Септемрви '09 - 35

• 11 675
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен Hug Аз тези дни не съм от най-пишещите, но бях на вилата, а там нямам нет, но днес поне ви изетох.
neky, много се радвам, че Манос вече си е вкъщи, дано скоро нещата с храненето се стабилизират.
Аз вчера бях на ЖК - изписаха ми Неуробекс за изтръпналите пръсти, вече изпих  6 хапчета, но още няма ефект. Не ме гледаха на видеозон, само мериха тоновете на бебо, а докато ми измерваше големината на корема сестрата каза: "Тц, тц, тц - доста голямо бебе". Но докато не ме видят не видеозон - не вярвам. Имало е много случай на майки с големи кореми, които раждат малки бебета.
Вчера пак ходих до Вис Виталис и купихме олек. завивки с обиколници, спални чувалчета, компл. за изписване и разни други джунджурийки. От по-опитните мами разбрах, че са доволни от праха за пране Сано, та и аз взех един пакет и утре ще пера и гладя бебешки дрешки.
Ох, момичета - от няколко дни насам ми се появяват някакви болки, точно като менструални, боли ме няколко пъти на ден за по 15 мин. При някоя от вас има ли нещо подобно, че аз вече започвам да се шашкам? Rolling Eyes

# 211
отиането на крака зависи и от хемоглобина или албумина беше?.най-добре е доктора да прецени.

а  изтичането на водите (водите)  ,какъв цвят са?  

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 12:57 от fyrty

# 212

vesita007 

и при мен се появиха тези болки,доктора каза че са контракции.ако много боляло да пия нош па.търпя си ги,те са за кратко,но  хич не са приятни.

за праха за пране мн се чудя и аз дали да не ваема сано,каква му е цената.гледах и тео бебе мн го хвалят?
незнам и какво сапунче,шампоанче,чудя се какв амарка козметика да му взема?
и за болницата искат 2 шишенца,колебая се да взема някакви евтини за там,а за вкъщи да си му купя по  скъпи?

# 213
И аз имам въпрос за водите, дали имат някакъв специфичен мирис. Имам някакво особено течение от време на време, доста воднисто, все едно съм се напишкала (ще ме извините за откровенията Embarassed ) и има миризма на потен мъж. Та от 2-3 седмици се разправям ту с JP-то, ту с разни сестри и акушерки и всяка ми отказва да ми вземе една обикновена проба за бактерии. Страх ги е и ми излизат с извинението, че на бременна такива изследвания не правили и само ме препращат и си прехвърлят топката. Аз така или иначе, ще ида вече до болницата, дано някои лекар ми обърне внимание там.  ooooh!

# 214

за праха за пране мн се чудя и аз дали да не ваема сано,каква му е цената.гледах и тео бебе мн го хвалят?

1,250 кг. струва 13.80 лв.

# 215
Здравейте и от мен  Grinning
Чета че вече доста хора се оплакват от едни такива болки и при мен ги има...днес следобяд съм на консултация ще видим доки какво ще каже. Но и аз имам съмнения за контракции, макар че при мен е доста рано за подготвителни....
Краката и при мен са доста подути, даже си направих изследване за албумин, слава богу нямам. Явно вече е от тежестта а и моите килца са си доста  Mr. Green
Вечер и аз почти не спя от киселини, стигам и до повръщане, доста ми тежи вече
Хайде оплаках се и аз....  Sad

# 216
  • Испания и Стара Загора
fyrty и на мен миналата седмица ми взеха вагинален и анален секрет. PeaceТук е задължително в началото на 9м.

# 217
на мен ща ми взимат  в 37  г.с. незнам дали е късно,но пък анален защо?   гинеколога ми е мъж и чесно казано ми е мн дискомфортно.За вагиналния на магарето ли се качваш, незнам какво да очаквам и за двата вида ?

# 218
  • Испания и Стара Загора
Да,качваш се на магарето и с две тампончета ти взимат секретите. Peace

# 219
anita29 благодаря.  незнам как ще се докопам до магарето,хиляда маневри ще са  Laughing    и пак ще трябва да се занимавам с  тоалета 2 часа в банята.     а  не е ли късно за тези изследвани  37 г.с.

# 220
Здравейте и от мен!
На нас на училището за бременни ни казаха,че водите имат миризма на сперма и по това се познават.
И на мен са ми подути краката,особено вечер.
Но честно казано,въпреки малките неразположения,които започнаха да се появяват последните дни,много ми е кефско да съм бременна.Много добре ми се отразява,обожавам си коремката,всички смятат,че много ми отива Blush Напоследък почнаха всички болежки,но да се надяваме,че всичко ще е наред до края,все пак не остана много.Дано всичко ни мине по вода на всичките Hug
 Малибу,хубаво че се появи Hug Дано нямаш повече неразположения!

# 221
bamba  а цвета на водите какъв е ?

# 222
И аз съм повече от 2 седмици с такива менструални болки,но са кратички.Мислех,че са от едно падане което имах преди 2 седмици на улицата(бях с ожулени колене като малко дете Mr. Green),но явно не е от това щом и при вас ги има.АГ каза да взимам нош-па,след като взех няколко пъти поотшумяха и сега малко по-рядко ги имам.
Цитат на: Venilove  link=topic=416593.msg12060525#msg12060525 date=1249381116
Та от 2-3 седмици се разправям ту с JP-то, ту с разни сестри и акушерки и всяка ми отказва да ми вземе една обикновена проба за бактерии
И ние с kiarra преди малко това обсъждахме.И аз имам течение типично за гъбична инфекция,казах на АГ а тя си трае за ваг. секрет и ми каза към 15.08 да си сложа нещо противогъбично(демек каквото аз реша)за всеки случай.
Малибу,хубаво че се появи Hug Дано нямаш повече неразположения!
Благодаря миличка    bouquet Да ти се връщат пожеланията и хубав финал и на теб и на всички Hug

# 223
Atrakciq,стискам палци за прегледа и ще чакаме да кажеш окончателно момче или момиче! Peace
Да,ама не, не ме гледа на видеозон.Взе ми влагалищен секрет, напписа 45 дневния болничен, връчи ми обменната карта със заръката да си я нося на консултацията на 18-ти.Толкоз по ЗК. Казах за изтръпването на ръцете-ми нормално било,притискат се нерви, лимфни възли..ще си трая Simple Smile Качила съм 400гр за един месец, като казах на мъжа ми и той-да не лишаваш бебето от ядене и витамини,яж...
За 11 съм си записала час при доктора, при който ще раждам, той ще ме гледа на видеозон, но до сега единствено той е категоричен,че е момче.
Здрасти, maliby !

# 224
fyrty не съм раждала,но казаха, че ако са зелени или черно тогава спешно към болницата,иначе май са прозрачни.Някоя майка,дето е раждала да каже

Общи условия

Активация на акаунт