Отговори
# 570
Уффф Иве  Hug Hug Hug
много лоши новини... дано скоро се разбере какво му е че да се излекува, дръж се  Hug Hug Hug

Роска
браво на теб и мерси, аз пак се сетих да те питам онзи уред от свекито какво стана - действа ли, доволна ли си и тн, не си писа отзиви е то цяла година мина  Mr. Green

Трейси
не аз бе душа, Ивето щеше да дава рецепта за воси хнизда, аз само споделих че ги унищожавам за нула време и са опасни за мен  Mr. Green И Наталина със сигурност ще има рецепта в темата си, но сега нямам време да търся...през деня ще видя...

В нашия магазин смес за перники вече няма... голяма съм блейка..

За 1.г. играчки за бутане или дърпане - това най-много ги забавлява

# 571
  • Чехия
Здравейте момичета,
Иве,много лошо това дето го пишеш,дано всичко бързо се нареди и да забравите.Аз знам какво - Рая ми е оперираха на 24.12.2007 в Прага и знам какво е чувството и настроението,ама то и да не беше по празници все е едно-гадно е по всяко време
Иначе при нас е всичко по старо му,мислех си че по празниците ще си бъдем сами с децата-така исках да бъде тази година-но Маман пристига и няма сила която де е спре  Crazy Никой нищо не пише за дарки  Mr. Green кой какво си избра,тази година аз си избрах първа  Mr. Green то за мен все време не остава и така.Сладки няма да пека ,но с 2 комшйки сме се разбрали от мен баница и баклава а те ще ми дадат слаки-нали знаете че съм с 2 леви ръчички  Whistling и така
Това е от мен за сега-лека и безаварйна
П.П. Ели да ти е жива и здрава малката бандитка  newsm51

# 572
Иве, искрено се надявам и стискам палци нещата около вас да се оправят възможно най-бързо

Еее, Ели, аз защото знам, че ти си като Шерлок Холмс и всичко издирваш, та затова. Аз ще седна да прегледам блога на Наталина и ще я изровя рецептата, па после и ще ти пратя няколко гнезда за се почерпите  Mr. Green ти опустошителко моя  Heart Eyes И честита ти именничка с малко закъснение

Раде, и какво си избра  Laughing
Аз даречек ще получа от мъжлето - пръстен, обеци и синджирче в една гама със скъпоценни камъни- златни. Вече са поръчани и ги чакам сругата седмица  Mr. Green Това е и порадък за раждането на Дани

Честит празник на всички празнували и непразнували  Joy

# 573
Здравейте мами от Чехия
извинявам се че нахлувам в темата ви, но имам въпрос моя татко е в чехия и до вчера имаше работа, обаче днес го освободили и сега търси работа, да знаете някъде да търсят работници?
Благодаря ви предварително  bouquet

# 574
Привет на всички    Hug
Да са живи и здрави именниците със закъснение   bouquet
 Иве всички стискаме палци и се надяваме вашия тати да се прибере при вас вкъщи възможно най - скоро  Praynig  Hug.
 Нашият тати и той в петък се прибра накуцвайки, стъпал на един гвоздей на работа, че после и при нас болница, превръзка, ваксина и така  Sad , но днес вече сме по-добре .
Трейси ето рецептата на Наталина , тя даже е пуснала няколко варианта за пълнеж
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,249.msg40171.html#msg40171

# 575
  • Чехия
Ох момичета стига с тия вкусотии че ми текат лигите,а немога сладко-всъщност днес съм на зубар да ми вадят мъдрец-толкова ме е страх че ще припадна.
Трейси аз по скромно  Mr. Green ще мина.Това е моя дарек  http://universalshop.cz/popup_image.php/pID/966
А след 2 месеца ще правя тридесетак и имам нещо подобно като твоя дарек в мислите си но ме е страх да си го каже-ще почакам да мине малко време и ще го изтърся  Mr. Green
Хайде стискайте ми палци за тъпия ми зъб че ще се напикая от страх

# 576
Здравейте,
Моми4ета благодаря ВИ много за подкрепата имам нужда от нея и то много Hug
Състоянието на нашия тати е стабилизирано но ни 4ака дълъг път с много препятствия който трябва да извървим.То4ната диагноза все още не са ми я споделили,за сега се о4ертава дълъг престой в болницата около 6 седмици но още не е окон4ателно де,та ще видим.
Ние сме от в4ера с малката в Хумполец у зълвата 4е ме беше страх да съм сама с детето щот от притеснение и нерви не ми беше някак си добре.Днес ще останем но утре можеби ще искам да се приберем,според зависи кво инфо ще ми даде доктора днеска.Надявам се ве4е да ми позволят да видя мъжлето инак ще изперкам.

