АВГУСТ започва в този час, радости да донесе за нас

• 14 106
  • 332
  •   1
Отговори
# 180
# 181

Светле, имаш да ми казваш едни резултати. Rolling Eyes

Ами още нищо не знам. Tired

Ако си направя регистрация, ще видя ли снимките?

# 182
  • София
Сега от вторите линкове не ги ли виждаш?

# 183
  • Варна
Аги, фейсбукът ги прави публични, ама за публиката, регистрирана там. Гледат да привличат потребители.
Аз съм малко параноична и мисълта списъкът с приятелите ми и всичко публикувано от мен да става собственост на фейсбук хич не ми се нрави.

Всички май ги е налегнало сладостно августовско безвремие ... или консервна акция. Simple Smile

# 184
Сега от вторите линкове не ги ли виждаш?

Дааааа! Grinning Тоз мотор на Лъчи ли е?  Joy

... или консервна акция. Simple Smile

И мен ме е налегнала, ама и тук пиша. Я да вземат всички да се стегнат.  Naughty Вчера съм направила 11 буркана фасул и 14 -домати, а пък и тук колко висях. Е, то си е верено, че не могат всички да са като мен шътърниbowuu

# 185
Ами ние да се отчетем. Пентаксима го понасяме засега по-добре от предния месец.
Обаче сме пораснали 3 см и само 600 гр за целия трети месец  Cry Малко ми е криво, и пак почнах да се притеснявам дали ми стига кърмата  Cry
Все си мисля дали не я държа гладна моята дудолинка  newsm78

# 186
Mарморанка, не се притеснявай с малкото човече! Цвете също наддаде по-малко през третия месец в сравнение с предните педи обясни, че това е така понеже бебка е по-активна. А иначе и досега расте всеки месец с 3см. И никога не ми е наддавала кой знае колко най-много с 800гр а е здрава развива се много добре. Точно както трябва предвид възрастта й. А аз не съм я кърмила цедих се първите два месеца и едва-едва й събирах по 20-30мл, а доколкото знам от АМ напълняват повече. И твоята кукла е добре щом е здрава всичко е ОК! Ако е спокойна значи не е гладна всъщност посъветвай се с някоя кърмачка най-добре.

# 187
Ха добър ден
Светле ти си нашта гордост,кога успя да свършиш толкоз работа и деца да гледаш newsm78 и във форуму да се отчетеш Mr. Green
(мене нещо ме е налегнал един мързел Embarassedмани,мани)

Марморанче,доколкото си спомням и Хриси след 3м.качваше по малко

Аги много хубави снимки и един пораснал юнак,много целувки

# 188
  • Някъде там...
Мърморанче, добре е наддало детето, не се притеснявай. Вече е по-активна, а и какви жеги бяха. Едната от моите пък само 250 грама е качила за 4ия месец и пак ми казаха, че е добре. И моите са само на кърма. Щом е спокойна и не търси да яде по-начесто, значи й стига маминото млекце.  Hug
Аги, да го изям тоя бонбон, много е сладък.

# 189
Лилибонче, сложих си една морска снимка от вашите на десктопа.  Hug
Жабче, много сладки малките бандитки! Невена гледа снимките и вика "Бебе!". Обаче на снимките, където са двечките, доста се затрудни какво да каже - след размисъл достигна до въпросително "А?" Joy
Все забравям да кажа на Шерчето, че клипчетата на Вики станаха абсолютен хит у нас. Гледаха се няколко пъти, особено песничките, накрая имаше аплодисменти и протести за още. Като ги спрях и сълзи се проляха.
Аги, айде да запишете и Невена в списъка на потенциалните снахи.
Фивке, аз вече не знам какво да кажа. Надявам се на най-доброто, време е да започнат да се случват хубави неща.  Hug

# 190
  • Варна
Невена гледа снимките и вика "Бебе!". Обаче на снимките, където са двечките, доста се затрудни какво да каже - след размисъл достигна до въпросително "А?" Joy
Joy Joy Joy
Мече, Аги, Лилибон и на всички останали - благодаря ви за подкрепата. Извинявам се, че хленча в повече ама съм си такава  Blush
Аги и твоите снимки са хубави  Heart Eyes

# 191
  • София
Мече, с радост ще ви впиша у списъка Wink
Фив, не се притеснявай, ти дори не хленчиш Hug
Шер, къде си? Губиш ми се нещо.
Аз съм болна и съм си вкъщи, затова съм така активна.Simple Smile

# 192
Фивке, ти си най-нехленчещия човек, когото познавам. Честно. Ти си знаеш какво ти е когато си сама, вечер, когато е тъмно...но аз хленчене не съм видяла. Само борбеност. И ще му стъпиш на врата на този пуст септум и другите глупости.
Сега ще си призная една тайна...като вляза в детски магазин и наобикалям бебешките дрешки с мисъл за твоето бебе. Имам набелязани. И да знаеш, ще взема да ги купя, м...а му стара, та барем счупим каръщината вече.
Тъй - разревах се, обаче никога повече не се притеснявай, че хленчиш. Да те изслушам и да те подкрепя е това, което мога да направя. Ако можех и другото щях да оправя, ама...

# 193
Ха здравейте и от мен!

Бяхме на барбекю в градината на едни приятели и беше много приятно ама в 21.00 на Дени и се доспа и се прибрахме. Лятото пак си отива много бързо  Weary/много рано започна да се стъмва/.

Лилибонче, Аги, снимките ви са страхотни  Peace и местата, които сте посетили, а малкият фотомодел на Аги е само за папане. Този надпис с пиците ми го показаха скоро едни приятели и много се смях Joy

Мърморанче, много добре си е наддало детето. Не се притеснявай изобщо. Те по учебник дават 1-во тримесечие по 750 грама на месец, второ по 600. Така че, почти сте си в норма, като отчетеш, горещините и по-голямата активност. А ако и детето ти е жизнено и не плаче, не го мисли.

ФивчеHug Hug Hug незнам защо си мислиш че хленчиш. При толкова проблеми, виждам единствено борбеност и решеност да се справиш и чак мен ме хваща яд, че ти прекъснаха болничния. Просто вече е крайно време да се счупи каръка, както казва Мечето.  Praynig

Светлеsmile3501откъде такава енергия у теб? Ама на 1-ви май ще предложа да  ти честваме имен ден Mr. Green

Hug и лека вечер

# 194
Мърморанче, и аз мисля, че бебка е наддала добре. А на фона на моят некачващ нищо Божидар си е направо супер. Верно че сме по-големи, ама ние от доста време сме така.  Tired А и ако все качват по кило примерно на какво ще приличат на 1 годинка? Joy

Исе, ма работлива съм си аз бе! Умятна тъй да се каже! Grinning

Жабче, много сладки малките бандитки! Невена гледа снимките и вика "Бебе!". Обаче на снимките, където са двечките, доста се затрудни какво да каже - след размисъл достигна до въпросително "А?" Joy
Joy Joy Joy

Мече, голям смях се смях, ама да знаеш, че съм ти обидена. Мноого. Ти Невена на мен си я обещала. И ако не ставаше въпрос за Лъчи досега да съм спретнала махленски скандал. А за да не се чудим с Аги как да разделим мома Невена вземи роди още една такава сладурка.  Peace

И още нещо - Лъчи обича мен.  Heart Eyes Ние с него сме любов от много време. Grinning Даже онзи ден искаше да ме взимат с тях в София.  Grinning Аги, бързо да потвърдиш!

Лилинце, и аз така по отношение на лятото. Направо ми е мъка.  Sad

Фивка, слънчо, ти си ни боец. Пък туй за хленченето все едно не съм го чула. Всички сме свидетели как преодоляваш изпитание след изпитание. Наистина си боец. И когато си мисля за теб, някак си все съм убедена, че ще бъдеш щедро възнаградена за борбеността си, за способността да преследваш мечтата на всяка цена. Убедена съм просто. Виждам те след 4-5 години с трима подскачащи и лудуващи разбойника. Ей такваз картинка ми се върти на мен.  Hug

Мече, да казвам ли колко ме трогна поста ти към Фивчето. Другарче безценно си ти! Hug

Общи условия

Активация на акаунт