ПЛЕВЕН - 113

• 15 361
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден,Грета!Здраве,любов и много късмет!

# 61

Честит ден ден Грета! Желая ти щастие!    bouquet

# 62
  • Плевен
ГРЕТА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
ДА СИ ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА!!!

# 63
Добро утро и от нас. )) Днес ни чака пране на килими. ))

Грета, Честит Рожден Ден, много щастие и успехи!

# 64
Грета, честит рожден ден! Бъди винаги така енергична, всеотдайна и бъбрива  Wink

# 65
Честит рожден ден Грета !!
Косе , няма да записвам още ,ще чакам .
Търново е супер само кинти да имаш ,доста мвста за харчене има .

# 66
  • Плевен
ГРЕТА, честит рожден ден! Весел празник и прекрасна почивка на морето.

# 67
Да ви се похваля ,най -накря ми дойде 2 години го чакам . Помня ,че чакането почна когато бях на училище и влачех цял месец една певръзка в чантата .  Останах си с чакането. Имам чувството ,че е било мнооого отдавна.

# 68
  • Плевен
Честито.

# 69
Велмар, ще чакам да ми звъннеш, ние сме от 18ч до късно вечерта на рожден ден в средното кафе в Градската градина.

Сутринта ми беше жега и реших да заведа децата в клуба в МОЛ-а, за разнообразие. За Елена това е такъв кеф, пощуря това дете, а аз си починах и си седях на хладничко.
Понеже споменахте цените в София, да споделя за мола, че гледах ценоразписа днес- варират между 170-250 - според партито - това са цени за 10 деца плюс пиците, соковете, шампанско, бисквити разни, води, сокове, аниматор или диджей, парти артикулите, малки подаръчета и не помня още какво. Това е за два часа.
Според мен е горе-долу ок, стига да ти се дават толкова пари, ние за РД на Яна понеже хранихме и родителите и ни излезе 200-300лв, не мога да преценя колко точно. Смятам догодина да е далеч по-скромно и само с деца, защото са вече големи. Аз понеже на моменти съм адски стисната, ако реша мога и с 50лв да направя РД-то, че и с много по-малко, стига тортата да е домашна и да е само детско партито.

Търново не ми е хич по сърце, не знам защо, някак ми е тясно там, клаустрофобично. От този тип градчета много повече харесвам Трявна и Боженци...
Иначе да харчиш пари може навсякъде...

# 70
Здравейте и от нас. ))
Тъкмо се завръщаме от Градската градина, голямо спокойствие днес там. Пихме кафенце, видяхме Константина и Хриси, а после Калина се рови 40мин в пясъка. ))))

black_cherry, ами честито, щом си го чакала толкова време...))) Аз ще съм много радостна ако не ми идва 2г. ))))

ДеЩо, в клуба на МОЛа така и не съм ходила, само в началото като го откриха. Има ли място и за родителите където да се почерпят, или не? Защото ако не може да стоим с децата там (повечето са на по 2г), няма как да стане номера.
Миналата година РД на Калина в Диснимания ми излезе към 250лв, но бяха пропуснали да маркират тортата, та щеше да стъпи иначе на 300лв.

# 71
Здравейте и от мен в новата тема!
Ние винаги сме предпочитали пътят до Варна да е през Търново,все пак е магистрала и метан има навсякъде....
Черешке,честито Mr. Green
Аис,Стелито няма ли си легло или кошара където да си спи,според мен трябва да я отучиш да спи с вас,ама вие си знаете
Марио става все по немирен Mr. Green,мъчи се да лази,да докопва всичко което види,дистанционните и телефоните са му слабост/не че му ги давам/ама като ги пипне.. Crazy
Грета,честит рожден ден!Много здраве,щастие и любов!

# 72
Грета,честит празник,мила!Всичко най-най ти желая и естествено най-вече нека никога не слиза лъчезарната ти усмивка от лицето  bouquet Praynig
Стелче,пак честито.Аз бях много разочарована като ми дойде още на 2ия месец Laughing Mr. GreenКога ще те видя теб?И Бобсън естествено Praynig
Аис,и според мен трябва всяко дете да си знае леглото,но вие си преценявате. Blush
Сестричка си е вече тук с щерката и от утре ще пада голяяяяяямо лудуване. Joy
Отивам да дремна,че нещо ми е мнооого уморено.

# 73
Мира, има едни 4-5 масички, където може да сте и тъкмо ще наглеждате децата. Но не съм сигурна, че има голям избор за консумация. Аз бих отишла във Ванилата докато децата играят, но вашите деца са мънички и няма да ги пуснат без придружител.  Peace

Валенце, ако искаш пиши на belinda, тя беше много доволна от някакъв детски клуб в София, били са вчера там и впечатленията са пресни
На мен много ми харесва Приказка без край, но сме ходили само да водим Яна, не сме виждали как протича празника - намира се недалеч от Румънското посолство, не знам и като цени как е, в Нашите деца има доста теми за софийските клубове

Грета, пожелавам ти много вътрешно спокойствие, да си обградена от добри хора, да те радват децата, да си здрава  и все така свежа и с боен дух!   bouquet  Hug

Косе, вчера непозната за мен личност разхождаше Хриси и минаха покрай нас  Flutter

Според мен, ако на родителите не им пречи на спането или на нещо друго, няма проблем детето да спи с тях, докато не се почувства готово да се отдели  Peace
Лично на мен така ми е по-лесно, защото Елена ми е под ръка, под цица де - хаха, за кърменето, иначе трябва да ставам, да лягам в нейното легло и да се сгъвам, пък заспивам вътре и после се събуждам схваната - абе като спи при нас всички сме далеч по-спокойни и наспани
Но напоследък ни е жега и през половината нощ си спи в нейното легло, по някое време я пренасям при нас да суче и така откъртваме - така и сутрин спи до по-късно, иначе става в 6-7

# 74
ДеЩо, и аз съм виждала че има няколко масички, но явно няма да се получи там, все ми се искаше да разнообразим.
Те ще оставят децата без нас, но децата няма да стоят там без родителите, или поне 90% от тях. ))
Мерси все пак за отзивите, явно ще го караме пак в Диснито. ))

Калина също половината нощ прекарва при нас, понякога по-малко, друг път повече. Това е още от миналата година, когато тръгнахме по почивки и спеше между нас. След като се върнахме в къщи, вече искаше да заспива на спалнята. Аз я местя в леглото, а тя по някое време през нощта става и я взимам отново при нас.
Не ми пречи особено, най-напред се опитвах да я уча да си остава в леглото, но после се отказах...

Общи условия

Активация на акаунт