Септемрви '09 - 35

• 11 670
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • Троян
fyrty  И тук взимат анален секрет няколко седмици преди раждането,за да се види да няма някаква болест(дизинтерия и нещо от сорта),за да не стане някоя зараза на другите в отделението.Когато раждах,беше дошла една ромка без тези изследвания и я държаха в изолатор докато не излезнаха резултатаите й.

И на мен ми беше много тъжно за коремчето като родих,чувството се усили 6 месеца след раждането и ето резултата сега Mr. GreenМисля че и хормоните си правят шега с нас и засилват това желание за още бебета Laughing

# 226
извинявам се за откровенията,но онзи ден като влизах в банята и ми текна по крака  малко секрет  воднист с леко бял цвят   и мисля че е течение.но си ме гложди да питам.някоя  раждала мама ако може да каже за цвжета на водите ?

# 227
Ще приготвям вече багажа за болницата, но нямам идея каква трябва да е нощницата. Знам само с копчета отпред, но може ли да е пижама или трябва задължително да е нощница, и изобщо какво значение има.    Thinking Thinking

# 228
fyrty, при изтичане цвета на водите трябва да е леко белезникав. Почти същия е, все едно в чаша вода си разтворила една лъжица прясно мляко. Наистина има мирис на семенна течност. Не е хубаво водите да са зелени или черни. При всички случаи тръгнат ли, грабваш багажа и веднага в болницата. Едва ли това, което е протекло от теб са води. Тях няма да ги сбъркаш защото от начало може  да текат малко по малко (количество като една супена лъжица), но в последствие количетсвото им се усилва. На мен ми изтекоха при първото раждане и въпреки че си бях сложила превръзка по пътя за болницата, там пристигнах цялата мокра до колената.

Venilove, за препоръчване е нощница (памучна). Пижама не е много удачно, защото на визитациите трябва да си без бельо и с вдигната до кръста нощница. Поне при нас (в Шейново) беше така. Даже нощниците са техни. Не дават да си носиш от вкъщи.

Момичета, аз днес отидох на курса на "9 месеца", но се оказа, че само в петъчни дни ще се провежда през август. Само дето се разкарах. После си чукнах една среща с милото, изядохме по един дюнер, разходихме се и се прибрахме в нас.
От няколко дена се усещам някак по странно. Или корема ми се е смъкнал, или бебето е натежало доста, защото имам чувството, че много ми опира долу и че ще падне на асфалта. Тазовите кости и гръбнака в областта на кръста ме късат от болки. а след днешната дълга разходка, се чувствам като разглобена. Айде и аз се оплаках  Mr. Green

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 14:02 от TRINITI

# 229
Ще приготвям вече багажа за болницата, но нямам идея каква трябва да е нощницата. Знам само с копчета отпред, но може ли да е пижама или трябва задължително да е нощница, и изобщо какво значение има.    Thinking Thinking

Миличка, и аз това се чудех до скоро, но е за предпочитане да е нощница, за да могат лекарите спокойно във всеки момент, в който се наложи да те прегледат отдолу, без да сваляш всеки път долнището си. Така и тях ще улесниш и себе си! Успешно раждане!

# 230
значи казваш че ще ги усетим,не тече малко а много така ли?
не тече като бяло течение по малко

оф много се притеснявам колкото повече наближава толкова по се шашкам и се си мисля за това.

кажете моля ви много ли тече,извинявам се че така питам но вече ви чувствам като приятелки.

# 231
Ми много тече,не е като течение, все едно се напикаваш....Моите води ги спукаха в болницата, но приятелка ми каза,че чувството е като да се напикаеш и то обилно  Mr. Green
Що се шашкате, така или иначе се минава през това?
За нощницата - гледайте да е с копчета отпред, удобно е за кърменето.

# 232
здравейте мацки  Hug
аз днес бях на 4Д - единственото нещо, което видехме беше пишока на бебо....беше с гръб и не можахме да видим лицето  Cry Всичко си му е наред - върви една седмица напред и е 1716 кг

maliby  по често пиши и дано всичко да е наред до края  Hug
Това е от мен за сега   bouquet

# 233
petenceto_20 не знам и аз за водите.Първото раждане ми беше предизвикано,иска ми се и това да е така.Подготвяш се,изкъпан,избръснат,с багажа и в болницата.А не да се чудя колко време имам да се оправя.
Според мен е задължително да си с ношница.Не може всеки път,като те гледат да си свляш долнището.А и като ги знам какви са "любезни" и "спокойни" в болниците,ще те направят луда,ако трябва да те чакат да се събуваш.

# 234
Момичета,изтичането на водите не може да се сбърка,така че ще го разпознаете при всички положения!Моето раждане започна така,и в момента в който усетих ,че ми тече по краката,вече знаех какво е,въпреки,че предварително нямах никаква информация!Иначе случи ли се това,няма значение от цвета им веднага към болницата!
[bMaliby[/b],радвам се че се включи.Много съжалявам за неразположенията ти,явно караш доста трудна бременност!Но стискай зъби-още малко!Уверявам те,че си заслужава! Hug
Atrakciq,явно ще чакаме да родиш,за да разберем пола на бебока! smile3532Ама по-важно е всичко да е наред! Peace
Venilov,за болницата трябва нощница,поне за раждането!Аз като родих първия път,една от мамите в моята съая си стоеше с анцунг през деня.
А това за аналния секрет не го знаех.!Сигурно е нововъведение!

# 235
petenceto, няма значение дали раждането ти ще започне с контракции или изтичане на води. И при двата случая ще познаеш, че започва. Тези неща не могат да се сбъркат.  Grinning

# 236
Atrakciq,явно ще чакаме да родиш,за да разберем пола на бебока! smile3532Ама по-важно е всичко да е наред! Peace
Така е. Бе, да ти кажа, нещо съм все по-сигурна, че ще е момиче. Не знам защо така, може би ме осени 6-то чувство към края  Mr. Green Малкия е много интересен като го питат братче или сестриче ще има :"Ми първо казаха момиче и то ще е такова, ма после приказват смешки, че момче било, няяяяма нищо, те са се объркали..."  Laughing Бебе си е още той.
 Иначе питах доктора колко е голямо бебето-това с надежда да ме види на ВЗ, притвори очи и каза-миии,около 2200  Whistling

# 237
Здрасти миличка Hug
Твойто сладурче май ще бъде изненада до финала Simple Smile То сега и да кажат,при толкова съмнения до сега няма как да си сигурна.Една приятелка до края и казваха момиче,даже и на ФМ ходи и роди момче Mr. GreenЖиво и здраво да е пък каквото дойде.
fyrty да на албумин се дължи подуването и за това утре ще си пусна урина  Praynig
TRINITI и аз така се чувствам миличка,тежи ми,боли ме и корема и гърба,едвам става и се обръщам в леглото,а и скоро се подхлъзнах в банята и сигурно съм разтегнала някакви връзки и ме понаболява и придърпва в лявата ингвинална гънка,но ще изтърпя някак си малко остана.А относно дюнерите(неискам да те плаша) и на мен вчера ми се хапваше  и мъжът ми ми купи,но като се сетих за натравянята от тях напоследък и го зарязах Confused
Много трябва да внимаваме сега с месото,яйцата и млечните продукти през този сезон!
gorbi,keri_ благодаря ви милички,дай боже и при вас всичко да е ок до края Praynig
А понеже проблемите ми са свързани с 4 мъдреца(2 с пулпит и 2 с кариес) които си отглеждам и ме тормозят постоянно и баща ми това казава:"Стискай зъбки" Mr. Green Joy
Venilove наистина най-удобно ще ти бъде с нощница с копчета Peace
А някой да знае при секцио в ТК  искат ли анален секрет?

# 238
много ви благодаря момичета,успокоихте ме честно от сутринта само вървя из апартамента и се чудя какво да правя,но вече се успокоих като ви прочетох.
отново много ви благодаря. до после пак

# 239
Мацки, какво мислите за коланите за прибиране на корема след бременност. Изпаднала съм в чуденка дали да си взема такъв за родилния дом или не. В нета има много модели и мнения. Моля който е ползвал да сподели. Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт