Плодови пюренца папка МАРТенска душичка сладка!

• 10 269
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Я, очаквах да сте извъртели няколко страници, а то още 1 няма  newsm78 Thinking
Ел, в подфорума за захранване има тема също http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=186199.0  Peace Не са лоши Фризо-то, давала съм, но не винаги се разтварят добре. А за първо даване наиситна по-добре вземи без захар.
Дез, честити зъбчета, пропуснах преди!
Вили-ст, да нямаш някакво запушване  Rolling Eyes , ама щеше и болка да има тогава сигурно. Цикъл да чакаш скоро?
Дайтона, да ви минават бързо ушичките!

# 16
........- 1. че има риск да ослепея и 2. че повече няма да мога да нося лещи в случай, че диоптрите се върнат след някоя година. Иначе все повече се навивам....

ей това и мен много ме плаши и разколебава.
Иначе ми писна да си бъркам в очите с тез` лещи  Shocked

# 17
  • София
 Русана, Елвинг, благодаря за инфото, убедих се, че съм направила грешка и ще трябва да си купя без захар. Харесах си на Лактана - Безмлечна био каша с ориз, въпреки че имаше пуснат линк за статия свързана с вредния му ефект.

# 18
kikoikris, и нашите ушички се превиват  Sad . Лента слагам много рядко, но мисля, че не зависи от лентата дали ще са щръкнали ушите  Rolling Eyes

# 19
kikoikris, и нашите ушички се превиват  Sad . Лента слагам много рядко, но мисля, че не зависи от лентата дали ще са щръкнали ушите  Rolling Eyes
дано да си е ген,но не знам втълпявам ли си ,ама май са му по-щръкнали от преди  Blush ooooh!
Дайтона,какви капки слагате за ушетата,на нас ни изписаха Гаразон  newsm78 , сега ще го водя на уши,нос,гърло да видим защо го болят постоянно тия ушета  Rolling Eyes
Дез и аз съм пропуснала честито ви зъбчета

# 20
  • София
Да се впишем и ние в новата тема- заглавието е много страхотно! Hands Thumbsup
Вили, моят съвет е да не спираш да се цедиш и да стимулираш с храна и т.н.- пък нищо, че не излиза! Не знам каква сметка си си правила за кърменето, но 5 месеца са си едно добо време- така че дори и да нямаш толкова- не се кахъри. Е да- в сравнение с 4-5 години, защото нали и за такива случаи знаем, не са нищо, но... не унивай!
Във връзка с корекцията- Стараха е голямо шубе!

# 21
Уф,най-сетне вечер. Crazy Време за легло.
Алекс се снабди с каша на Лактана-млечна оризова с ванилия и утре ще видя как ще реагира.
И ранни моркови на Хип му взехме,дано наистина да са вкусни както чувам,че повечето бебоци обичат морковчета. Mr. Green Кое ли ще е по-удачно,първо да захраня с зеленчукови,после чак с кашичка,или първо кашата и след някой друг ден-зеленчуковите? newsm78 То в доста от плодовите пюрета,които яде имаше оризово нишесте,брашно ли беше newsm78 Че може и да е захранен вече с ориз. Thinking
Kikoikris,подгъват му се ушетата много често.Сега са много мекички още и затова така се получава,но по-нататък ще се оправят.Не мисля,че има смисъл да се привързват или лепят,нали уж  е до ген.А и съм чела,че главичките им още не са се дооформили и дори сега да стърчат,с нарастването на черепа се променя и това понякога. Peace Hug
4-5 години кърмене! #Crazy Вили,наистина 5 месеца не са хич малко,и захранването започва вече....Колкото-толкова,ти си направила най-доброто за бебчо,не се подтискай! spoko

# 22
  • София
Здравейте и от нас. Срещата пак мина "на порции": сутринта с Дивена и Дидето (пълен семеен комплент и двете), после Вероники - специални поздрави на всички от нея, те тепърва почват с ремонта (проклети майстори!!!) и Мирамар (отново два пълни семейни комплекта) и по-късно вечерта - със снахичката - отново семейно... май само ние с Калин караме сами, ама тати има откачен график, та така ще е. Хубаво изкарахме, поне ние, а след срещата с Калин се включихме в похода в подкрепа на кърменето и  в мини-лекция до НДК. Да ви кажа, че един път на нашата среща имаше повече колички май и ще спра до тук Whistling

Световна Седмица на Кърменето 2009 - програма, активности, присъединете се! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415334.0
СОФИЯ: 2 август (неделя) от 10:00 ч. Семеен пикник на зелено, Борисовата градина на централната полянка между Слона и езерото с лилиите.
Ние с Калин ще бъдем там, елате и вие, ако искате...

Хиляди извинения за измиващия гел на Бочко - аз го купих под 2 лв. със сигурност, но явно е бил на промоция, защото като погледнах пак, беше към 2.50 лв.
Да кажа и за мокрите кърпички Бочко: да, тези в кутия трябва да се вадят с 2 ръце и са доста тънки, но от тези в пликче (20 бр. за 1.09 лв. в Ремедиум) съм супер доволна и като изхабя каквото имам у дома, минавам на тях.

# 23
... Вероники - специални поздрави на всички от нея, те тепърва почват с ремонта[/b][/color] (проклети майстори!!!)

Мъж ми е майстор,недей така сега! Laughing

# 24
Дез и аз съм пропуснала да ви честитя зъбчето. Да ме извиниш.   Hug

за майсторите- с тъпата баня знаете случай, но за кухнята майстора си беше майстор (давам телефон при желание). Работеше невероятно чисто и бързо, и най-важното-- не му висях на главата и не искаше да му нося ядене.

за ушетата- и аз се бях вманиачила, но то си е ген. Дано да не е моя, че аз съм с щръкнали.

Хайде от мен лека и мека и  Hug

# 25
  • София

Мъж ми е майстор,недей така сега! Laughing

пЪрдон, значи, ама и аз май не съм попадала на свестен майстор, а и знаеш, предполагам, тежката клетва "да ти влезе майстор в къщата!"  Twisted Evil
Надявам се не си се засегнала, а я сподели какъв майстор е, ако има нужда някой, да знаем Simple Smile

# 26
Здравейте и от нас Simple Smile

Вили
, много е гадно това с мастита Cryдано се оправиш бързо Praynig. А знаеш ли от какво ти се получи? Алек пропускал ли е ядене, захрани ли го или просто изведнъж? Защо не питаш в кърмаческия, със сигурност ще получиш адекватни съвети. Ако не, 5 месеца е чудесен старт за бебчето Peace

Bellabu, честита ти операция, браво за смелостта, аз си признавам, че много ме е страх, но откакто се помня все съм с очила, носила съм и лещи няколко години, но си предпочитам очилата Wink. Като се сетя, че преди раждането искаха да ми укрепят ретината - било съвсем лека манипулация и отказах, не знам дали някога ще се навия Blush

И да ви питам вие как правите масаж на бебетата вече? Аз се виждам в чудо perko, то не е въртене, иска все някаква играчка, но тя постоянно се опира в нея и се цапа от лосиона и веднага си я навира в устата...страшна работа Joy

А за диетите да си кажа и аз Mr. Green. Веднъж пробвах с лимони, но не така както Elg е писала до осем, а просто пиех всеки ден по един лимон, понякога два, имаше ефект, лимона убива апетита Peace
За да е ефикасно просто трябва да някакъв спорт!
Иначе диетата, която най-ми легна на сърцето и я спазвах горе долу 3 месеца преди да забременея беше ВМ НВД, от този сайт се информирах http://spidersport.com/forum/viewforum.php?f=4&sid=f2c8c954c … 5d5e8ef9e2260262d
Бях мноооого доволна от резултатите Peace То даже не е диета, а начин на хранене. За хора, които не могат като мен да гладуват, че си имам проблеми с щитовидната жлеза. Не знам доколко е полезно, но се чувствах страхотно и изпълнена с енергия!

Лека вечер и дано спинкат бебоците и ние покрай тях

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 23:47 от Мечо Пуух

# 27
  • София
Белла,   bouquet

# 28
Чак сега успях да се добера до компа и после лягам.
Мечо Пух мисля си, че мастита си го направих с един сутиен (не е за кърмачки), чийто банел в четвъртък излезе. Точно там отдолу ми бяха бучките после. Аз само навън го нося, ама...Иначе Алек си суче редовно, ако разсрочи ядене е за около час. Аз преди навън давах АМ, но сега сме много близо до вкъщи и просто си се прибираме като стане време за ядене.

За кърменето - аз не съм се отказала, слагам го да суче, упорита съм въпреки невероятното му дране докато го накарам да яде. Цедя се след това. Ще пробвам и това със сусама, пък да видим - да става каквото ще, не съм максималист. Аз даже не вярвах, че и до тук ще стигна с моя лош старт.

Да ви кажа Алек както не беше акал от 5-6 дена тази вечер направо ни сащиса с майка ми. Видях го, че се напъва след като се беше наял (след това щях да го слагам да спи) и реших да видя дали случайно не е свършил нещо. А той момчето тепърва започваше.....По едно време си мислех, че няма да спре. Добре че го хванах, че иначе щеше не до ушите, а не знам до къде да се омаже.

Хайде отивам и аз да лягам, лека нощ на всички и сладки сънища Hug

# 29
здравейте и от нас Laughing
вили аз като бях с мастита първия път цедях от едната 40мл,а от другата 80мл,като имаш на в предвид,че цедях по около 150мл само от едната,давай да суче и дано скоро всичко се нормализира Hug

веси тази случка която разказа,ме накара да настръхна,като се сетя как едни говеда ни замярваха с разни неща докато карахме към Перник ooooh! ,а и бях бременна,така се уплаших Confused

ние днес сме с мноооого голям напредък,няколко пъти се обърна от корем по гръб и от гръб по корем Crazy и прави едни движения с ръчички,все едно иска да лази,но само дращи с пръсти Rolling Eyes колко бързо се научават  Grinning

тази вечер хванах метлата и изметох newsm75 целия край на детската градина покрай дома,в която се събираме,нямам думи какво изметох ooooh! най-много имаше кърпички Rolling Eyes

днес бяхме на РД,беше много готино Grinning

ето да ни видите как ядем бисквитки  Laughing

лека от нас,че утре ще ставаме рано  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт