ПЛЕВЕН - 113

• 15 363
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
Защо мола да е забележителността на Търново??На всички е пределно ясно коя е -Царевец.

Царевец в Търново ли беше? А аз винаги съм си мислил, че е в Габрово.

Svetlla_77 и пицарии   chef Има една в успоредна на главната им по посока Царевец от лявата страна. Правят ги на пещ. Вкуснотийка  Sunglasses

# 46
Като стана дума за Търново ,понеделник или вторник отивам да записвам за второ класиране. Приели са ме с Детска училищна и начална училищна педагогика това ми е трето желание ,вече почнах да се поотчайвам.Ще чакам да видим какво ще стане ,дано защипя друго. Изобщо незнам Търново ,много пъти сме ходили ,защото Вальо учеше там ,но с кола,а като съм с кола съм като кон с капаци  ooooh! ,добре че в сайта пише какво да хванеш за да  стигнеш до ректората.

# 47
  • Плевен
A в Шумен насред центъра една огромна реклама на бира "Загорка". За тези които не знаят в Шумен се произвежда "Шуменско пиво". За местните хора това е атракция на града.
Освен Шуменско пиво там се произвежда и бира Карлсберг и Туборг.
В непосредствена близост до завода шуменци имат хубав парк като нашия "Кайлъка". Падна ми шапката като видях каква детска площадка са открили наскоро там. Не е голяма, но много хубава, удобна и обезопасена.

# 48
ftall  струва ми се, че за пицария Темпо ти е думата
black_cherry  насреща съм ако имаш питане по търновски въпроси  Simple Smile  Аз съм от дальеко и говоря мьеко  Wink

# 49
Здравейте и от мен. ))))

В.Търново не ми харесва особено като град, имат хубави кръчми, но с тези тесни улички и баири....ужас...)

valка, явно са я сложили наскоро тази реклама, нямаше я миналата година, или поне не съм забелязала. )))
Ама нямам и наблюдения баш това да е атракцията на града за местните. )))
По-бих се съгласила за паметника 1300г Българска държава и цялата местност там, където е паметника.

Мен ме цепи една глава, ужас....до сега четох за кучетата, ваксините (поне по отношение на тях не крият, че не са кой знае колко ефективни и прилагат изследвания, които сочат процента заболеваемост от различни болести след ваксиниране) и т.н. подобни, каним се да вземем каракачанка, ама ще видим, още мислим. ))

# 50
  • Плевен
Мира, временна атракция си е за града, защото рекламата е на Загорка. Спор няма, че най-големият паметник за Шумен са тоновете бетон изляти на Шуменското плато. Даже е страшничко като го видиш отблизо. А много шуменци и до днес всяка сутрин изкачват стъпалата до този паметник, а те хич не са малко.

# 51
Стелче,много се радвам за теб.Ти запиши някаква специалност пък после може да се прехвърлиш Peace
ДесиТ,дано скоро имаш повече време за нас,че ни липсваш Hug
В Търново посоките са 3-нагоре,надолу и по стълбите hahaha.На мен града си ми харесва.Сестра ми първата година беше там студентка и редовно й ходех на гости/да не кажа всеки уикенд/....Какво гадже имах тогава-един неин колега Laughing Mr. Green Blush

Някой може ли да ми пусне линк с Църковния календар,че все попадам на някакви пародии Praynig

# 52
Някой може ли да ми пусне линк с Църковния календар,че все попадам на някакви пародии Praynig
Цък Wink

Търново е ... хубав град, но не точно моя тип. Бях влязъл в един площад в началото на т.нар. Чаршия с кола. Ако спазваш знаците когато влезеш там там си оставаш Всички уличи забранени, а до него се стига.

А всичките забележителности освен МОЛ-а съм ги обиколил. Май.
Сега като знам за Царевец ще го потърся и отида  Wink

# 53
Ей, тя темата прерастна в такава за северна България Simple Smile В Търново не съм ходила от години.. ooooh!Валка, хич ли не се минава през Бяла  за морето?Един колега се е засилил и цял ден му обяснявам маршрута от там newsm78
Аз след малко потеглям за Плевен. Чакам мъжо да ме вземе че си вися на работа с охраната Crazy
Деси, ще ти звънна като станем  Peace

# 54
valка, майка ми е от там та всяко лято прекарвах в Шумен, и сега си ходя. )
Паметника на мен си ми харесва, пък не виждам нищо страшно в него. Много се кефех да ходя там, да тичам и крещя и чувам ехото. )))
Стъпалата са точно 1300, каквото е и името на паметника. ) И аз редовно ги изкачвах, защото живеем точно под тях. ))

# 55
А здравейте и от мен.Ето по кое време мога спокойно да кажа, че няма какво да  правя освен да чета форума.Ужас ooooh!

# 56
Добро утро колко сме се наспали е под въпрос но от тази нощ с малката ще спим на по-широка спалня за да и е по удобно на нея че аман от гъчканици цялото семейство аз малката и баща и да спим на една спалня ни аз се наспивам като човек ни малката а баща и място не си намери през ноща въртя се въртя се става и то един сън нямам думи просто...Да се сърди да прави каквото ще но не се издържа...

# 57
  • Плевен
velmar, може да мине през обходните русенски селца, но на големия разклон, който води точно за Бяла-Русе има огромна жълта табела за Варна, която сочи да се мине през В. Търново. Виж го на картата. Ние решихме да минем по запланувания път, но в Бяла имаше патрулка и ни  върна обратно. И ние щем не щем пътувахме през В. Търново. Пътят е хубав и не е натоварен. (В. Търново, Омуртаг, Търговище, Варна).

# 58
Грета да е честита днес! Жива и здрава и безумно щастлива! 
И да почерпи след морето  Wink

# 59
  • Плевен
Гретка, да си жива и здрава, и много щастлива!
velmar, може да мине през обходните русенски селца, но на големия разклон, който води точно за Бяла-Русе има огромна жълта табела за Варна, която сочи да се мине през В. Търново. Виж го на картата. Ние решихме да минем по запланувания път, но в Бяла имаше патрулка и ни  върна обратно. И ние щем не щем пътувахме през В. Търново. Пътят е хубав и не е натоварен. (В. Търново, Омуртаг, Търговище, Варна).
Валка, минава се през Бяла. Но уж е направен пътя само за живеещите там. Казваш,че отиваш в центъра и няма проблем да минеш през полицаите,иначе е голямо обикаляне.

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 09:30 от нади_миши

Общи условия

Активация на акаунт