Септемрви '09 - 35

• 11 691
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
dundito 2 , Бюбхен не е лош избор и аз също този път ще се спра на тази марка  Peace
И аз така, отново ще ползвам Бюбхен, започваме с тоаленто мляко, зимата може би ще мина на крем. Олиото да не го виждам,че съсипа всичките дрехи на Божидар. Ще купя и едно комбинирано-шампоан/душ гел, с дозатор и сапун.Бочко и толкоз.

Неки, много се радвам,че сте си в къщи, чакам снимки на малката мишка  Hug

trollipen , невероятни снимки.

# 91
Аз също смятам да купим нов комплект за изписване. Поне това да му е новичко на новия беб, че то май всичко ще доизносва. А и за Пламен имахме два купени комплекта и двата бяха подложени на много сериозна експлоатация. То май това му бяха и единствените дрешки в началото. В самия комплет имаше всякакви размери дрешки и ги носихме почти до шестия месец. А пелените от комплектите още ги позлваме от време на време, например когато пътуваме и заспи в колата да го заметна...
Не съм ходила още да избирам, защото мисля, да направя като първия път. Да оставя това на таткото. Допада ми вкуса му, а и искам той самичък, според своите виждания да избере първата одежда на новия си син! Много ми е мило това! Simple Smile Хем и за мен ще е изненада! Simple Smile

Неки, страхотно е че вече сте си у дома! Simple Smile

# 92
добро утро,момичета! мерси за кафенцето!
Неки, добре дошли у дома! разкажи повече за ежедневието ви с Манос.
МаммаТ, да ти е жива и здрава бъдещата кака!  newsm67 приятно изкарване днес!
и аз чакам днес майстори, един за циклене на паркета в бъдещата бебешка стая, и един ,който да поосвежи с латекс тук -там, където сме омазали...та ще ходя да пиина кафенцето преди да са дошли... за сега бай  Wink Hug

# 93
MammaT мисля че не е нещо сложно , просто като дойде време си вземаш от ЖК в токуда картона(обменна карта) и направление номер 7 и с тези документи може да си раждаш кадето искаш.
Благодаря ти, Dundito! Аз знам, че не е сложно, ама не знам точно какво трябва да ми дадат от Токуда. Това май трябва да означава, че направлнието е като всяко друго направление и не е за определена болница - мога да отида да раждам и в Сливен, ако искам. И се дава 45 дена преди термина ли? Правилно ли разбирам?

MammaT не е точно като всяко направление , а си е направление "номер 7"- за раждане . Но ...да можеш и в Сливен да раждаш- кадето си пожелаеш. Те като ти дадът болничния от 45 дни са длъжни да тти дадът и картона (обменна карта) и направлението.
На записи на тонове каде ще ходиш , пак ли в Токуда или там кадето ще раждаш- това също е важно Rolling Eyes

# 94
dundito 2 , Бюбхен не е лош избор и аз също този път ще се спра на тази марка  Peace
И аз така, отново ще ползвам Бюбхен, започваме с тоаленто мляко, зимата може би ще мина на крем. Олиото да не го виждам,че съсипа всичките дрехи на Божидар. Ще купя и едно комбинирано-шампоан/душ гел, с дозатор и сапун.Бочко и толкоз.

Неки, много се радвам,че сте си в къщи, чакам снимки на малката мишка  Hug

trollipen , невероятни снимки.

Атракция
, мила , много се чудя за тези неща, защтото вчера тази в магазина ми обясняваше че трябва да си взема 3 неща, ако искам добър ефект - шампоан за главата, сапун за тяло, и ако е зимно бебе( каквото ще е ) олио newsm78- става въпрос за Биубхен козметика.
А за Джонсън - какво ще кажете??? newsm78

# 95
  • София
Добро утро, момичета, много сте ранобудни днес  Hug

Аз за козметиката още се чудя между Бюбхен и Мустела, но май ще решавам в последния момент. Млякото за тяло на Бюбхен съм си го купувала за мен и ми харесва много, но не знам дали ще важи същото за бебето.

dundito 2, на Бюбхен има един измиващ гел "От глава до пети", който изглежда подходящ като за начало и ти спестява да купуваш отделно сапун, шампоан и т.н. На мен ми се струва, че като е съвсем малко бебето няма нужда да се прекалява с толкова видове козметики. Ама всеки си решава де  Peace

Като стана дума за документите за болницата - сега си разгледах нещата, дето ми ги връчи лекарката. Дала ми е направление за хоспитализация, направление на бременна до родилно заведение (което май представлява картона, защото в него са описани мерки и теглилки и резултатите от последните изследвания) и едно медицинско направление с диагноза и молба за болничен. Някое от тези неща ли е обменната карта или тя е нещо отделно?  newsm78

# 96
Добро утро и от мен. Аз бързо включване правя и отивам да се занимавам с детенце.
Неки много ви се радвам че вече ще сте си постоянно заедно виж как търпението и грижите ви имат резултат. Да го нагушкаш и нацелуваш малкият ви мъж  Heart Eyes.

За козметиката с Ади в началото ползвах мустела. Кремче едно по плътно ( мисля за подсичане се водеше ) за дупето, но пък то доста трудно се отмиваше та не съм го ползвала често. Иначе едно за цялото тяло ( за баните говоря ) и мляко за след банята.
Като ми свършиха опаковките минах на бюпхен и от там насетне все с тях съм си карала. Пак универсалното, за телце и за косичка едно и също шампоанче и мляко за след баня. Зимата ползвах и олио, на мен не ми е цапало дрехите, но пък бебче ставаше едно лъскавко  Laughing.
Вече като по голям съм ползвала и сапуна на себамед и нивеа а сега съм взела душ глелчето на хип ( но нещо не ме кефи особено ).
А и чикото не е лошо за шампоана говоря взимах от тоз дето е в кутиика мече ( сега го ползваме като играчка ).
Туи то за козметиките.
Иначе възпалено дупе мажа с едно кремче, не е бебешко, но много бързо минава подсичане и ранички и пъпки, абе всичко. Арника се казва по аптеките го има.

Бягам да си допия кафенцето, че имам и пране дето от една седмица все го подминавам и днес най накрая трябва да го изгладя  Tired.
Хайде хубав ден мацки по късничко ще гледам да се включа пак   bouquet...

# 97
  • София; Дружбето
Аз ползвам Бюбхен за Миша. Като се роди и купих шампоан за цяло тяло и свърши чак, когато беше около годинка. Много изгодно, а и мирише страхотно. Мажех я с олиото за тяло на Бюбхен и крема за тяло - зимата и лятото се използват различни неща, ама съм забравила кога какво Rolling Eyes Сега продължавам със шампоан за тяло с плодови аромати и изобщо съм страшно доволна от тяхната серия.
Купих си гофретник и сега остава да си намеря свястна рецепта, че в ръководството за експлоатация е дадена някаква с 6 яйца и литър мляко и ми се струва прекалено голямо количество от всичко
Неки, много се радвам,че сте си в къщи Hug

# 98
добро утро и от мен.

как сте?
аз вече не мога да спя цяла нощ бушувам в кревата и само сутрин спя,вече не мога и да спя като хората но малко остава.
след 3 дни влизам в 9 месец и страшно започвам да се притеснявам.

# 99
Aз си изпратих гостите,пуснах пералня,прахосмукачка и сядам набързо да понапиша нещо,че после трябва и да приготвя нещо за обяд.

Neky,добре дошъл у дома на Манос! HugКак се справяш?Пиши по-подробно! Hug

За козметиката аз съм доволна от Чико.Не знам сега как е,но преди 8години ползвах и знам,че не е лоша.А сега ще ми я доставят направо от Италия.Ако не съм доволна ще сменям.За Джонсън нямам добро мнение-Станислав се изриваше!Сега може да е подобрено !

Комплекти за исписване гледах,но не съм купувала.Мисля да комбинирам нещо!Иначе пелена имам много красива от баткото.Чисто нова е,само го изписахме с нея.Смятам да не купувам друга!
MammaT,и аз гледах в Марк и Спенсър комплекти по 50лв,вътре имат доста неща-почти всичко,дори и шапчица.Мисля,че няколко бодита имаше,гащиризони,блузки.На мен ми се стори доста изгодно,но не съм купувала!

Тролипен,наистина много професионални снимки!Браво! smile3501

Wish,кери,и на мен доста ми се струват 1500лв,особено и за нормално раждане!Според мен не е редно цената да е една и съща!Все пак една операция има доста повече консумативи !
За сега и аз се ориентирам към Окръжна-пак ще си ангажирам лекар,но цената ще е доста по-ниска.
Хайде да отивам да готвя нещо !Приярен ден! Hug

# 100
Козметика на Джонсън и Хип- не  Stop

Купих си гофретник и сега остава да си намеря свястна рецепта, че в ръководството за експлоатация е дадена някаква с 6 яйца и литър мляко и ми се струва прекалено голямо количество от всичко
Преди повече от година пусках такава тема за рецепта,защото по която и да направех, все вглетени ми ставаха. После ми казаха от една сергия за гофрети,че имало чалън-използвал се яйчен прах или нещо подобно. Виж и тук  Peace

# 101
Здравейте и от мен  Hug
Неки мн се редвам че сте си у дома вече..мн прегръдки и целувки на теб и малкия Манос  Hug
За козметиките - насочила  съм се към Бюбхен...за джонсън чух че са го развалили
А смятам да си купя готов комплект за изписване ама чудя дали да е по дебел или по тънък  newsm78
petenceto_20 спокойно - все пак  това е най- хубавото нещо, като видиш бебо и ще забравиш всичко   bouquet
Дано всички родим безпроблемно и само здрави бебчета  Praynig   Praynig  Praynig

# 102
Добро утро, момичета, много сте ранобудни днес  Hug

Аз за козметиката още се чудя между Бюбхен и Мустела, но май ще решавам в последния момент. Млякото за тяло на Бюбхен съм си го купувала за мен и ми харесва много, но не знам дали ще важи същото за бебето.

dundito 2, на Бюбхен има един измиващ гел "От глава до пети", който изглежда подходящ като за начало и ти спестява да купуваш отделно сапун, шампоан и т.н. На мен ми се струва, че като е съвсем малко бебето няма нужда да се прекалява с толкова видове козметики. Ама всеки си решава де  Peace

Като стана дума за документите за болницата - сега си разгледах нещата, дето ми ги връчи лекарката. Дала ми е направление за хоспитализация, направление на бременна до родилно заведение (което май представлява картона, защото в него са описани мерки и теглилки и резултатите от последните изследвания) и едно медицинско направление с диагноза и молба за болничен. Някое от тези неща ли е обменната карта или тя е нещо отделно?  newsm78

S0nic
обменната карта е точно тази с мерилките и теглилките Joy. Та да може кадето и да те приемат да се вижда как ти е протекла бременността, трябва да имаш вписани и някакви изледвания.

# 103
neky,много се радвам че сте си вкъщи,колко ли е хубаво да си гушкаш бебока /е,и нашия ред ще дойде де/  Hug да го нацелуваш по сладкото дупе и да качиш снимки на хубавеца  Peace  а за тебе   newsm51

за к9озметиката-шампоана за цялото тяло,Бочко и пудра  Peace

аз отивм да  newsm64 ,по -късно ще чета и ще  пиша.  Hug

лек ден на всички  Hug

а,забравих!  ooooh! да се похваля бре какво постигнах вчера след позите от кама сутра  Joy  hahaha  Joy-лакирах си ноктите  newsm44 е,за вас може да не е кой знае какво,ама за мен си е постижение  Grinning даже и снимки качих в албумчето/и да не ми се смеете много,ама толкова мога  smile3503 /

# 104
  • Karlovo
Здравейте и от мен момичета.
Аз ще се ориентирам за козметиката по вас ,но след като се роди бебо .Комплект за изписване свекървата хареса ,а аз и дъщеря ми само отидохме да видим дали ни харесва ,много е сладък но и той ще се купува след раждането. Тук са малко суеверни и не ми дават да се разправям с тези неща , ама аз и не се натискам. Свекървата има доста добър вкус и разчитам на нея ,имали три дни и щели да се оправят с всичко докато се прибера от родилното само детето да се роди живо и здраво  Laughing .Сега в нас тече усилен ремонт ,а мен са ме назначили за ОТК , гледам отстрани и показвам пропуски и грешки  Whistling .
Неки пиши подробно ако ти остане време и пусни някоя снимка на Манос .

Общи условия

Активация на акаунт