Кухните - 26та тема

• 45 378
  • 360
  •   1
Отговори
# 210
На нас ни казаха 30 календарни дни от Еником, а в Арон почнаха с 45-60 работни дни за изработка.

Иначе и мен много ме е страх дали всичко ще се изпълни както трябва.
Ще се опитам да си отварям очите на 1000, пък другото е до късмет.

А с качествени фирми ли работят Еником?
Както казах и по-рано Арон са в ниския клас мебели. Гери ако искаш качествени мебели Еником работят с "Фантастико мебел"(кухните се казват Prego), а техните конструктори проверяват поръчките много стриктно и при най-малката неяснота звънят в магазина. Също така знам, че проектантите им са на ниво, тъй като имат доста високи изисквания за длъжността. А грешки винаги могат да станат - хора сме.
П.П.: Мебелите на Фантастико мебел имат 1 година гаранция за производствени дефекти и шкафовете пристигат сглобени.

Да точно на Фантастико мебел ми предложи консултантката, ламинирано ПДЧ, защото аз не искам много скъпа кухня.
Поръчвай смело, няма да съжеляваш. Фантастико са едни от най-качествените мебели в България. Не случайно мебелни салони АИКО поръчваха по няколко кухни на ден от Фантастико.

П.П. : Наясно съм защото преди две години напуснах длъжността конструктор-дизайнер във Фантастико мебел, после работих като консултант и проектант в един мебелен магазин и се ужасих от качеството на повечето производители.

# 211
  • Абсурдистан
На нас ни казаха 30 календарни дни от Еником, а в Арон почнаха с 45-60 работни дни за изработка.

Иначе и мен много ме е страх дали всичко ще се изпълни както трябва.
Ще се опитам да си отварям очите на 1000, пък другото е до късмет.

А с качествени фирми ли работят Еником?
Както казах и по-рано Арон са в ниския клас мебели. Гери ако искаш качествени мебели Еником работят с "Фантастико мебел"(кухните се казват Prego), а техните конструктори проверяват поръчките много стриктно и при най-малката неяснота звънят в магазина. Също така знам, че проектантите им са на ниво, тъй като имат доста високи изисквания за длъжността. А грешки винаги могат да станат - хора сме.
П.П.: Мебелите на Фантастико мебел имат 1 година гаранция за производствени дефекти и шкафовете пристигат сглобени.

Да точно на Фантастико мебел ми предложи консултантката, ламинирано ПДЧ, защото аз не искам много скъпа кухня.
Поръчвай смело, няма да съжеляваш. Фантастико са едни от най-качествените мебели в България. Не случайно мебелни салони АИКО поръчваха по няколко кухни на ден от Фантастико.

П.П. : Наясно съм защото преди две години напуснах длъжността конструктор-дизайнер във Фантастико мебел, после работих като консултант и проектант в един мебелен магазин и се ужасих от качеството на повечето производители.
Само малко ме притеснява ламинираното ПДЧ, но МДФ ми идва на двойна цена, пък точно в момента и точно за тази кухня, която не се използва постоянно, просто не си заслужава.

# 212
Здравейте!
От доста време ви чета. Страхотни кухни сте показали   bouquet
При нас в близките два месеца се очертава да се сдобием с кухня в новия ни апартамент. Скоро направих проект. Тези дни ще ходим да го обсъждаме с няколко фирми и съответно да се спрем на някоя, която да ни я изработи. Ще се радвам да получа отзиви за проекта. Ето го и него - http://www.snimka.bg/?album;aid=411670 . В шкафа до хладилника ще бъде пералнята. Цветовете може би няма да са същите, особено на гръбчето. По принцип искам кухнята да е светла, защото с хола са в едно помещение, като кухнята е в по-тъмната част, но тъй като ще трябва да се върже и с хола цветовете подлежат на промяна.

# 213
Харесва ми проекта ти. Единственото, което мога да кажа от личен опит е въпросът с фурната. В моята кухня също тоделих фурната от котлоните и я дигнах да ми е на нивото на очите. И тъй като кухнята, трапезарията и холът са едно помещение когато работи само фурната без котлоните все пак се усеща миризмата на ядене. Незевисимо, че абсъбраторът е с доста голяма мощност. Но все пак фурната не е под него, както котлоните. И сега съм решила да я преправям и фурната да я изместя под котлоните. Иначе като цяло проекта не е лош.

# 214
Здравейте!
От доста време ви чета. Страхотни кухни сте показали   bouquet
При нас в близките два месеца се очертава да се сдобием с кухня в новия ни апартамент. Скоро направих проект. Тези дни ще ходим да го обсъждаме с няколко фирми и съответно да се спрем на някоя, която да ни я изработи. Ще се радвам да получа отзиви за проекта. Ето го и него - http://www.snimka.bg/?album;aid=411670 . В шкафа до хладилника ще бъде пералнята. Цветовете може би няма да са същите, особено на гръбчето. По принцип искам кухнята да е светла, защото с хола са в едно помещение, като кухнята е в по-тъмната част, но тъй като ще трябва да се върже и с хола цветовете подлежат на промяна.

Дали ще ти е удобно да готвиш на котлона след като долния и горния ред са на една дълбочина ?

# 215
Само малко ме притеснява ламинираното ПДЧ, но МДФ ми идва на двойна цена, пък точно в момента и точно за тази кухня, която не се използва постоянно, просто не си заслужава.
Не се притеснявай, разликата е само във вратите. Трите класа реално са :
ПДЧ корпус + ПДЧ врати
ПДЧ корпус + врати МДФ профил
ПДЧ корпус + врати МДФ лак
Но както казах Фантастико работят качествено, вратите от ПДЧ са кантирани с дебел 2мм PVC кант, при това на машина и издържат доста. Имам бюро на 3 години, кантирано с дебел кант, на което многократно са разливани течности и не е мръднало. Отделно плота малко или много защитава шкафовете така, че няма за какво да се тревожиш.
Успех в избора. А за допълнителна информация и идеи може да погледнеш тук.

# 216
  • Абсурдистан
Благодаря ти D.Nikolova.   bouquet
Много ценна информация ми даде.

# 217
Момичета докато бях на почивка и вие 10 страници сте изписали.
Да са честити нба всички новите кухни със здраве да се ползват и мн вкусни гозби в тях да се сътворят.

# 218
Влизам да се похваля,че отдеве мъжо ми каза че са се обадили от магазина и че кухнята ни е готова Laughing Laughing Laughing....аз очаквах че ще ни забавят повече от месец,колкото ни е и уговорката,а те се обадиха днес на 10 -ия ден Shocked,направо да не повярва човек...дано всичко е наред само Rolling Eyes

# 219
  • Бургас
Супер, Вени, дано сте доволни от всичко! Ще чакаме отзиви и снимки  Grinning

Коя е експедитивната фирма, ако не е тайна?  Thinking

# 220
Супер, Вени, дано сте доволни от всичко! Ще чакаме отзиви и снимки  Grinning

Коя е експедитивната фирма, ако не е тайна?  Thinking
Ами магазина се намира на Фердинандова 98,фирма Джейн.....предполагам че утре ще ги вземем нещата ,снимки по късно че сега се почва къртенетоооооо ooooh!...мислехме да почнем от детската ,но сега привече готова кухня ще почнем от нея Peace

# 221
  • Някъде на път....
бебка и бебко, много ми хареса проекта! Успех с изпълнението!  Peace

Ако искаш мога да ти препоръчам и фирма за изпълнение, ако все още не сте избрали де.....  Peace

Ако пък вече сте избрали производителя -  с нетърпение ще чакам да видя готовата кухня!  Peace

# 222
Извинявам се, че нахълтвам в темата Ви. Но искам да Ви помоля за помощ , преди време гледах в подписа на една мама имаше модели на много кухни около стотина и даже повече бяха. Сега не се досещам коя беше.  Исках да ги разгледам за добия нови идеи, прегледах темата но не я открих. Ще се радвам да ми помогнете. Praynig

# 223
  • Русе
Извинявам се, че нахълтвам в темата Ви. Но искам да Ви помоля за помощ , преди време гледах в подписа на една мама имаше модели на много кухни около стотина и даже повече бяха. Сега не се досещам коя беше.  Исках да ги разгледам за добия нови идеи, прегледах темата но не я открих. Ще се радвам да ми помогнете. Praynig

... линк кЪм сайта с всички куХНи, предоставени от ДАМИТЕ в бг-мамма

Това ли търсиш, дори и да не е, мисля, че има достатъчно избор.

# 224
Много ти благодаря.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт