СЪЛЗИ НАД БОСФОРА-цената на щастието 4

• 32 577
  • 445
  •   1
Отговори

Лале(Едже Услу )-детски лекар ,е щастливо омъжена жена обичаща съпруга си и двете си деца.
Заедно със съпруга си Еге(Синан Сюмер ) - писател в една продуцентска къща и двете си дъщери , живеят щастливо отдалечени от всички проблеми. До деня ,в вкойто с едно леко замайване на главата ,живота на Лале се превръща в кошмар.

Отивайки в болницата в която работи и по настояване на приятел от медицинският университет , специалист -мозъчен хирург Атеш (Гйокхан Тепе) , се подлага на контролни прегледи. След което разбира , че има тумор в мозъка и времето , с което разполага е много малко.

Зейнеп( Бурджу Кара) е детската учителка на давете момичета на Лале -Едже и Наз.
Зейнеп , претърпява заболяване , в последствие на което не може да има никога деца и все още преживява трагедията.
Преди няколко години , именно поради тази причина се разделя с човека , който обича до полуда и се разминава с женитбата.

Заболяването на Лале , коренно ще промени както нейния живот, така и на семейството и .., на Атеш....и на Зейнеп....

В главните ролите : ЕДЖЕ УСЛУ , СИНАН СЮМЕР , ГЬОКХАН ТЕПЕ И БУРДЖУ КАРА

Продуцент : ЯМУР АЖАНС - ОСМАН ЯМУРДЕРЕЛИ

Режисйор : ХИЛАЛ САРАЛ

Сценарист : ЙОЗГЮР ЕВРЕН ХЕПТЮРК

Музика : ГЮНАЙ УЙСАЛ

В ролите : СЕДА ГЮВЕН ( ЕДА ) , САИТ ГЕНАЙ (СЕЛЧУК) , ФАТМА КАРАНФИЛ (УЛВИЕ) , ТАНСЕЛ ЙОНГЕЛ ( КЕРИМ ) , АЙДАН КАЯ ( ШЕЙДА ) , ЕБРУ БИЛИНГЕН ( ПЪНАР ) , ЪШЪК АРАС ( АДИЛЕ ) , БЕЛИЗ ИНАЛ ( АЙШЕ ) , ГЙОКХАН АЙДЪНЛЪ ( БЕРК ) , СЕЙФЕТТИН КАРАДАЙЪ ( КАСЪМ)

Деца : КЮБРА АЙЧА ТУРАН ( ЕДЖЕ ) , ЧАЛА ШИМШЕК ( НАЗ ) , ЕДЖЕ БОСТАНДЖЪ ( ЗЕЙНЕП - АСУ )

Линкове, от където могат да се теглят серии:

ЕПИЗОДИТЕ В BANANABG.COM
ЕПИЗОДИТЕ В LAPACHE.İNFO
EПИЗОДИТЕ ВЪВ VBOX7
ЕПИЗОДИТЕ В ЗАМУНДА
ЕПИЗОДИТЕ В YOUTUBE
EПИЗОДИТЕ ВЪВ VBOX7 (HQ)
тема 1, тема 2, тема 3

За предстоящо развитие на сериала,моля използвайте бели букви

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 23:22 от TraYkovA

# 1
В 1001 нощ гаднярката се казваше Еда, тук пак Еда, какво означава това име newsm78? Знам, че някъде имаше значенията на имената, но няма да мога да ги открия сега. Моля, подскажете.  bouquet

# 2
  • Хасково
Не мога да гледам днешната серия, но се надявам утре да наваксам. Simple Smile

# 3
  • Кърджали
Защо ли имам чувството, че Зейнеп няма да каже на Еге, че не е бременна  Rolling Eyes

# 4
  • Пловдив
Изпуснах началото. Ако може някой да каже какво е казал лекарят на Зейнеб.

# 5
За анкетата - всяка за себе си Peace

# 6
Защо ли имам чувството, че Зейнеп няма да каже на Еге, че не е бременна  Rolling Eyes
и аз имам това чувство...

# 7
  • София
В 1001 нощ гаднярката се казваше Еда, тук пак Еда, какво означава това име newsm78? Знам, че някъде имаше значенията на имената, но няма да мога да ги открия сега. Моля, подскажете.  bouquet

ето  BZ  го беше дала:

Eda (Edali) ЕдA пълно име Едали =    Добри маниери,поведение. Флитруващa, кокетка; арогантна cъc мъжете

labrex  имаш интересни рецепти, ще пробвам една! Peace

Трайкова, благодаря за темичката и анкетата! Hug  bouquet

# 8

ето   BZ  го беше дала:

Eda (Edali) ЕдA пълно име Едали =    Добри маниери,поведение. Флитруващa, кокетка; арогантна cъc мъжете

labrex  имаш интересни рецепти, ще пробвам една! Peace

Де да бяха арогантни само с мъжете тия Еди....... Kati52, пробвай които искаш, дано ти харесат!  bouquet

# 9
  • Пловдив

Самоцитирам се . Ако може някой да ми отговори   bouquet

# 10
олеееееееееееееееееее тая еда колко е мръсна...Искам да я хванат че лъже!!!

# 11
  • София

Самоцитирам се . Ако може някой да ми отговори   bouquet

Като е била малка е боледувала и не може да има деца. Не се разбира от какво.

# 12
  • Пловдив
Това го зная . В смисъл в днешния епизод. Нали с майка й ходиха на лекар.

# 13

Самоцитирам се . Ако може някой да ми отговори   bouquet

Ако става въпрос за бременността, каза и, че не е бременна и, че с тестовете стават грешки. Предложи и, като се съвземе, пак да отиде да и направят изследвания. Но тя нещо трудно го приема....

# 14
  • Пловдив
Благодаря за отговорите   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт