ПЛЕВЕН - 113

• 15 357
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен
Тесс, вие и палатка ли носихте? Никога не съм спала на палатка, но сигурно е много интересно и забавно.

# 91
valка и на нас ни беше за сефте, като за 1 вечер много ми хареса! И палатка, и спални чували си имаме иначе, ама все не е идвал случай да ги ползваме. Децата много харесаха и спането на палатка, и огън си направихме, абе съвсем нестандартно си беше  Simple Smile

# 92
Гретхен, на патерица - честит рожден ден! Все така позитивна, все така лъчезарна, здрава и щастлива да си!  bouquet
Теси, добре завърнала се! Heart Eyes
Пламси - тоже! Hug
На новата студентка - честито! Hug

# 93
Хехе, Номадка, като сме семейни да не сме умрели, искам да кажа, че нощните изпълнения може да се правят и извън легло, а може и да не са само нощни, че и децата всъщност изобщо не пречат, спят дълбоко  Laughing

Тесс, аз не бих се изкефила толкова заради звездите, а заради пространството, обичам да съм нашироко, а е готино да се събудиш и веднага да си навън, също така ми харесва, че по такива места срещаш интересни и по-свободомислещи хора, има непринудени разговори, научаваш нещо ново, весело е, на мен рутината около майчинството и липсата на социален живот ми тежи, затова и няма да се изкефя да ида на хотел и да разцъквам с нови дрешки и около мен да има само чужденци, пробвахме предна година, умрях от скука и преяждане  Laughing

Косе, явно Хриси има двойничка  Shocked

# 94
Малката без проблеми си заспа в леглото и цяла нощ не се е будила.Сега на сутринта се събуди макар и раничко но все пак е добре че се е наспала и е бодра.Започва с игрите от сутринта.Вчера гледах един научнопуполярен филм по бтв за бебетата много интересен беше.

# 95
Добриютро!
Дес,след малко излизаме,предполагам че след 9 ще съм в Градската PeaceЩе взема и пояса с мен Laughing
Айс,как мина нощта?Стели спа ли в леглото си?

Редактирам се-видях 7страница със закъснение след като си побликувах поста.А одеве я нямаше.
Дес,много ме озадачи с двойничката на Хриси и понеже дните ми се сливат не мога да се сетя дали съм се отделяла от нея.С мъж или с жена я видя?

# 96
Добре дошли , морските  Hug
Божидар почна миналата година да спи при нас, отучихме го преди няколко месеца.
Пламси, как изкара без Миша?

# 97
Добър ден и от мен. ))))

Много нещо сте изписали, браво. ))))

Добре дошли на завърналите се от морето. ))))

Мен днес ме чакат задачи, трябва да си нося документите от програмата В подкрепа на майчинството, после да караме баба ми на лекар....и после на село, а днес ще е жега. ((
Но ще отидем малко за разнообразие и Калина да поиграе с едно коте. ))))

Да взема да попитам и тук, че в темата за кучетата никой не ми отговори. )
Мислим да вземем малко куче на 2месеца, каракачанка. Как се спогаждат куче и дете и т.н., от какво трябва да предпазвам евентуално Калина?

Я още един бърз въпрос, социално подпомагане нали се премести в Маниа тауър, на кой етаж е?

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 10:16 от Mirama

# 98
Мирама , долу в партера ,но не влизаш вътре ,както е входа на сградата ,отляво е Оливс ,отдясно са соц.
Мале Тес супер е било ,ще втъркам далаверата на Вальо , той иска да отскокнем за няколко дни има много рибари в семейството , затова имаме и и палатки. Е Супер . Незнам само дали ще стане номера с Боби на тези полеви условия . А как ще е. Дали ще му пречи ?

# 99
  • Плевен
Черешке, по морето чужденците бяха с малки бебета в колички. Чудех им се на смелостта, че са ги взели. На палатка с бебе ми се струва рисковано, в хотел или квартира по-бива.

# 100
Стелче, ние утре през нощта заминаваме на къмпинга, свързах се с много хора, които са ходили и ще ходят - всички си взимат бебетата и децата със себе си, че и заради това отиват - емоции за големите, чист въздух за всички
Там условията ще са следните - компостни тоалетни, вода докарана с водоноски или купена от магазина, най-близкия е на 4 км, но повече може да се разчита на другият най-близък, който е на 30км, ще има осигурено медицинско лице, най-близката чешма е на 1км, ако държим ние да си пълним вода
Нощем температурите падат до 6-7 градуса, няма ток, макар, че ще има концерти и събития, които явно си карат тока с тях, правят си го там, не разбирам
Ние ще сме с газов котлон, на който ще топлим вода за къпане, за готвене и ще се осветяваме с газова лампа и фенери, купихме си и подвижен душ - в Ташев ги има, може да видите - водата се топли в едно като мех, черно, от слънцето - 20 литра, но може и да си топлиш вода в пластмасови бутилки през деня и вечер да се обливаш, за целта днес ще си купя бански
Взехме си сгъваема маса, столче много яко от един рибарски магазин, надуваеми възглавници и легла, 4-местна палатка

За Елена ще и сготвя и стерилизирам бурканчета, но и ще разчитам на кърмене и сухи неща, абе за 5 дни ще се оправим, големите сме по-сложни, че няма хладилна чанта, ще се готви от ден за ден - картофи, салати, леща, такива

Това ,което ни притеснява е, че ще има много хора и дали ще си намерим хубаво място за палатката, както и че нямам гумени ботуши за Яна, а сутрин ще е мокро сигурно  newsm78 то и ние нямаме непромукаеми обувки де

Някой може ли да сподели как се затваря готвена храна в бурканчета, така че да издържи 3-4 дни най-много, гореща да наливам храната или да варя капачките ли кво беше  newsm78

# 101
Някой може ли да сподели как се затваря готвена храна в бурканчета, така че да издържи 3-4 дни най-много, гореща да наливам храната или да варя капачките ли кво беше  newsm78
Затваряш бурканите и ги вариш като компоти.10 мин най-сигурно  Peace

# 102
Деси,аз така затворих 5 бурканчета супа и 5 манджа за Трявна.Насипваш храната гореща в бурканчетата,слагаш ги в тенджера и наливаш вода да покрие капачките.След като заври водата засичаш 10 минути.Не знам колко издържат-2 дни само яде от тях,добре че бях взела и пюрета.

Вчера водих Симона за втори път в детския клуб в Мола,много й харесва там,пък и аз си почивам.Но вече сме в другата крайност-не гушка никой,а щипе и хапе по ръцете,блъска се.Явно разбра че повечето правят така и гледа от тях  Laughing

# 103
Здравейте и от мен. ))))

ДеЩо, после ще разказваш емоции и как е минало като се върнете. )))) Хубаво звучи, но аз само веднъж съм спала на палатка....и не останах хич очарована. )))
А защо не вземеш пюрета за там, хем ще ти е по-лесно, хем няма да се чудиш дали ще се развалят?

Аз се възмутих от новото място на Социално подпомагане. Как е възможно в сграда, която стои празна, да го забият там долу, в едно миниатюрно помещение. Хората стоят от вън като овце, един на вратата те пита за какво си и ако има друг човек вътре, не те пуска. Пълна идиотщина и простотия.....а в сградата има точно 2магазина и кафенето...

Следващата простотия, на която бях свидетел е частен кабинет на известен ортопед в града.
Е, чудя се аз....може ли ортопед да си направи кабинета в блок, в който за да стигнеш до него (на първи етаж), трябва да минеш през 20стъпала. Ако не сте виждали хора с патерици, бастуни и т.н. как катерят 20стъпала.....мога да ви насоча.
Няма да споменавам по колко пари взима, само за да ти каже добър ден...

# 104
Мира, недимислици колкото щеш. Във 2ро ДКЦ асансьорите са толкова тесни, че по-големи колички не могат да влязат, инвалидни едва ли. В Мания таур когато ходих нямаше рампа , а стълбите са доста.
Ние имаме каракачанка. Много е добричка, въпреки че изглежда страшна, защото е доста голяма и напълно черна. Докато стана на 3 месеца и и минаха всички ваксини я гледахме в къщи- доста едро добиче е и успя да прегризе коаксиалните кабели за кабелната и дъната на 2 панталона на мъжа ми  Simple Smile
Деси, варят се 10-15 минути след като заври водата. В буркатчета от пюрета не става- капачките не са добри. По-добре в бурканчета от лютеница или конфитюр.

Общи условия

Активация на акаунт