ПЛЕВЕН - 113

• 15 359
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Яна спеше сама докато не тръгна на ясла, отдели се миналият октомври, когато имаше вече и собствена стая. Но понякога и сега спя с нея, леглото и е широко и като легна да и прочета приказка и заспиваме двете, абе голямо местене по леглата е при нас нощем.
Не ни пречи, даже ни е приятно, само в такива моменти като снощи ми идеше да се гръмна - Елена един час се въртя преди да заспи, Яна не иска да си иде в стаята - всички накуп на спалнята, а тя не е голяма, а то жегаааа....идеше ми да ги наритам  Crazy
А следобеда преди това заспах с Елена, после си лежах и гледах филмче, по едно време Яна дойде и каза, че иска да е близо до мен, че била изморена и легна и в 18ч заспа - къртят и двете, ама ме притиснали и се изпотили, а аз много мразя да ми е топло - избягах навън и се мотках един час сама със свободни ръце, че и дъжд ме валя.

# 76
И ние сме така ,вечер като го сложа да легне през нощта се буди и го местя при мен ,сега го мъчат кътнициите и се върти ,пищи една минута и пак заспива ,но обикаля цялото легло ,колкото да ме разсъни и спи също до късно когато е при мен.,
Косе ,сутрин неможем да се организираме ,Боби става в 9 , може вечер да се разберем тази седмица. Как са ви зъбите , има ли нови ?

# 77
Деси,припознала си се Naughty.Вчера точно Хриси не се е отделяла от мен,освен да си видяла баща й с нея да ме чакат пред фотото на Цв.Спасов,но него си го виждала. Peace
Стелче,зъби нови няма,освен 2та долни,но ни растат 4кучешки наведнъж+първата и 2рата двойка горни.И като рече да е кисела,няма угодия ooooh!
За кърмене и спане в едно легло съм съгласна,даже подкрепям,но иначе-твърдо "НЕ" Naughty

# 78
Благодаря ви много за пожеланията!   cook beer3 Wine Glass Misc Baby Bottle Малка почрпка за майки, бащи и деца!
И поздрави от морето! Прекарваме си добре, доколото можем с две деца!

# 79
Стелито от тази вечер ще я уча да спи в нейното легло.  newsm07 Досега спеше при нас на спалнята но вече и става тясно та затова ще си спи където и е мястото.То е пак при нас в същата стая леглото и.Ще я науча може би в началото ще е трудно но ще се научи.

# 80
  • плевен
Никога малкия не е спал при нас на леглото,от бебе си е в креватчето и си знае че там е неговото място.Никога не е искал на спалнята,заспива си сам,става си сам.Нямам никакви проблеми

# 81
Завърнах се и аз от морето, макар че хич не ми се искаше Grinning Изкарахме супер този път.

Грета, честит рожден ден!!!! Здраве, късмет и любов ти желая! Heart Eyes

# 82
Грета честит рожден ден и от мен.Да си здрава ,много щастлива,най-обичаната и много професионални успехи

# 83
  • Плевен
Здравейте и от мен. И ние днес се прибрахме от морето.
Честит рожден ден на Грета. Жива и здрава да си! Heart Eyes
Прочетох само последната страница. Другата седмица повече. Честито обаче на кой каквото съм изтървала.
Утре отивам да си взема Миша от майка ми.
Май приключихме с ходенето на море в Албена. Хотелът хич не ни хареса. Другата седмица ще ви поразкажа.

# 84
Малката я сложих в нейното легло и заспа вече-ще се научи да спи там а не при нас на спалнята.И аз отивам след малко да спя.

# 85
пламси, защо така с хотела?

Ние отидохме без никаква резервация в разгара на сезона и понеже първата вечер пристигнахме късно и нямаше време да обикаляме да търсим хотел, спахме на един супер труднодостъпен плаж на палатка! Страхотно беше - първо видяхме тази звезда Бетелегейз май й беше името, супер ярка и си прави лунна пътечка по морето направо. После - имаше сума ти падащи звезди, такава красота, бяха забравила какво е, лежахме и гледахме небето до 2 часа през нощта Simple Smile На Дещовиди съм сигурна, че много би й харесало! После на другия ден намерихме едно затворено комплексче хотелчета до Обзор - Обзор Бийч ризорт, много чисто, с хубав плаж, повечето гости бяха чужденци. Апартамента - много голям, вкл. си имаше напълно оборудвана кухня, пералня и съдомиялна за който иска да ползва  Mr. Green И една голяма тераса с изглед към морето. Много ми хареса, ама наистина много, и го препоръчвам, за семейства с деца си е супер. До нощен живот не съм стигала, така че не знам има ли забавления от този род наоколо, едната вечер се разходихме до Бяла, е там вече направо беше паднала бомба, нямаше жива душа по улиците.

# 86
Лелеее, колко сте изписали. Нямате изчитане. Simple Smile
ЧРД, Грета! Желая ти много здраве и усмивки!  bouquet

# 87
Стели_петя - лека нощ! Това си е сериозен проблем детето да отнема от интимното ви пространство на теб и мъжа ти. Добре е със съвместни усилия да решите проблема, за да ви остане повече време за нощни палувания! Предполагам, че той те подкрепя. Peace
До дамите обичащи да правят разни сладки работи най-вече торти, с които да ни черпят не само виртуално ами и реално, се обръщам. Ако не сте се сетили да търсите в ю-туб до сега, да ви кажа, че там реално има нагледни уроци по правене или декориране на торти. Например това , което си е унисекс модел торта. Паролата в търсачката е - how to make a cake или Decorating a cake Laughing Laughing Laughing
На върналите се от морето - добре дошли! Mr. Green

# 88
Номадка,зариби ме Hug Heart Eyes

# 89
При нас редовно има някое дете в леглото, но това не ни е било проблем никога  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт