20 ОУ и 22 СОУ

• 120 329
  • 925
  •   1
Отговори
# 840
Записвам се и за да следя,прочетох всички теми за двете училища,за тази година,някой знае ли кои учители ще поемат първи клас?

Към кое училище имате интерес?

# 841
Записвам се и за да следя,прочетох всички теми за двете училища,за тази година,някой знае ли кои учители ще поемат първи клас?

Към кое училище имате интерес?
Повече ми се иска 20,но ако имате информация и за двете,ще бъда благодарна да я споделите! Peace

# 842
Има ли някой, който да изучава немски език в 20-то в 5-ти кл. начинаещи и едновременно английски?
Питам, защото мисля да запише моята в 20-то с немски начинаещи, а тя изучава английски и е на добро ниво (Movers). Сега ще се явява за сертификат. Как според вас ще се отрази интензивния втори за нея език, без да изпуска нивото си по английски?

# 843
Аз не виждам смисъл да запиша детето си в гимназия със същия език, какъвто е учило в 20то, но... свят широк, хора всякакви.

newsm10

# 844
Да ви подсетя, дами - записването за 22-ро започва от днес.
Свободни места - 96. Преди обяд бяхме № 112 ......
Критерии и район на училището относно критериите има, въпреки, че не са обявени в сайта и на стените в училището. Не можаха да ми ги дефинират точно, което ми направи лошо впечатление - брат/сестра, местоживеене и месторабота. Забрави да попитам дали входящия № има значение.

20-то - при запитване по мейл преди около 2 месеца, получих отговор от директорката, че информация за приема за първи клас - старт на кампанията, документи и т.н. ще бъде изнесена в сайта и на табла в училището на 15 април.

# 845
За 22-ро - всички учители, които ще водят 1 клас са много добри. Казвам го от личен опит, защото бяха учители големия ми син, сега са след 2 випуска.

Ние в 22-ро няма да подаваме молби, чакаме за 20-то  Peace

# 846
  • Някъде на път....
За 22-ро - всички учители, които ще водят 1 клас са много добри. Казвам го от личен опит, защото бяха учители големия ми син, сега са след 2 випуска.

Ние в 22-ро няма да подаваме молби, чакаме за 20-то  Peace
А защо тогава няма да подавате за 22-ро?  newsm78

# 847

Ние в 22-ро няма да подаваме молби, чакаме за 20-то  Peace
А защо тогава няма да подавате за 22-ро?  newsm78

Искам детето да учи от 1 до 7 в едно училище. До 4 клас училището е добро благодарение на добрите учители. После какво да правя  newsm78
Това е причината. Ако отидем в друго училище има надежда  Simple Smile

# 848
Немски език в 20-то - получих неофициална информация, че "целия екип по немски" (незнам какво значи това - явно е бил повече от един преподавател) е напуснал и е отишъл в 19-то.
Моля ако някой може да потвърди или оспори.
Ако екипа е сменен, тогава вече не е важно какво е било до сега нивото по немски, а какво ще бъде - т.е. трябва да търсим информация кой ще е новия ...

# 849
  • Някъде на път....
..........
Искам детето да учи от 1 до 7 в едно училище. До 4 клас училището е добро благодарение на добрите учители. После какво да правя  newsm78
Това е причината. Ако отидем в друго училище има надежда  Simple Smile
Т.е. 22-ро не става за след 4 клас ли?  Thinking

# 850
Немски език в 20-то - получих неофициална информация, че "целия екип по немски" (незнам какво значи това - явно е бил повече от един преподавател) е напуснал и е отишъл в 19-то.
Моля ако някой може да потвърди или оспори.
Ако екипа е сменен, тогава вече не е важно какво е било до сега нивото по немски, а какво ще бъде - т.е. трябва да търсим информация кой ще е новия ...

Течението на преподаватели към 19-то не е нещо ново.
Не мога да потвърдя, но не няма да ме учуди, ако е истина.

# 851
за 20-то относно записванията минаха през нас учителки да ми дадат покана от 7.04 до 11-то да отида да се запиша ако искам детето ми да учи там. Аз съм се спряла на 41-во, но може би за всеки случай ще подам и там молба Rolling Eyes

# 852
..........
Това е причината. Ако отидем в друго училище има надежда  Simple Smile
Т.е. 22-ро не става за след 4 клас ли?  Thinking

Не искам да звуча крайно, а и всеки иска най-доброто за детето си и си взема решенията.
Ако се сетя за името на един добър учител между 5 и 7 клас ще го напиша. Химия и физика  newsm78
За езици и дума да не става...

# 853
за 20-то относно записванията минаха през нас учителки да ми дадат покана от 7.04 до 11-то да отида да се запиша ако искам детето ми да учи там. Аз съм се спряла на 41-во, но може би за всеки случай ще подам и там молба Rolling Eyes

Как така "минаха" през Вас????
От къде Ви имат адрес, данни за дете бъдещ първокласник? Звъннаха ли Ви по някакъв начин предварително....?

Питам добронамерено и съм хипер заинтригувана.

Ето това пише в сайта - http://todorminkov.com/index.php?option=com_content&view=art … news&Itemid=3

# 854
  • София
Ми нали има регистри...не  е трудно да се разбере къде в района има бъдещ първокласник.

Общи условия

Активация на акаунт