Айде стига съм ви занимавала с тъжни мисли newsm78

4естита именни4ка на Ели да ти е жива и здрава,само да ви радва Hug

Бани хайде вашия тати да му минава крака бързо.

Успех ви желая с пе4енето на цукровите,аз най-вероятно няма да правя,единствено ако сме вси4ки вкъщи.

4ао и целуфки Hug

# 577
Здравейте и от мен,

Напоследък Ванеса изобщо не спи у дома, нощем се буди по 100 пъти, а тая сутрин в 4 беше готова за ясла. Толкова съм уморена, че няма вече накъде...
Иве, стискам ти палци всичко да се нареди при вас, много ще е трудно,но добре, че имаш къде да отидеш и да намериш подкрепа от близки.На мен все повече ми тежи, че нямам хора, на които да разчитам тук.Бързо възстановяване на мъжа ти, тук докторите са много кадърни, не се паникьосвай...

Mimeto80 - www.praze.cz Има частни агенции за подбор на кадри, които не вземат никакви такси за услугата от работника, така че опитайте там. Успех!

Раде, не се шашкай па ти бе, 2 деца си родила, сега от един мъдрец трепереш.Процедурата е много гадна, но първо се увери, че те е хванала упойката. Питай доктора каква вода за уста да си вземеш за да се жабуриш за по-бързо зарастване на венеца. 

# 578
  Иве, стискам ви палци мила  Praynig Hug
 Толкова е гадно, сега и празници се задават, но нищо, по-важно е вашия тати бързо да се оправи и да си е с вас  Praynig
 Целувки на малката принцеса  Hug

# 579
Здравейте момичета Hug
Ивенце, много гадно се е получило при вас, но горе главата, не се предавай, вси4ко ще се оправи. Гледаите се сега с Алексито и тати скоро ще си е при вас и ще ви гушка Praynig

Ние сме малко грипозни, но епидемията не е отминала. От днес казаха, започва да снежи, а на мен хич не ми се ще Mr. Green
 При нас идва Микулаш и мноооогоооо подаръци раздаде. За Коледа мислим да отскочим до БГ, че пак там колко изненади ни очакват.... бабите изкупиха подараците Joy, и вкусотий се стядат.....
Миленка, и Дени не спи много, какви са тия деца незнам, ве4ер не мога да го сложа до 10, а сутрин е станал в5.30ч Mr. Green
Аз не доспивам, докато оправя след тях.... и сутрин рано ставане, водим Ванеска на училище, на обед прибираме, учим,ако Дени спи , инак не става, той пипа нещата на кака си и става страшно.....та се налага да чакаме тати от работа и тогава.... абе докато са малки е така, ама това е hahaha
Целувки на всички от нас  bouquet

# 580
Ивче, как е вашия татко? Подобрява ли се?
Бани, твоето мъжле оправя ли се и той?
Ани, блазе ви, че ще си ходите до БГ. Гледайте бързичко д се оправите от тоя грип, че гадна работа е това да си болен.
Бебешоци, как сте вие? Оправихте ли се от шарката? Кърмиш ли още?
Ели,душа, започна ли да печеш цукровите. Аз си записах рецептата за воси хнизда и ще ги правя тези дни, но първо трябва да си купя формички.
оле, това започнах да го пиша преди поне 5 часа.
Миленче, дано се  оправят нещата със спането.
Раде, как мина зъболекаря? Дано си ок, на мъжото му вадиха вече три мъдреца, двата наведнъг даже, ама нещо не му хванала донре упойката и малко ... поприпаднал  #Crazy ама бързо се свестил де. После се беше запасил с приятелите Джим и Джак и лесно го понесе  Joy Joy Joy
Дани вече спи, дано да не се буди през нощта, че и той напоследък ми се буди по 4 -5 пъти да яде през нощта, явно някаква криза на растежа го е хванала  newsm78
лека нощ на всички

# 581
Здравейте вси4ки,
с Алекс сме си ве4е вкъщи два дни,тати е добре,ве4е е на нормално отделение хирургия и в4ера най-сетне можахме да го видим.Оказа се 4е отново имаше възпаление като преди три месеца но този път по зле,явно загубата на пабота си оказа влияние и така но вси4ко ще се нареди.Ве4е не е на системи,но му дават антибиотик и е на диета,така 4е запо4вам да готвя вкъщи здраве дет викат 4ехите.Алексинка в4ера не можеше да се нарадва на тати-само се гушкаше,целуваше го.Та това е за сега,като го пуснат ве4е ще се долекуваме вкъщи колкото и да бъде трудно.
Благодаря 4е мислите на нас,целувки и прегръдки на вси4ки Hug

# 582
 Здравейте  Hug
 Иве, много, много се радвам, че вашият тати се подобрява  Hug Браво! Всичко ще е наред, няма как иначе да е Grinning Hug Цункай тази малка сладуранка от мен и като се стопли скачайте до Прага да се запознаем, много искам  Hug
 Трейси, миличка, за съжаление не се кърмим вече Sad Избягвам да говоря за това, че ми е болна тема... Да сме живи и здрави, пък с второто дано нещата стоят по друг начин... Малкия е голям сладур, кога ще ги запознаем с Наталия  Hug
 Бани, ти вече всеки момент може да родиш принцеската, ако не си вече  newsm78 Пожелавам ти нааай-лекото раждане, важно да сте живи и здрави и скоро да се гушкате  Hug
 Аз май няма да пека, видях една табела къде продават, та така... но ще приготвям други нещица. Споделете нещо за трапезата на Бъдни Вечер - какво включва. Знам, че постни ястия, нечетен брой трябва да са. Тази година за първи път ще приготвям и се вълнувам, а аз съм по традициите и искам всичко да е изрядно  Peace
 Ани, завиждам ти, че ще ходите до българско, много поздрави на България. Как искам на Коледа там, но сега не може  Mr. Green
 Лек ден от мен и много целувки  Hug

# 583
Привет  Hug
 Иве много се радвам за хубавите новини, страхотни направо, кога ще изпишат татко ви, знае ли се вече ?
Нашият се оправи, даже още във вторник беше на работа  Simple Smile , аз днес ходих до породницата на консултация за 1ви път , доктора вика : Там йе клид ! Joy
Иначе почти си имаме всичко накупено и така, аз много се вълнувам  Blush .
Лека вечер на всички   bouquet

# 584
Здравейте,

не смогвам напоследък с моята дъщеря в бебешки пубертет. Нашия тати ходи командировки и аз оставам сама с куче и дете, освен това на работа по 8ч и нямам ни баби ни лели, а камо ли приятелки поне за приказки Mr. Green
Ели, Ани, Ради, кажете вашите шикулки така ли правят бе, в чудо съм се видяла, постоянно пищи и се тръшка Несито. Сутрин става в 4ч да пишка и като се разбуди, няма сън, само игра й е в главата, ако й кажа нещо несъответващо с плановете й започва едно пищене, дето чак в отсрещния блок ни чуват. Днес видях, че и на лелите в яслата така се дзорепи Sick. Незнам вече как да процедирам, до бой не искам да стигам, а думите не помагат... Party

Иве, много се радвам за вашия тати. Мисля, че докторите ще го пуснат за Коледа да се прибере, какво ще го правят там, щом се възстановява човека, какво по-хубаво да е при семейството си, то ти ще се грижиш по-добре за него.

Бебешоци - ти пък за едно кърмене си се отчаяла. Чакай да порастне малката, ще има да ги мислиш и премисляш дискотеки, лоши оценки или гаджета. Ще викаш тогава - еее, като беше малка никакви проблеми  Joy То ние майките все си намираме за какво да се тревожим!

Бани, хайде стискам палци, ама щом си трае - ще чакате коледната трапеза май Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт