Отговори
# 585
Мацки привет!

И аз се радвам 4е тати се подобрява,надяваме се другата седмица да го пуснат ве4е,още някви изследвания искат да му правят в понеделник а на скенер го пращат в Бърно но 4ак на 12.февруари мисля още оба4е не знаем в колко 4аса.
Аз 4акам зълвата да се обади в колко ще ни вземе днеска и ще ходим при тати да го видим и да му мине малко времето и на него.

Бебешоци Алекса е нацелувана Hug а до Прага много ми се идва,аз много я харесвам и ми прави кеф да се разхождам там но сега ка4е ли малко ме е бъз с малко дете ама някак си ще я измислим,искам да се запозная с вси4ки ви.

Бани няма страшно малката има още време докато се роди но скоро ще си я гушкаш Hug
Аз помня 4е последния месец изобще в корема не беше клид,все са въртеше туи диване и неможех дори да дишам а неправиделни контракции имах последните две седмици,4ак монитора изклю4ваше бебо като ходехме на прегледи Joy

Миленка тва с Ванеска е сигурно нормално,нямам опит но виждам мойта племеница тук ,тя е на 4 г и полвина и ако видиш какви сцени прави на майка си,какво 4удо-според мен при вас е някакъв период,незнам да кажат тези с по големите де4ица.

Наща принцеса много се е разприказвала ве4е,не и спира устата цял ден и само магарии измисля но не се оплаквам де щот ина4е много ме слуша и квот кажа изпълнява-е понякога също се прай 4е не 4ува но тва е нормално според мен.Като ка4а жидео на нета ще ви я пусна да я видите ква е скица.

Хайде то цял ферман написах пак.
Приятен викенд и радвайте са на снега Hug

# 586
  • Чехия
Миленче,ти много й се хващаш на твойта Принцеса,и Рая ми се пробваше да ми разиграва театър,но просто не й връзвах.Като кажа нещо и тя ми отговори НЕ,аз й казвам -Добре,но да не си пойскала нещо от мен,и директно й казвам Сърдита съм ти.И след малко вече не се инати.Е има и случей в които и аз трябва да отстъпя,но определено не й се връзвах.С Винси не съм имала такива поблеми.А за спането спинкат като бубу-Рая дето само се буди към 6–30 за Нутрилон но го пие и спи,а после ходя да спим и до 7-8 си спиме,даже имаме в седмицата поне един път да го караме и до 9 часа.За спането не мога да се сетя какво да те посъветвам че не съм се срещала с това,но знам познати който дават хомеопатия на хиперактивните си деца.Ако те интересува мога да попитам,знам че лайка даваха по 5 зрънца преди сън.....но ако те интересува ми пиши ще ти кажа

# 587
Ради, давах един сироп хомеопатичен, беше още на годинка и нещо и никакъв ефект, та така си остана.
И аз си мисля, че щото много й се връзвам затова се лигави. На баща си по-малко се глезанчи ама и той е мек с нея. Сигурно иска да ми се налага и да вземе превес, ама няма да стане нейната. Вие добре си поспивате Mr. Green, поне ти остава време. Е сега е 3ч а се се замоткала в 12 още е легнала да спи, уж пиши-ако има, уж книжка ще чете, те минаха 3ч и другите деца се наспаха, наща не...

# 588
Привет!
Ивелинка, много се радвам на подобрението на вашия татко. Дано бързо свърши тичането по доктори и да си намери нова и по-хубава работа. Hug

Искам да съобщя, че подарявам бебешки дрешки от 0-9 месеца. Всичките са много хубави, малко носени от хубави магазини. Ако някой ги иска да свирка на лични.
Ние ще се местим скоро в Прага 6 и ще е някаква лудница, усещам.
Кога ще правим срещата?

# 589
     Здравейте Hug, добре 4е ДЕЗ се включи ина4е, темата нещо позатихна Embarassed
Ние мислим за път ве4е, ама аз нещо грипава се о4ертавам Sad

Децата се оправиха, мен ме по4ва Twisted Evil
Иве, браво на вашия тати, 4е е силен и скоро ше си е при вас Hug

Миленка, с Ванеска никакви проблеми, но Дени..... само пакости ги върши, ние се попляскваме, ама и това не решава нищо, какво ще е незнам ooooh!,
а като се разсърди щипе и хапе даже #Crazy.Е има и много добрини де ама.... трябва все с него да съм  да му угаждам и тогава никакъв проблем. Ама неможе все така...., от януари ще пробваме на детска та да видим, може да кротне там, той много иска при децата Grinning
Ами това е, 4етох, 4е грипната епидемия се завръща, ама кога е отминавала незнам ooooh!, аз мислех 4е за ден два ще съм готова кукуряк, ама...
 Хайде,хубав и  спорен ден Hug  bouquet

# 590
Ани, бързо оздравяване ти пожелавам, и да пътувате здрави към БГто да ви поглезят бабите.
Навсякъде пише,че грипа Януари и Февруари щял да бъде жесток защото мутирал. Пазете се и се обличайтe.Да не те разочаровам, ама в детската е възможно Дениско да стане още по диване, нашата ги научи номерата от там, и пищенето също... Mr. Green

Дез, леко преместване, наемете си фирма да ви пренесе и нареди багажа,че ще ти се увиди. 

При нас вали снежец и много захладня, уикенда го дават -20

# 591
Привет!

Голямо затишие е тука Thinking Hug

Аз да кажа - тати си е ве4е вкъщи,пуснаха го в понеделник,за сега е в болни4ни незнайно до кога,според зависи кога ще му се обадят да по4не работа или ще 4акаме да мине скенера февруари в Бърно HugОткак си е дошъл все нещо вършиме -цялата детска разместихме но боядисването го оставихме за по- нататък.В4ера тати купи елха и днес ве4е си я украсихме с Алексито.Днес мъжо взе малката на разходка та успях да опаковам и подаръците и без да ме види,остана още един който ще пристигне утре.Ся дори имам отново настроение за пе4ене на цукрови-ще направя поне два вида  chef newsm78

Ани бързо оздравяване и весело да си изкарате в БГ Hug

Дез успех с местенето Hug

Айде 4ао за сега!

И при нас вали един сняг ама...супре е!

# 592
Здравейте момичета, влизаммалко по късното да ви почерпя за именния ден на малкия ми ангел

На всички именница - честит празник от нас  Hug
Иве, много се радвам, че татито вече си е у дома. Хайде дано бързо се оправи.
Дез, леко местене, дано мине бързо и леко.
Ани, бързо оздравяване.
Ей, голям студ удари тука, не е истина  Rolling Eyes
бебешоци, малката расте ли?

# 593
Здравейте мацки!

Трейси 4естит именник на патерици,да ви е жив и здрав,много да ви радва Hug

И тук е голям студ но на Алекс определено снега много и хареса,в4ера я изведох малко навън,с кеф стъпваше по снега а после се ядосваше 4е ботушките и са целите в сняг та поне 100 пъти се навеждаше да ги 4исти,едно хубу като и се за4ервиха бузките просто беше радостна.Днес продължава да трупа,аз са занимавам с колажи и други такива глупости,направих ванилковите рохли4ки,ся като се събуди мал4о ще правя воси хнизда а сладкия салам и топ4етата май ще ги оставя за утре,ще си помисля newsm78

ето малко сняг

Лек ден на вси4ки Hug

# 594
Трейси, честит имен ден да Дани!  bouquet
Стахотна е тортата. Как се прави такава украса? Трудно ли е?

Благодаря на момичетата, които се обадиха за дрешките. Вече са обещани.
Лека вечер на всички. Hug

# 595
Здравейте момичета Hug и привет от БГ  bouquet
Много сняг  Whistlingтук, много нещо, децата са във въсторг, искат само на пързалки, утре сще ходим на ски, та да видим с мен какъв смях ще пада Joy
Иначе голямо посрещане, голямо 'чудо... то не бяха салатки, мезенца, скари, торти, баници.......абе при бабите е супер. Подаръците не можаха да чакат до Коледа, ама част от тях има де та и на Коледа ще се тешим Wink
Поздрави на вси4ки от БГ и целувки на малчуганите от нас Hug
Иве, голяма сладуранка е станала Алексито Grinning
На много патерици да е здрав и щастлив малкия Дани, аз от толкоз заетост по багажи, забравих за именния ден Embarassed на нашия тати и той е Даниел, ама тук го наваксахме, па макар и със закъснение Joy
 Хубав и снежен ден  bouquet

# 596
Здравейте и от нас  Hug
 Трейси честит именник много на патерици    bouquet , ние имахме малко проблеми с нета и не съм влизала отдавна   Confused Тортата ти изглежда чудесно нещо повече да ни споделиш за нея  Embarassed ?
 Иве много се радвам за вас че сте си всички вече у дома и заедно  Hug .
Ани завиждам ви благородно, винаги е хубаво при бабите , много глезотийки  Crazy.
 Наистина навън голям студ, но за следващата  седмица казаха температури над 0  newsm78 та да видим !

# 597
 Здравейте, милички  Hug
 Само набързо влизам, ето да ни видите и нас коледни  Laughing  http://00086.multiply.com/photos/album/3#photo=59
 По-късно ще пиша повечко  Hug

# 598
 Милички, по ческия календар моята малка принцеса днес има имен ден, та по този повод да почерпя виртуално...

честит имен ден и на natalyna   bouquet

# 599
4естит празник на малката Наталия-бебешоци страхотна е вашата принцеса,много е сладка,да я нацелуваш от нас,Алекса много и са радва Hug

Наталина и на тебе 4естит празник Hug

Ани страхотно да си изкарате в БГ,направо ви завиждам 4е сте при бабите Hug

Бани хайде не остана,още малко и ще гушкаш бебока нали?

При нас голям студ брей,в4ера тати ре4е да изведе малко Алекс навън отидоха само до магазина и се върнаха измръзнали и двамата,въпреки 4е на малката бях намазали лицето против мраз пак я ожулил вятъра бузките и са 4ервени та мажа постоянно.Утре ще ходя на пазарлък до Хумполец и ще гледам да купя боби 4е да се пързаляме малко.
Ето малко снимки от нас http://ivelinka78.multiply.com/photos/album/15/Zima

Общи условия

Активация на акаунт