ПЕРЛА-борбата за една споделена любов-8

• 28 153
  • 422
  •   1
Отговори
# 210
  • sofia
Момичета , много много пишете .
Почвам да ви чета това което съм пропуснла тия 3 дена .

# 211

Снимките са много хубави, всички ли са от филма, има някои, които ми се сториха, че не са, в една градинка с люлки, а и някои други newsm78

И те са от филма.

# 212
Здравейте момичета - относно клипчето с полицаите - Simple SmileSimple SmileSimple Smile аз знам че му отнели книжката на Младежа за 6 месеца
http://magazin.superonline.com/haber/2008/08/14/56863.html

Освен че му отнемат книжката за 6 месеца го и глобяват - 417 турски лири. Полицията го хваща при рутинна проверка - при която се прави проба за алкохол н авсеки един водач преминал през пункта на полицаите .Алкохолът при Къванч е бил 0.73 промила-  и понеже това е първо провинение при него (за алкохол ) му отнемат книжката за 6 месеца , глобяват го и му заключват колата (доколкото знам със скоби)

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 09:26 от Selvet

# 213
Добро утро момичета!Готови ли сте са поредния епизод на „Перла„? Имам чувството,че не са го давали от един месец Rolling Eyes

Selvet ще ми позволиш ли да добавя твоя блог на 1-ва страница в следващата тема,за предстоящо развитие на сериала?

# 214
Чакам го с нетърпение тази вечер Hug

# 215
Добро утро момичета!Готови ли сте са поредния епизод на „Перла„? Имам чувството,че не са го давали от един месец Rolling Eyes

Selvet ще ми позволиш ли да добавя твоя блог на 1-ва страница в следващата тема,за предстоящо развитие на сериала?

Разбира се Simple Smile

# 216
Чакам го с нетърпение тази вечер Hug
Да и аз  Heart Eyes

# 217
Selvet , прекрасен е блогът ти, изчетох всичко за предстоящите серии и с нетърпение чакам да публикуваш още.  Simple Smile
Въпрос с ББ: Защо се проваля меденият месец в Париж? Аз мислех, че тя с Енгин ще ходи по работа, а мъжът й не я пуска.

# 218
  • Sofia
Най сетне понеделник! Все едно цяла вечност не са давали филма!

# 219
Въпрос с ББ: Защо се проваля меденият месец в Париж? Аз мислех, че тя с Енгин ще ходи по работа, а мъжът й не я пуска.

ББ: Меденият месец изненада за Инджи организирано от Мехмед се проваля защото Инджи предпочита да работи по новата си колекция - и за нейното  повторнот представяне- до последният момент Инджи незнае къде ще я води Мехмед и след като се отказва от пътуването - разбира , че е било до Париж - много съжалява , но е късно...

# 220

ББ: Меденият месец изненада за Инджи организирано от Мехмед се проваля защото Инджи предпочита да работи по новата си колекция - и за нейното  повторнот представяне- до последният момент Инджи незнае къде ще я води Мехмед и след като се отказва от пътуването - разбира , че е било до Париж - много съжалява , но е късно...

Благодаря! Голяма патица е.

# 221
Абе какви са тези работливи жени не си гледат живота ами с техните работи Шех така толкова проблеми си беше направила с Онур,а сега и Инджи така с Мехмет......... На мен моичкия да ми каже да спра да ходя на работа веднагически спирам ама....... Crossing Arms

# 222
Абе какви са тези работливи жени не си гледат живота ами с техните работи Шех така толкова проблеми си беше направила с Онур,а сега и Инджи така с Мехмет......... На мен моичкия да ми каже да спра да ходя на работа веднагически спирам ама....... Crossing Arms

.......ама не се сеща да ти го каже Rolling Eyes Joy

# 223
  • София
Онур искаше Шех да спре да работи, за да не се среща с мъже по работа, защото той беше много ревнив. Пък, тя не беше тип жена-домакиня. А, Инджи при Шереф по цял ден ще полудее, милата. тая Шереф е ега ти и злобата. Само не ми е ясно дядото що не я натири и тя да си затваря устата.  #2gunfire

# 224

И аз така!!  Laughing
Ех, момичета, завиждам ви благороднор аз ще го изпускам филма цели 2 седмици...

Общи условия

Активация на акаунт