Аз да не изостана от последните модни тенденции

Херко, използваш думичките отпуск и море, я кажи почина ли си?

Тарталета,пожелавам ти много здраве,щастие и любов 

желая да бъдат здрави и да дочакат загубеното щастие и късметът да не ги напуска!

кръщене.
А Мария каква ни е кукла -пупу! 

Честито ви християнче! Да ви е живо и здраво и все така да дава тон на другите не само за плач около нея. Разказът за кръщенето е особено забавен! 

Иначе тоя Васко е един и същ, то Резово е една шепа къщички кацнали на скалите над морето.
Хич ме няма, но си ви обичам мнооого.
. Честити ви зъбета. Да са белички и здравички.

Пак да си кажа -липсваш ми! 

/на патеричка/ Нека зло да те забрави и да сбъднеш мечтите си!
Добре дошли на борда! Успяхте ли да си починете?
/Само се чудех защо уточняваш, че ударението е на и, вече не е ли беличка или е започнала да прави белички

Вечер докато единия заспива четейки книжки на детето, другия вече спи на дивана в хола
Затова исках да отидем някъде сами с Вики и да и обърнем много внимание и си прекарахме повече от супер
Пренасочих си служебния телефон и се откъснах тотално... За съжаление само 1 седмица и от понеделник 
Голямо веселие е с нея. Сутрин ни събуждаше с "Ставайте всичкииии!". Като си бърборим с татко й и не и обръщаме внимание казва "Стига говоряйте заболя ми главата". Постоянно нещо пита - кой, къде, "ко пайш". Не излезе от морето. Влиза с баща си, излизат, и влиза с мен
Разорихме се по батутите
Но пък тя толкова се забавлява, че такова щастие да я гледаме как се кефи просто няма...

По лош повод си се включила по активно ама се радвам. Липсваш много тук
Лъчи е разкош. Толкова е пораснал! И каката ви е много готина 
И твоя бонбон е пораснал много.
Хубава почивка ще да е била
Ето ви тук едни пеещо танцуващи каки http://vanyachererkezova.multiply.com/video/item/12/viki-1y5m_007.avi /моите любими сладуранки, които таки ми липсват като съм на работа/
Псува ми се.... Просто не знам вече какво да ти напиша. Толкова искам да си родиш здраво детенце, така го заслужаваш...... Кураж
Сигурно се чувстваш изчерпана и ти е писнало да го чуваш, но - ти си голям борец, ще сбъднеш мечтата си!
,много ми е сладка