*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 104 520
  • 930
  •   1
Отговори
# 60
Нека си отпочинат малко хорицата,доста работа свършиха а и колко много още имат...Успех на всички одобрени и кураж и търпение на чакащите Hug
нека да си починат и те са хора.  Peace
клиниките също почиват, така, че нека да имаме търпение през есенно зимния сезон да успеем и да изпълним отчетните теми.  Praynig

# 61
Момичета, има ли новини ?
Никой не е писал скоро?
Как вървят стимулациите?  Hug

# 62
  • София
Ами то сега всички са в отпуска-фонда,клиниките,ние също Simple Smile
затишие пред буря... Praynig

# 63
Az sa6o polu4ih zapowedta na 03.08.2009g i ve4e sam na regulon, nadywam se w oktomwri da se naprawi inwitroto i wsi4ko da e nared. Na6iyt nomer e 1108

# 64
Здравейте, момичета!
Имам едно питане: има ли опастност от Фонда да отхвърлят молбата ми, тъй като ФСХ=12.6, при референтни стойности в клиниката, в която е правен (Малинов)  до 12.5 от 3-5 ден от МЦ? Аз съм с тубарен фактор. Дали да го повторя и да се надявам на по-добър резултат, или да подам с този резултат документите? Благодаря Ви!

# 65
  • София
По-добре го повтори!Има си изрично условие на фонда-ФСХ до 12.5.За 0.1 може и да не се заядат,но ако чакаш 5-6 месеца и не те одобрят заради него....Поне аз така мисля.Успех! Simple Smile

# 66
По-добре го повтори!Има си изрично условие на фонда-ФСХ до 12.5.За 0.1 може и да не се заядат,но ако чакаш 5-6 месеца и не те одобрят заради него....Поне аз така мисля.Успех! Simple Smile
Аз ли съм в грешка или при кандидатстване с тубарен фактор ФСХ няма отношение? Тубарния фактор е сам по себе си достатъчно основание за инвитро. Ако греша моля някое от момичетата да ме поправи Embarassed

# 67
  • София
Аз ли съм в грешка или при кандидатстване с тубарен фактор ФСХ няма отношение? Тубарния фактор е сам по себе си достатъчно основание за инвитро. Ако греша моля някое от момичетата да ме поправи Embarassed
Грешиш, условията изобщо да се кандидатства са възраст до 43 години и ФСХ под 12.5.
Доколкото знам не одобряват само тези, които не отговарят на тези 2 условия, но въпреки това са подали документи.

# 68
  • Пловдив
Грешиш, условията изобщо да се кандидатства са възраст до 43 години и ФСХ под 12.5.
Доколкото знам не одобряват само тези, които не отговарят на тези 2 условия, но въпреки това са подали документи.

Точно така е. Ограничението на ФСХ си остава, независимо с какъв фактор кандидатства двойката.

# 69
Благодаря Ви! Ще го повторя отново и да се надявам на по-добър резултат. От клиниката, към която съм се насочила и където изготвиха етапната епикриза не ми казаха, че може да е проблем с този резултат. Но след като има поставено изискване от Фонда, редно е да го спазват.
Красив ден от мен!

# 70
  • София
Да преместя темата малко напред,че ще изчезне Simple Smile!Някой да се похвали с нещо?

# 71
Явно сега наистина е затишие пред буря-почивайте си пълноценно момичета!Доста неща ще ни се случват есента... Дай Боже само хубави! Hug

# 72
Тази седмица дали ще се обаждат на някой? Sad Sad newsm78 newsm78

# 73
  • София
На някои есента,на други като мен/с големите номерца/ зимата Grinning,ноо когато тогава.Явно почиват хората,че после като наберат скорост.....и по 400 молби седмично,а не месечно Laughing

# 74
Брей ,брей ,а дано де. newsm17Малко звучи нереалистично,но не се знае.Аз доколкото разбрах като четох тук-там май ще има обаждания въпреки отпуската.Еми,когато е тогава все ще ни дойде реда. preggo

Общи условия

Активация на акаунт