party  А ще видиш колко заредена с емоция, воля, мотивация и хъс ще се върнеш  Hug Hug Hug

Мирка, айде със Светлето под ръчички и двете на свищовска среща  Hug Hug

Весислава, ти запозна ли в подробности твоята лекарка с режима? Защото от него е изключено мазно, сладко, тестяно.... Защо те отказва категорично от него? Да не препоръчва да се храниш точно с това? Значи отиваш пак при нея и обясняваш, че ще се храниш с обезмаслени кисели млека и извара, яйца, риба и чисто месо (пилешко без кожа, заешко, телешко и т.н.), зеленчуци ще ядеш през ден (примерно за схема 1/1) и ще пиеш вода по около 2л дневно. Ако не одобри това, питаш точно с какво да се храниш и следваш препоръките й. Пиша това понеже съм сигурна, че не всички са наясно какво точно означава "режим на хранене на Дюкан", но са гледали по ТВ колко е вреден. Наблегни на това, което ще консумираш, а не на името на Пиер Дюкан.  При всички случаи се храни така както лекарката ти казва Peace

# 476
Мимииии,трици не ям,шунката е пилешка,ям само риба тон,пилешко или пуешко бяло месо. Днес пих кафе сутринта + няколко парченца шунка(тук я продават във вакуумирана опаковка може би 10-15 тънко нарязани кръгчета)Една опаковка тежи 200 гр.Значи съм изяла 100 гр.После бях на работа до 12 и като се върнах изядох и останалото-другите 100гр.за след обед пих пак кафе + пак няколко резенчета ,но този път друг вид средно пушена шунка+ 2 домата.Това е за сега

# 477
  • Варна
Гардения, казах почти без да се задъхам. Което означава, че като се кача догоре мога да си кажа името и добър ден. Но преди почивах на всеки четен етаж и горе бях пред припадък.  hahaha

И аз като обяснявам на непознати как съм отслабанала не споменавам името на доктора. Само казвам, че съм ограничила до минимум въглехидратите и мазнините, ям зеленчуци почти всеки ден и не пия алкохол. Така не започват да ми обясняват, че тази диета била много крайна. Водих дъщеря ми на лекар и докторката каза, че трябва да загуби 5% от теглото си, което около 4 килограма. Аз я попитах директно какво предлага, а тя ми отговори има 2000 диети. Ако имаше поне една ефиктивна щяха да бъде само тя, нали? Споменах й Дюкан и тя скочи, че била твърде драстична и имала йо-йо ефект. Като й казах, че съм отслабнала за 6 месеца с 39 килограма и вече 7 месеца успявам да ги задържа., тя мисля, че не ми повярва. Все пак за първи път ме вижда.  hahaha

Черна роза, аз ако ям по толкова ще гладувам. Поувеличи малко чистите протеини. Пък и сигурно и преди си имала подобен на сегашния режим на хранене и затова не отслабваш. Аз започнах с 14 килогрма за 40 дни, но преди не пропусках ден без сладкиш, шоколад и тестяна закуска.

# 478
Здравейте момичета,

минавам само да ви кажа, че съм тук с вас и съм добре Simple Smile Поне едно време нещо хич не се чуствах добре с режима - имах ужасно етален вкус в устата си. Случвало ли ви се е? До там, че нищо не усещах на вкус, дори исело мляко не можех да ям и ми се повдигаше от вкуса му, тогава намалих местото до минимум. Минах предимно на риба и млечни - извара и кисело мляко, също и яйца, но основно риба и всякакви рибни - стриди, скариди, рачешки опашки. В дните с ПЗ ги слагам в салатата, а през дугите и чисти с малко лимон или капка режимен соев сос. Така оправих металния вкус и се чуствам добре. Днес сутринта след около седмица кантара показа 90 кг smile3521 и то при положение, че съм в 4-ти ПЗ ден.

На 6-ти правя 1 месец и ще ви дам отчет с мерки и теглилки Simple Smile
Поздрави и  Hug за всички.

# 479
  • Варна
аз чакам, чакам вееееече час.... и свиря тоз сигнал! newsm47

Общи условия

Активация на акаунт