АВГУСТ започва в този час, радости да донесе за нас

• 14 091
  • 332
  •   1
Отговори
# 210
Мацки,аз отивам да си правя от новите Бг-мама лентички. Peace

Аз да не изостана от последните модни тенденции  Mr. Green Изберете българското Peace

Херко, използваш думичките отпуск и море, я кажи почина ли си? Mr. Green Целувки на пясъчливото дупе Heart Eyes

# 211
  • Стара Загора
Светле и в турско щях да ида ако частния клуб на Васко беше там...толкова ми го хвалеха, че лигите ми от СТ-Загора течаха Mr. Green
За почивката - починах си защото пет дена бяхме със Слави, върнахме го в Ст-Загора при свеки/тя си взе отпуска/ и се върнахме за още 6 вечера със сержа Mr. Green
Повече снимки довечера..ако успея. Че едни цветя са ми за предаждане и вече корените им в паркета ще се вкоренят ако не ги преместя Crazy

# 212
              Честит рожден ден Тараталета !!!
    Бъди жива и здрава, а скоро знам че щастието ще бъде пълно!

# 213
Тарталета, честит рожден ден!!

Нямам много време да пиша, ама класната мЪ смъмри и наминавам. Ние се добре, повече не планираме почивки това лято, освен някой уикенд, ама първо трябва да се преборим с компира на село:)) Качих преди малко снимки на Беличка /ударението пада на "И" Mr. Green/, не бях качвала от морето:)Последните са от днес /ако имате нерви да стигнете до тях де/. На една снимка я има и Мария на Рони. Има и няколко с Жорката. Сега ще ви накарам да изучите задълбочено албума:))
http://kikiniki.snimka.bg/family/lyato2009.412853.14304146

Хера, не каза дали ходи на концерта на Слави.

# 214
 hbday Тарталета,пожелавам ти много здраве,щастие и любов newsm51

Еххххххх,че е сладка тази Беличка Mr. Green,Ники много да я нацелуваш

Херко радвам се,че сте изкарали една чудесна ваканция Hug Heart Eyes

Марго fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover

Ние днес отиваме на една вила,малко да се поразсеем,че напоследък............. Sad
Хубав и слънчев уикенд на всички

# 215
Да започвам с честитките.  Mr. Green
Красунче, да ти е здрава прекрасната дъщеричка с прекрасно  Mr. Green име!    bouquet
На Слави и ksd g  Heart Eyes желая да бъдат здрави и да дочакат загубеното щастие и късметът да не ги напуска!  bouquet  bouquet
Тарталетче, честит да е днешния ти празник и твоят дългоочакван чудесен подарък да те ощастливи през януари!   bouquet 
На всички, празнували именните дни заедно с моето безценно съкровище - ЧЕСТИТО!   bouquet Heart Eyes Heart Eyes

Върнахме се. Скоро не ме търсете. Трябва да си почина от почивката, събирането и най-вече наместването на багажи. Иначе новото е, че на 15-ти Мария стана християнче. Беше перфектното кротко бебе. Цока си палчето почти през цялото време, удави рамото на кръстника в собствен сос. И малко порева, колкото да разплаче другите бебета на масовото  Crazy кръщене.
И има чифте остри зъбаци. Вече даже ги тества върху новата любима дума на Дарко.
Снимки си знаете скоро да не чакате.  Mr. Green

# 216
Честит Рожден Ден, Диманче!  От сърце  желая здраве и щастие за теб и цялото си семейство! А след 20 седмици ще гушнеш най-желания подарък!

Ники, като гледах снимките на Жори и Бела заедно се сетих за онзи не така далечен ден, когато ми казахте в Поморие двете със Зори, че сте бременни. А днес тези мънички слънчица играят дружно и са така умилителна картинка.  Heart Eyes А Мария каква ни е кукла -пупу! Heart Eyes

Исе, да си отпочинеш, милинка и да заредиш батериите,че наистина много ти се насъбра. Hug

Аааа, Херко, значи сега дължите 6 дена море на детето. Кво е туй ергенуване? И освен това считам,че е правилно щом аз не почивам на морето,и другите да не се облажат с почивчица. Joy

А с този Васко двете с  Лилибон ме хвърлихте в размисъл. Лилибон, да не искаш да кажеш, че по-хубаво готви от мен?

Аги, абе Павката да не ми разказа за същата кръчма? щото ако се окаже,че и вие за нея сте ми разказвали - направо зарязвам децата и мъжо и хуквам.

Ауууу,тръгвам да публикувам и кво да видя - някой се вредил преди мен. Рони, добре сте се завърнали. Липсвахте ни. И кво викаш - трябва да си починете от почивката. Joy Честито ви християнче! Да ви е живо и здраво и все така да дава тон на другите не само за плач около нея. Разказът за кръщенето е особено забавен! Joy

# 217
  • Варна
Честит рожден ден и тук, Тарталета!    bouquet

Светле, сакън, не чети, че как ще дойдем после на  гости! Ти, и само ти си най-добрата готвачка на света! Още помня вкуса на граха ти!  newsm20   Иначе тоя Васко е един и същ, то Резово е една шепа къщички кацнали на скалите над морето.

Рони, страшно описание на кръщенето, браво на вас! И кога успяхте да се сдобиете вече с 2 зъба? Браво на Мария, да продължава да си хапва добре с новите зъбки!

КикиНики, Бела е белла!

# 218
  • Варна
Честит рожден ден, Тарталета! Желая ти всичко най-хубаво!
KikiNiki страхотни снимчици. Радвам се, че ги сподели с нас.
Рони честита ви християнка!

# 219
 wavey Хич ме няма, но си ви обичам мнооого.   
Честит рожден ден на Тарталетка
Честити дъщерички на Глорето и Красуна. Да са ви здравички и да изпълват с много радост изтерзаните ви душички .

Честити празници и на всички, които пропуснах.

Честито християнче на Рони. Нека Бог е с нея и я води все по правилните пътища  Heart Eyes. Честити ви зъбета. Да са белички и здравички.

ФивчеHug Hug Hug

Успявам да ви прочета понякога, но е все по диагонал и в движение, та ако пропускам някого или нещо моля за извинение.
Ние сме по цял ден навън и затова ни няма никакви. Ето и малко снимки ако на някой му се гледат http://virusa1.snimka.bg/family/more-2009.406197.13904808.

# 220
Аууу, кой се е сетил за нас. Веселушке ма, ако знаеш само как ми липсваш,лелееее. Идея си нямаш. А този Бобо е станал истински сладур - как ще го гонят мацките не е истина просто.  Heart Eyes Пак да си кажа -липсваш ми! Hug
И много си окльощавяла - стига вече заслабване.

Светле, сакън, не чети, че как ще дойдем после на  гости! Ти, и само ти си най-добрата готвачка на света! Още помня вкуса на граха ти!  newsm20   

Брей, мъничко остана да ме уплашите вие с тоз Веско. ooooh!

# 221
Тарталета, честит празник!   bouquet /на патеричка/ Нека зло да те забрави и да сбъднеш мечтите си!
Много сладки и пораснали дечицата. Пък тези плажни снимки са ми любими  Heart Eyes
Вес, много се изгубихте.  Hug Добре дошли на борда! Успяхте ли да си починете?
Ники, Беличка станала истинска госпожичка и зелено много и ходи  Peace /Само се чудех защо уточняваш, че ударението е на и, вече не е ли беличка или е започнала да прави белички Mr. Green?/
Рони, честито ви християнче! Да ви е живо, здраво, закриляно и обичано! И честити ви зъбчета! -да са здрави и бели и да не оставят следи по мамините ....

Hug Hug Hug

# 222
Ето ме  Wink
И ние се завърнахме от моренцето. Беше страхотна почивка... страхотна...
Напоследък ми липсваше чувството за семейство, понеже с моя мъж едва се виждаме, за да си предадем детето и всеки търчи по работа... И все не ни стигат парите  Tired Вечер докато единия заспива четейки книжки на детето, другия вече спи на дивана в хола  Crazy Затова исках да отидем някъде сами с Вики и да и обърнем много внимание и си прекарахме повече от супер  Grinning Пренасочих си служебния телефон и се откъснах тотално...  За съжаление  само 1 седмица и от понеделник  Sad
Моето детенце е голямо бърборанче. Много смислени неща приказва напоследък Grinning Голямо веселие е с нея. Сутрин ни събуждаше с "Ставайте всичкииии!". Като си бърборим с татко й и не и обръщаме внимание казва "Стига говоряйте заболя ми главата". Постоянно нещо пита - кой, къде, "ко пайш". Не излезе от морето. Влиза с баща си, излизат, и влиза с мен  Grinning Разорихме се по батутите  Grinning Но пък тя толкова се забавлява, че такова щастие да я гледаме как се кефи просто няма...
http://www.snimka.bg/?album;aid=413305 снимки  Sunglasses
рони, честито ви християнче! Да е здраво и закриляно  Heart Eyes Hug
Аги  Hug Heart Eyes По лош повод си се включила по активно ама се радвам. Липсваш много тук  Hug Лъчи е разкош. Толкова е пораснал! И каката ви е много готина  Wink
Веси, това за липсването важи и за теб  Heart Eyes Hug И твоя бонбон е пораснал много.
лилибон, невероятни снимки, много въздействащи  Peace
херич, появи се ти  Wink Хубава почивка ще да е била  Laughing
Твоите снимки още не съм разгледала, че ме затряска главата от многото път днес  Tired
мече, много се радвам, че ви забавляваме Grinning Ето ви тук едни пеещо танцуващи каки http://vanyachererkezova.multiply.com/video/item/12/viki-1y5m_007.avi /моите любими сладуранки, които таки ми липсват като съм на работа/
фивче, много съжалявам за поредното изпитание  Sad Псува ми се.... Просто не знам вече какво да ти напиша. Толкова искам да си родиш здраво детенце, така го заслужаваш...... Кураж  Hug Сигурно се чувстваш изчерпана и ти е писнало да го чуваш, но - ти си голям борец, ще сбъднеш мечтата си!

# 223
Eто ни и нас,завърнали се пак у наше село Mr. Green,но доволни от мини ваканцията

Шерче пък да знаеш тази твойта шоколадка ще я  eat,много ми е сладка Crazy
Радвам се,че сте изкарали чудесно отпуската

ЕЕЕЕЕЕЕ Весе така  се зарадвах от появата ви,на Бобо специални lovekiss

Рончо,честито ви християнче,да расте здрава малката Мария и нека богородица бди над всички ви

Ренка много ти благодаря за инфото,научих се newsm44 Mr. Green

Айде гушки на сички Wink

# 224
Леле, срамота - такава тишина тук. Ей, мързеланки, я да ставате и да почвате да пишете! Naughty

Шерче, страхотни снимки. Всичките ли са от Обзор? Защото има един детски кът, който много ми хареса, та се чудех и той ли е там. Нагушай Шоколадка от нас с Вики и Дари. Hug

Да се изфукам, макар че не е голяма победа:
http://premiumcare.pampers.bg/index.php/pampers/winners/37/36/1092
 Grinning

Айде лек ден  засега!

П.С. Ники, моля те, дай ми рецептата за твоята лютеница, че снощи я споменавах и така  ми се дощя да спретна една дозичка от нея. Само като си помисля за нея и устата ми се пълни със слюнки. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт