ПЛЕВЕН - 113

• 15 366
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
Валенце, представям си какви са цените по Софийските клубове...((

Като споменахте темата за детските градини....аз се чудя кога тук най-сетне ще направят детска градина за военните...(( Ама след като се смени правителството и министъра....май няма да доживеем. (

# 16
Веси, честит рожден ден! Да си жива, здрава и много щастлива!

# 17
Веси, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива, обичана, да ти се сбъднат всички желания!  bouquet

Предната тема я изпуснах, да се разпиша поне в тази.
С ремонта продължаваме, до под кривата круша сме. : Party
Майсторите викат - споко, види му се края, но аз не им вярвам много-много. Всичко е все още на вили и мотовили.

На заминаващите за някъде - весело изкарване и слънчево време!
Планирах и аз да се замъкнем двете с детето на Банско след ремонта, но май ме е страх да рискувам така кореместа и с малко дете да се повлечем на майната си, та най-вероятно ще си останем в Плевен...

# 18
Честит рожден ден, Веси! Много здраве и щастие!

При нас нищо ново,освен че Ники ще заминава на село. До края на август градината няма да работи. Мене ме е налегнал един мързел, от жегата ли ще да е, незнам. Чета си книжка и нищо друго не ми се прави.

# 19
  • София
Мира,скъпичко ми се струва в клубчетата.За 10 деца и 10-12 възрастни излиза към 300лв РД.Абе най евтиното  и добро ,което намерих,е по 12лв на дете,като това включва храната,каката дето ги гледа,рисунка на лице....без тематично парти.Храната е сок и пица. TiredНа мен това ми се струват мнооого пари.
Дикси,точно долу горе по това време ще дойдем,между 8 и 20,поне такива са моите планове.Ако всичко върви както трябва Ангел ще започне работа в края на другата седмица,ще видим как ще сме парично и ще дойдем да ви видим.А и да купя костюми.2 в 1 дет се вика.
Мериан,и аз в последно време много отмарям с книжки,вечер обикновенно.Блазя му на Ники. Grinning
Веси,да си жива и здрава и много,много щастлива!  bouquetДивиана,ще свърши ремонта,споко.Знам,че сега изглежда като мираж... Hug

Бубка от вчера накуцва с едното краче.Нито е подуто,нито я боли като я пипам,тича си,обаче сутрин особенно като стане накуцва.Не съм я водила на лекар,защото ---не знам защо всъщност.Дали може да е счупено и да ходи.Натискам,пипам,нищо не я боли така видимо.

# 20
Валенце, ако е счупено би трябвало да има оток. Може би наистина лекар би казал най-точно  Hug

# 21
  • Плевен
Добър вечер.
Много пишете бре,не мога да ви смогна. Rolling Eyes

# 22
Валенце, да ти кажа и тук е толкова, нали другият месец и аз ще правя РД на Калина....е хайде, малко по-евтино, но като сложиш и тортата, и горе-долу толкова излиза...

Дивиана, разписвай се по-честичко. ) А пък ремонта дано свърши скоро..)

# 23
Валенце, невъзможно е да е счупено, спокойно  Peace То ако е счупено досега да е отекло, посиняло, а да не говорим, че няма да може да седи от болка.
Стегнах багажа, БАГАЖА по-точно  Laughing
Прах, чистих, разстребвах, нали няма да има никой, трябва да е чисто и подредено  Mr. Green
Утре ще ви кажа "довиждане".

# 24

Утре ще ви кажа "довиждане".

Вече е утре  Thinking

# 25
  • София
Музе,ни с тебе ли сме най-луди,та не можем да спим. Laughing
Абе имам чувството,че наблиз до нас си устроваха от тези състезания с колите.Луда станах,по едно време мислех да звъня в полицията.Ние с Бубка се събудихме веднага,Мими и Ангел не помръдват.
И ние утре /днес заминаваме за Враца.
Дикси,мерси.

# 26
Тъй-тъй.
Изпратихме кръстника.Поради огромното количество изпита бира така и не уточнихме дата за кръщенето.Ще трябва пак да се събираме Laughing Mr. Green
Дикси,луд умора няма.Земай ме,обещавам да помагам.Нали ти казах- и готвя и чистя,и Калин ще гледам,и кафенце ще ти правя.Само да изчезна от този град,че както съм се закотвила,няма скоро да мръдна Naughty BlushБагажа стягам за 15минути Peace
Валенце,да не е стъпила накриво? newsm78 И според мен не може да е счупено.
Луда-луда,ама утре ще ми е крив света Sunglasses
Хайде да си доошетам и да лягам,че като гледам часовника скоро ще ме събуди един малък ангел Laughing Heart Eyes

# 27
Мен вече ме събуди малкият ангел  Simple Smile А и трябва да пусна няколко атаки  Simple Smile
Валенце , и аз мисля, че няма как да е счупено, даже не може и да е пукната кост. Аз няколко пъти, щото много мирно съм седяла имах пукнати кости на ръката- боли си ужасно.
Натали за 2 седмици ходене на ясла стоя само по 2 часа и не се чувстваше добре. Тъжно и е, не си играе с децата. А миналата седмица си дойдоха майка ми и баща ми, не иска да стои и при тях. Не че и при другата си баба иска. Та засега ми отпада 2-3 дни да отидем някъде без нея. А другата седмица се впускаме в приключението наречено ремонт. Първи мислехме да правим само нещо дребно, но с всеки изминал ден ми идват нови идеи.

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 03:22 от Silvipl

# 28
Чудесно! Значи ви казвам довиждане и като си дойда само хубави неща да прочета  Hug

# 29
Чудесно! Значи ви казвам довиждане и като си дойда само хубави неща да прочета  Hug

Приятно изкарване и осигурявай на мъжете студена бира  cheers за семейно щастие

Общи условия

Активация на акаунт