Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за грижа за кожата на бебето?
Какви са препоръките за бременността и гестационния диабет?
Кои са някои от популярните марки бутилки без бисфенол А, налични в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за грижа за кожата на бебето?
През първата седмица до 10-ия ден се препоръчва да не се използва козметика, тъй като белият слой, който покрива бебето при раждането, действа като естествена защита. След този период могат да се използват продукти като бебешки сапун, крем за подсилване, шампоан и бебешко олио за тяло. За пъпчето обикновено се използва специален продукт. Важно е да избягвате използването на козметика с бифенол и да предпочитате стъклени шишета пред пластмасови.
-
Какви са препоръките за бременността и гестационния диабет?
-
Кои са някои от популярните марки бутилки без бисфенол А, налични в България?
-
Какви са препоръките за подготовка на перинеума и какви са упражненията на Кегел?
-
Какви са мненията за родилното отделение на Тина Киркова?

дано да съм се притеснила излишно. 
Помислете,това все пак са доброволки-каквото-могат правят,където успеят да пробият,да променят нещо-го правят,но се сблъскват с всичко и всички срещу тях.Не че съм била някаква кърмачка-фанатичка,но просто ми става болно как нещата още от болницата тръгват на зле.
.Само да посмее някое бебе да качи по-малко......

)
по ред причини.В Бг.все още на кърмачките се гледа като на секта и нещо ненормално,хеле пък ако кърмят повече от 6-7м. В нито един Мол няма място за кърмене/то и за преобуване няма де.../ Много е жалко,наистина.Сестра ми имаше затруднения с кърменето в началото и самата тя каза,че ако не са били съветите на приятелки,моите,както и на консултант по кърменето,то е била на ръба да започне да дава АМ.А тпва е толкова жалко-да даваш АМ,като имаш кърма.